Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lahey

Jestem zawodowym żołnierzem, byłem w Afganistanie - odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość ;knc cd dv
ha ha ha palą dwa razy...dobre ;) hmmm nie moge powiedziec Ci, że rozumiem co czujesz, bo to nieprawda i nie mam do tego prawa, podobnie jednak jak koleżanka USA nie ganię Ciebie, tego co robiłeś i podziwiam, że sie trzymasz fajnie, że się relaksujesz... oby to wszystko dało ukojenie...takie prawdziwe czas uciekać....trzymaj się ciepło :)

Gość Dżennifer
dlaczego masz ludzi na sumieniu,to jest dzadostwo ktore rodzi sie praktycznie z karabinem w reku,tam terrorysi sa juz w wieku 7 lat a kobieta potrafi drugiej splunac w twarz tylko dlatego ze tamat jest biala,znajoma spotykala sie z arabem i jego mata w twarz jej splunela bo cos tam nie tak odpowiedziala,,,,,kobiety od najmlodszych lat ucza dzieci nienawisci,to jest chory kraj,szkoda ze wszystkich nie wytepiliscie(sorry ,moze nie powinnam tak pisac ale tak ,jestem rasistka) poczekajcie jeszcze troche jak zacznma sie w polsce rozprzestrzeniac bo tylko im o to chodzi zawladnac swiatem w ich chorej wyobrazni to wtedy zobaczymy........

Gość ;knc cd dv
Ps, A Ty w ogóle masz z kim pogadać?

Dzennifer, ja ich nie chce bronic ale taką mają mentalność. Tak są uczeni od dziecka. Białe to złe. Bywają też sympatyczni ludzie i tam, ale bardzo ich mało spotkałem

Gość ;knc cd dv
takim zwyczajnym : Cześć co słychac jak się czujesz, jak spędziłes dzień itd, itp. gdy np. nie możesz zasnąć

Gość Dżennifer
lahej,powiedz dlaczego teraz wiecej zolnierzy gine niz na poczatku?? czyzby zrobili sie bardziej ufni?? czy tamci biora ich jakos sposobem?? bo wiadomo amerykanie glupie naiwniaki laca jak cma do swiatla jak widza placzaca kobiete a ta ma bomby pod lachami i tylko czaka w imienu "allaha" zeby kolejnych bielych wytepic,przyznaj szczerze ze amerykanie sa naiwni i troche slabi psychicznie.........sorry za moja dociekliwosc

Amerykanom wmówiono że są najlepsi, sama pewnie zauważasz w filmach amerykańskich..God bless america itd. Czują się najlepsi, najmądrzejsi, najpewniejsi i to ich chyba gubi. Tak mi sie wydaje

Gość ;knc cd dv
jakbyś kiedyś miał ochotę- napisz na adres: pogaduchy@interia.eu

Tam juz chyba zaden zolnierz nie podbiega do placzacej kobiety. Tam trzeba uważać na wszystko. A dlaczego wiecej ludzi ginie, trudno powiedziec, moze sa juz tym wszystkim zmeczeni?

Gość ;knc cd dv
do napisania :) dobrej nocy i snów spokojnych :)

Gość Dżennifer
no nie wiem czy uwazaja sie za najmdrzejszych,bardziej naiwnych,jak ktos potrzebuje pomocy to pomagaja,przynajmniej kiedys tak bylo teraz sie troche zmienilo poza tym amerykanie to ciezko pracujacy narod,wojsko tu jest ochotnicze,dobrze platne,benefity itd koncza szkoly w wojsku za panstwowe pieniadze bo studia sa cholernie drogie ,mowimy tu o tysiuacach $ itd,,,,nikt tylko nie przypuszczal ze wybuchnie wojna,jak zaczeli zgarniac mlodych na wojne to wybuchla panika,,,,,,teraz juz nie ma tylu ochotnikow,nawet mi ich nie zal bo liczyli jak zawsze na latwizne.....

Gość Dżennifer
tobie rowniez dobranoc,podziwam cie i trzymaj sie

Jeżeli jesteś żołnierzem z wyboru, to nie narzekaj........... Gdzie stacjonowałeś w Syrii i Afganistanie tak z ciekawości i tak jesteś anonimowy więc możesz walnąć kryptonimem operacji :)........... Tylko mi nie pisz, że nie możesz :) Ps. Masz bujną wyobraźnię, ale gdyby doszło do ekspansji militarnej arabów ( afgańczycy to nie arabi ) wiesz dlaczego poległa by Nasza cywilizacja ? ............. Ponieważ mamy jakiekolwiek skrupuły.............swoją drogą wyszkolenie polskiej armii nawet kontyngentu w afganie nie jest wystarczające...........

Teraz są tylko żołnierze zawodowi więc równie dobrze mógłbyś napisać, że jesteś najemnikiem:P słyszałeś żeby ktos mówił o sobie, że jest zawodowym policjantem albo zawodowym klawiszem?

Czy mógłbyś podać mi swój adres e-mail, chciałbym z tobą pogadać o twojej misji w afganistanie, ponieważ mnie to zainteresowało. Oto mój e-mail chomik5555-1995@o2.pl a to mój numer telefonu 514687771 liczę na szybki kontakt

Gość Marta,23
buuu...żolnierzyna przepadł jak kamien w wodę:\ a popatrz jakie duze grono fanek miałes :) szkoda,te zmialam kilk pytan

Czy zaglądasz tutaj jeszcze ? Chciałabym z Tobą porozmawiać. Tylko nie wiem jak :) Pozdrawiam

oho jakie dziewuchy mają parcie na wojaka :D to ja pytam Chyba nie możesz takich "tajemnic" rozgadywać? Więc optuję za tym, że nie jesteś prawdziwym żołnierzem ;) Pozdrawiam

Gość Dżennifer
Lahey jesteś jeszcze? Pogadajmy dalej! Doszłam do wniosku,że tobie jako bohaterowi należy się jakaś nagroda. Wylizałabym chętnie ci pęto i rów.Co ty na to?

Gość gość
Będziesz się smażył w piekle

Gość gość
A jaki to bohater? Zwykly bandzior który napadł za garć srebrników na niepodległy kraj. Wiesz, że poszedłeś zabijać w imie obrony Banku Centralnego w USA? Hahaha sorry ale nie mam szacunku i nie żal mi takich NATOwskich żołdaków jak ty. Teraz nic tylko czekać na jakąs amerykanska „misję pokojową” ku walce z „terroryzmem”. Każda mysląca osoba powinna wiedzieć, że to właśnie zachód jest odpowiedzialny za zgnilizne jaka dotknęła także nasze ziemie. W******e na tych, któzy lubią ograniczać wolność innych ludzi i do nich strzelać, bez żadnych osobistych powodów na takich mówi się s***********e bandziory a nie .wojsko Tyle w temacie

Gość Kasia44
Zadaję sobie pytanie dlaczego nasi muszą jezdzić i ginąć?! Płakać mi się chce gdy słyszę komunikaty o zabitych żołnierzach.Czy to ma sens taki wyjazd? W życiu nie zgodziłabym się za żadne pieniądze żeby mój syn miał tam pojechać.Rozmawiałam z jedną z matek której syn znów wyjechał na misje.Powiedziała że to rozkaz,ona nic nie może zrobić!

Gość gość
'.Powiedziała że to rozkaz,ona nic nie może zrobić!"""" To jest KŁAMSTWO