Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniquitinini

Chciałbym by moja dziewczyna była dziewicą

Polecane posty

Gość weratoja43
jestfajniejakjest jesteś ograniczoną, mentalnie starą i szowinistyczną babą, dla której wartość kobiety sprowadza się do tego jak ciasno potrafi ściskać uda. moja babcia ma dużo szersze horyzonty myślowe niż ty ze swoim prostackim mysleniem o "dawaniu dupy".

nie zareklamowalam, tylko czytam to forum i pamietam pierwszy jego temat jaki przeczytalam, bo zawsze prowokuje w ten sam sposob :classic_cool: przykro mi whedif, ale sie myslisz. i nie mam dokladnietakich samych pogladow jak studenciak.

Przepraszam, że się ujawniam mimo pożegnania :classic_cool: Akurat wróciłem spod prysznica i odświeżyłem temat i pozwolę sobie dodać mały komentarz :D jestfajniejakjest Masz tak żmijowaty charakter i jest w tobie tyle jadu, że chyba brakuje ci dobrego seksu i orgazmu. :classic_cool: Ale czytając twoje komentarze można wywnioskować, że przeżywanie orgazmu jest brakiem szacunku do swojego ciała i to nie wypada kobietom jakim jak ty- moralnym, szanującym się, przyzwoitym i porządnym, które paradoksalnie wyzywają na forach inne osoby od kurw (no cóż, katolicka moralność :D). Dziewictwo nie ma żadnej wartości a abstynencja seksualna szkodzi zdrowiu psychicznemu i jest zwykłą głupotą :classic_cool: Teraz zamykam mojego laptopa i idę do wyra. Pozdrawiam :classic_cool:

studenciak- jak abstynencja seksualna, mój Ty wymyty projekciku, zaszkodzi mojemu zdrowiu. konkrety.

Gość jestfajniejakjest
wow wera ,chyba nie bede mogla spac po tym co napisalas,naprawde. hehe. a stara to jest twoja dupa dziecinko. o moj swiatopoglad i horyzonty sie nie martw i puszczaj sie dalej,na zdrowie

Gość jestfajniejakjest
studenciak,bardzo lubie seks ,wiec nie trafiles chlopczyku, ale probuj dalej

'Dziewictwo nie ma żadnej wartości a abstynencja seksualna szkodzi zdrowiu psychicznemu i jest zwykłą głupotą' Hahahaha! Z tematu wynika, że życie tylko dla zaspokajania swoich chuci szkodzi jednak bardziej;).

ech pojebane kafe, dla was wszystko to prowokacja :P niech ci bedzie whedif, pozwole ci zasnac z przekonaniem ze jestem studenciakiem jesli to zaspokoi twoje dzikie rzadze [by wszedzie wysledzic prowokacje]

żądze, studenciak (ciasteczkowa), zet z kropką nie znasz pisowni takiego ważnego dla Ciebie wyrazu:D