Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga kawa

zglupialam....

Polecane posty

Gość druga kawa

jestem samotna,cztery lata po rozwoadzie,gotowa na nowy zwiazek ,zapisalam sie na jeden portal popularny wsrod polonii ,zdiecia nie dalam bo nie lubie sie raklamowac....do czego zmierzam,kiedys jak mi nie zalezalo to wpisalam ze szukam :przyjazni,milosci,mezczyzn.....o sobie krotko ze jestm raczej domatorka,lubie dobry film,zdrowa kuchnie itd,kogo szukam ;wpisalam ze wyzszego, narmalnego kogos z kim mozna porozmawiac na wszystkie tematy,dostawalm oczka,usmiechy,buziaki itd nie odpisywalam bo wtedy mi nie zalezalo........teraz jestm gotowa ,zmienilam kilka rzeczy w profilu min,dopisalam w czego szukam tez sexu,o sobie troche dodalam ze filmy dokumentalne tez mnie interesuja np czy istanialo zycie na marsie,kosmos,,,,itd o kogo szukam dodalam ze nie lubie bawidamkow,cwaniactwa i facetow co spedzaja wiecej czasu w barze niz w domu i ......cisza,wchodza ,owszem ale nikt juz nie wysyla zaproszen itd.....co jest?? bo zglupialam,czego sie wystraszyli?? dodam ze mam 37 lat

Gość flora bakteryjna****
to zmądrzej :D

Gość jhbjher
madra sie odezwala

Gość UF0
A znasz takiego?:D

miałem na myśli siebie.ale autorka już chyba tą kawę wypiła i już jej tu niema

Gość druga kawa
to nie prowo,serio pisze.....i dzieki ale zonaci nawet ci "bardzo nieszczesli" odpadaja....

ha ha. A kto powiedział źe ja jestem nieszczęśliwy? Mam kochaną i kochającą żonkę i jest nam dobrze.a że lubię sobie czasem pogadać to żadne wielkie halo. Żadnego podrywu niemiałem na myśli.wyrosłem z tego.