Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 zwariowanyjarek

Rozmy艣lam nad mediami

Polecane posty

Go艣膰 zwariowanyjarek

Ostatnio by艂 ksi膮dz u mnie na kol臋dzie i powiedziali艣my sobie wiele prawdy na temat tego zdemoralizowanego spo艂ecze艅stwa. Wiem 偶e niestety nie jestem wstanie nic zwojowa膰 tym komentarzem ale napisze tylko swoje zdanie na temat przemocy w telewizji. To jest przykre i spo艂ecze艅stwo g艂upieje i ludzie staja sie wobec siebie nieufni. Ja sam 偶a艂uje ze ogl膮da艂em takie straszne filmy. ale powiedzia艂em sobie twardo nigdy wiecej zadnych bijatyk zadnych mordobi膰 zadnych morderstw. W telewizji nie powinno byc zadnej krwi. P贸艂 biedy by by艂o jakby takie filmy by艂yby pusczane wieczorami i nocami by uchronic m艂odzie偶 i dzieci.. Stwierdzam 偶e takie filmy maja fatalny wp艂yw na ludzi, psuj膮 psychike, ludzie si臋 boj膮 siebie nawzajem. Zawa艂y wylewy udary nadci艣nienie choroby nerwy. Dlaczego zwierz臋ta tak dobrze sie trzymaj膮? Prawie ka偶dy np pies do偶ywa swojego wieku? Nie denerwuj膮 si臋 przy takich potwornych filmach, nie boj膮 sie ze kto艣 moze zrobi膰 krzywde. Nied艂ugo jak gry b臋d膮 mia艂y realistyczn膮 grafike to bedzie jeszcze gorzej. Ja wp艂yw tych og艂upiaj膮cych seriali/film贸w widze na codzien. Dotyczy to tak偶e tych wszytkich przepowiedni ko艅c贸w 艣wiata. ludzie si臋 zamykaj膮 w domach nawet w dzien, pisz膮c z dziewczynami w internecie 90% boi sie od razu spotka膰, szczeg贸lnie te m艂odsze, coraz wi臋cej blok贸w ma domofony.S膮siedzi nawet ze sob膮 nie rozmawiaj膮 co odkry艂em po 2-tygodniowym pobycie w bloku u kuzyna. Jak dzwonie do dzwi do ludzi to cz臋sto s艂ysze "kto tam?" Ju偶 prawie wogole nie ma tak ze jak si臋 zadzwoni do drzwi to gospodarz krzyknie otwarte, musi przez judasza spojrzec albo spytac sie kto tam. Jak jecha艂em samochodem w deszczowy dzien a na drodze szl膮 zmoknieta dziewczyna i si臋 przy niej zatrzyma艂em i spyta艂em czy j膮 podwie艣膰 to taka przestraszona odpowiedzia艂a 偶e nie. Jak ja kiedy艣 by艂em w potrzebie wieczorem nie mia艂em drogi do domu, pr贸bowa艂em wzi膮艣膰 stopa to nikt si臋 nie zatrzyma艂. Naprawde wszyscy si臋 siebie nawzajem boj膮, nie zamykajcie si臋 wtych g艂upich filmach i grach. 1% normalnych ludzi mnie poprze, doskonale o tym wiem 偶e tylko ten 1% nie zosta艂o og艂uupionych przez media

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰