Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mktmd

Za 2 tyg mam operacje kregoslupa szyjnego-koszmarnie sie boje

Polecane posty

Gość Mktmd

jak zlagodzic strach?nie spie nocami bo wiem ze powiklaniem moze byc paraliz a mam 30 lat,narzeczonego marzylam o rodzinie a wiem,ze cale moje zycie zalezy od tego jak sie uda operacja!

Gość kkkkkkkkkkklllll
TO POMYSL SOBIE ZE JUZ MAZ TEN PARALIZ I STRACH MINIE.:D

Gość Mktmd
paraliz od szyi w dol to nic milego

Gość Stephen Hawking
Pierdolisz:classic_cool:

Znam 3 osoby z najblizszego otoczenia i rodziny , ktoe mialy takowa operycje i w kazdym przypadku sie powiodla. Glowa do gory. POWODZENIA :-)

Gość Mktmd
wiem wiem ale takie ryzyko a ja mloda jestem i wiem ze wszystko runie jakby bylo zle

Gość Mktmd
W razie paralizu kiedy eutanazja jest nielegalna a ja nie bede w stanie...i bede zyc zdana na innych:o jezu

Autorko,u mnie mija dzis 4 miesiace od operacji kregoslupa szyjnego.Trzymam za Ciebie kciuki.Strach jest naturalny,tez bardzo sie balam,a najbardziej tego,ze nie wybudze sie po operacji i nie zobacze meza i dzieci.Bedzie dobrze

Gość Mktmd
Wolalabym sie nie wybudzic niz byc sparalizowana,gdzie sie operowalas?dobrzy sa tam specjalisci?

Jestem z Bydgoszczy,wiec mialam operacje u mnie w miescie,w szpitalu wojskowym,do ktorego przyjezdzaja ludzie z calej Polski.Sa tu najlepsi specjalisci.Nie mozesz myslec o paralizu,bo kazdy lekarz ma obowiazek poinformowac pacjeta,co moze sie stac jesli cos sie nie uda.W moim przypadku bylo to samo,tez lekarz mi mowil o tym,ze moze wystapic paraliz,a nawet smierc,ale nie myslalam o tym,ze bede sparalizowana

Gość Mktmd
Podaj mi nazwe tego szpitala prosze moze bede sie tam ratowac jakby w moim cos spieprzyli,wole smierc niz zycie z paralizem!

Gość pomódl się
to dodaje otuchy, ja miałam mieć operację wyspowiadałam się i modliłam się. Na operacje zawieźli mnie spokojną i co najważniejsze wszystko jest ok.

Gość a dlaczego musisz miec operacj
Ja tez mam chory kregoslup i bole w piersiach plecach nocy czasem mi spac nie daja ,boli mnie glowa:(

Gość Pan Bog Ci pomoze
Modl sie do Pana Boga. Sama sie za Ciebie pomodle. Glowa do góry.

Gość Mktmd
Nie jestem zbyt wierzaca ale dzieki za modlitwe operacje mam w poznaniu

Gość Mktmd
tak bardzo mi z tym zle a polecisz mi dobrego specjaliste z tej Bydgoszczy?

Gość Karo1232
Pochwalisz się jak po operacji? Mojemu przyjacielowi operowali ostatnio odcinek lędzwiowy w CKR, nazywało się to bodajże cementowanie kręgów. Chwilę mu zajął powrót do zdrowia, ale widać cały czas poprawy :)

Gość gość
moja corka byla operowana w wieku 20 lat ,dolny odcinek L5 S1;1 -szy rok to byl horror! ciagle nawroty bolowe ,silne lekarstwa przeciwbolowe i na rozluznienie miesni,rehabilitacja, sanatorium ,rozlozone rece lekarzy,ktorzy mowili ,ze nie mozna nic wiecej zrobic ,a po roku jakby reka odjal ,ale bardzo wazny jest fitness z instruktorem aby wzmocnic miesnie jesli perzestrzega sie tej zasady minimum raz w tygodniu to jest ok.Wszystko jest kwestia czasu jedni potrzebuja go wiecej inni mniej,ale sama operacja cudow nie czyni wazne jest abys wyciygnela z tej sytuacji wnioski i szanowala swoje zdrowie...