Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poezjażycia

Co to znaczy że, dziewczyna ma sięszanować ?

Polecane posty

bo ja jak sobie przypomnę młode lata, jak to się inne dziewczyny z klasy kochały po dyskotekach w kącie, albo na dworze pod lampą, czy na masce samochodu tak, że kupa znajomych to widziała. To myślałam,że ja tak bym nie mogła, a dzisiaj to nie wiem czy nie straciłam tego czasu?

Gość jagody cisu som trójonce
straciłaś :D

Gość ma sie szanowac oznacza
ze ma znac swoja wartosc i umiec stawiac granice, czyli: nie pozwalac na przemoc fizyczna i emocjonalna wobec siebie (nie pozwalac sie bic, gwalcic, obrazac slownie lub czynem), umiec mowic NIE w sytuacji, gdy jej cos zagraza lub nie ma na cos ochoty, umiec sie obronic przed atakiem slownym lub fizycznym. Dziewczyna, ktora sie szanuje, nie pozwoli sie wykorzystywac ani ponizac, bedzie wybierac towarzystwo sob, ktore ja wspieraja i szanuja, sama tez bedzie szanowac i wspierac innych. Nie ma to za wiele wspolnego z tym, co piszesz na temat wolnego seksu, ale jezeli juz, to dziewczyna, ktora sie szanuje, kocha sie tylko z ta osoba, z ktora ma ochote, a na pewno nie z ta, ktora ja do tego zmusza lub szantazuje.

Gość leonera/
To znaczy, ze rozmawiasz z zakompleksonym, krótkim fiutkiem, który boi się doświadczonych kobiet.;)

Nie jestem fiutem, mam męża dwoje na to forum trfilam przypadkiem.Napewno nie będzie mi już dane poznać smaku takiej ekscytacji.Nie te lata.a co z moralnością z zasadami? Wolna miłość tzn. wolna od odpowiedzialności? czy od skrępowania?

"ma sie szanowac oznacza ze ma znac swoja wartosc i umiec stawiac granice, czyli: nie pozwalac na przemoc fizyczna i emocjonalna wobec siebie (nie pozwalac sie bic, gwalcic, obrazac slownie lub czynem), umiec mowic NIE w sytuacji, gdy jej cos zagraza lub nie ma na cos ochoty, umiec sie obronic przed atakiem slownym lub fizycznym. Dziewczyna, ktora sie szanuje, nie pozwoli sie wykorzystywac ani ponizac, bedzie wybierac towarzystwo sob, ktore ja wspieraja i szanuja, sama tez bedzie szanowac i wspierac innych. Nie ma to za wiele wspolnego z tym, co piszesz na temat wolnego seksu, ale jezeli juz, to dziewczyna, ktora sie szanuje, kocha sie tylko z ta osoba, z ktora ma ochote, a na pewno nie z ta, ktora ja do tego zmusza lub szantazuje." ­ [ociera łzę wzruszenia chusteczką w misie] Jednak są jeszcze ludzie na tym świecie. Mam nadzieję, że to samo stosujesz w praktyce.