Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertpoiuy

Bardzo intymny problem.

Polecane posty

Gość qwertpoiuy
Moja dziewczyna zaczęła młodo przyjmować hormony dlatego udało się zapobiedz rozwinięcia męskich cech płciowych poprzez zablokowanie męskich hormonów i wywołanie żeńskiego dojrzewania poprzez estrogeny.

Gość qwertpoiuy
Tylko kawałek ciał jamistych zostaje przy formowaniu łechtaczki. Ona wygląda atrakcyjne przez to, że wcześnie zaczęła terapię hormonami. Gdy ktoś zaczyna gdy męskie hormony zrobiły już swoje efekty będą dużo gorsze bo estrogeny nie będą mogły zneutralizować męskich cech w jakimś większym stopniu.

Gość chyba nie masz wyjscia
sporo wiesz...to nie Ty czasem jestes owa opisywana dziewczyna? ;)

Gość qwertpoiuy
Zależy mi na niej dlatego zagłębiłem się w temat żeby wiedzieć jak jej pomóc. Dużo też wiem z tego co ona mi przekazała.

Gość chyba nie masz wyjscia
jakos kloci mi sie obraz chlopaka wrazliwego, rozumiejacego druga osobe w trakcie zmiany plci z...osobnikiem domagajacym sie seksu oralnego w jedna strone... Pa, dobranoc

a czemu nie? jak się krępuje swojego ptaka, to nie powinno jej przeszkadzać

Gość FUJ! TO CHORE!!!
Twoja "dziewczyna" to facet, tylko chory. A ty jak masz pociąg do takiego faceta to musisz być nienormalny fuj gorzej niż pedał typowy. Dzisiejszy świat jest coraz bardziej chory, narzuca się akceptację zboczeń i in. patologii. Zauważcie że jak ktoś ma urojenia to się go leczy!!! Chory psychicznie facet wyobraża sobie że jest kobietą - i co? Ucinają mu ptaka (OK jego biznes) ale zmuszać innych (zmiana personaliów jak u tego babochłopa Grodzkiej - patologia od palikota) żeby uważali go za kobietę? NIENORMALNE! W takim razie jak wariat mówi że jest Napoleonem to należy też wpisać mu do dowodu osobistego Napoleon Bonaparte i traktować oficjalnie jak głowę państwa (cesarz Francuzów)?