Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafika

Proszę o radę!

Polecane posty

Witam :) Chciałam was o coś zapytać bo od kilku dni siedzi mi to w głowie. Mianowicie chodzi o to że od ponad roku przyjmuje tabletki antykonepcyjne midiana. W grudniu zdarzyło mi się pominąć o jakies 12-13 godzin pominać dwie tabletki . Krawawienie powinnam dostać pod koniec grudnia no a ono spóźniało sie jakies 2 dni, było ono dość dziwne bo raz czarne i bardzo żywo-czerwone . Oczywiście to zlekceważyłam . Jednak ostatnimi dniami mam mdłości. Nie zwracam bo tego nienawidzę ale strasznie mną "szarpie". Kolejne co mnie niepokoi to straszny ból lędźwi częste oddawanie moczu i takie obrzęknięte sutki i żyły dookoła nich, jednak mimo wszystko piersi nie bolą. Powiedzcie czy jest jakies prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? Wiem że powinnam zrobić test ale to moge zrobić dopiero w środę . Proszę o odpowiedź.

Gość nbuahahahahahahaha
a dlaczego dopiero w srode??? poyebalo cie?

Gość bueheheheheheheeh
no trzymajcie mnie.. Bóle krzyża spowodowane są ciężarem, który dochodzi w późniejszej ciąży!!!

Gość bueheheheheheheeh
sorry ból lędźwi

wszystko jest mozliwe. skoro test mozesz dopiero w srode to teraz i tak nic nie wymyslisz. musisz spokojnie poczekac.

Do buehehehehe I tu sie mylisz bo bóle lędźwi są normalne. Moja bratowa tak się kapnęła bo nie mogla z bólu w nocy wytrzymać i okres miała 2 msc normalnie:)

buehehehe o wybacz ale akurat jeśli idzie o bóle kręgosłupa to sprawa indywidualna i to bardzo. U mnie bóle zarówno krzyża jak i kości miednicy (z bolesnymi prądami do nogi) to jest objaw, który mam od samego początku ciąży niestety. Podobnie z częstym lataniem do łazienki. Autorko tu sie nie dowiesz czy jesteś w ciąży czy nie, bo my nie wróżki, ale możliwość zajścia w ciążę przy braniu tabletek (nawet regularnie) jest. Najlepiej zrób test i bedziesz miała z głowy

Wiem wiem ale po prostu zastanawiam sie czy te objawy są prawdopodobne wszystkie . Chce zrobic test ale znowu sie rozczarowac? O nie:)

Gość jestfajniejakjest
w ktorym dniu przyjmowania opoznilas te tabletki??

Nie pamiętam w którym dniu ale na pewno w 2 tygodniu i potem normalnie się kochałam po kilku dniach 4?

Dodam że nigdy nie zapominałam tabletek no ale niestety wróciłam do domu i bylo wielkie zamieszanie imprezy itp ,... i zapomniałam;/

Gość jestfajniejakjest
to faktycznie istnieje prawdopodobienstwo ciazy

Znając życie to pewnie coś mi sie ubzdurało. No ale najbardziej niepokoją mnie plec... bo jak siedze i leże to wytrzymać nie moge... o spaniu w nocy nie wspomne;/

nIECH się ktoś jeszcze wypowie bo do jutra to chyba nie wytrzymam z ciekawosci!! Proszę