Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna1212

facet ''wprowadza'' rygor

Polecane posty

Gość to se wziął facet
cóż, mój partner na mnie nie używa dyscypliny (chyba że bawimy się w coś:P ), ale co kto lubi ważne by każdy trafił na swego:) dobrej nocy życzę :)

Gość pro offerma
dyscyplina to n ie tylko bacik czy biczyk dziecko, to tez ma inne znaczenie :)

Gość zuzanna1212
nie skora ale nie lubie obelg do mnie jak i do osob w moim towarzystwie i nie uwaza ze jestem zjebana. Wszystko tutaj zostało źle zdefiniowane i pokrecone

ale powiedzial mi ze on musi mnie najpierw wychowac, nauczyc dobrych manier i wtedy bedzie czs na uczucia najpierw rygor i dyscypilna jak bedzie widzial ze sie zmieniam wtedy i on bedzie milszy dla mnie bo brakuje mi od niego ciepla on stwierdzil ze jeszcze nie moze sobie na to pozwolic bo nie wie na czym stoi kiedys zostal zdradzony po 5 latach zwiazku moze przez to. ale zastanawia mnie to czy jest w stosunku do mnie fer i jaki to on ma zamiar wprowadzic rygor moim zdaniem jestem w porzadku tylko czasem sie zapomnie nierozumiem mezczyzn....... Hmmm nie wiem jak mam zaczac... ''ale powiedzial mi ze on musi mnie najpierw wychowac, nauczyc dobrych manier i wtedy bedzie czs na uczucia'' Dla mnie to nie jest zwiazek 2 doroslych i rownych sobie ludzi. Gdyby moj facet zaczal sie zachowywac w stosunku do mnie w wten sposob-pogonilabym go od razu. Co innego jest gdy straszy partner wspomaga cie na etapie zycia gdy sie jeszcze wielu rzeczy uczysz a co innego '' wychowywanie cie jak szczeniaka''...

Gość sfdsfdf
normalne i dorosle " kobiety" nie wluczą sie wieczorami i nocami po barach. Przekaz facetowi ode mnie zeby sobie odpuscil

Gość pupupupup
up

Gość gbfbgfbgfbgf
ja odrazu konnęłabym w pizdu takiego faceta, ale jeżeli ty jesteś na tyle słabą kobietą że potrzebujesz kogoś aby toba rządził to pewnie ci to nie przeszkadza

Gość to chyba provo
Po co ci facet który nie akceptuje Cię takiej jaka jesteś i chce Cię zmieniać ?

Gość fallen aengel
" 02:05 [zgłoś do usunięcia] fajnego maz tego faceta oj, ktoś tu nie zrozumiał to autorka jest uległa, dlatego sobie nie radzi dla mnie byłby idealny, bo jestem prawdziwą kobietą" chyba cie poyebało :D od kiedy prawdziwa kobieta to słaba memła bez własnego zdania? :D

Gość ytyhty5t
upppp