Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huehuehue 76

Co społeczeństwo sądzi o subkulturze Metaowców?

Polecane posty

Gość Huehuehue 76

Po prostu : Jakie jest WASZE zdanie o nich ? :)

Gość CH wDP
to samo co subkultuta metalowców o społeczeństwie

Gość Huehuehue 76
Czyli co ? ;)

Gość sssssłabe
TO oni jeszcze istnieją?

Nie jestem co prawda takim rasowym metalowcem, ale często zdarza mi sie chodzić w glanach, albo w innych butach przypominających glany i w skórzanej odzieży, do tego ciemne długie rozpuszczone wlosy...i ludzie reagują różnie....raczej wzbudzam chyba strach :D np kiedy ubiorę się "normalnie" zdarza sie że ktoś zapyta o drogę, o jakiś tam autobus, poprosi o pomoc np we wniesieniu wózka do autobusu...i inne podobne :) ale kiedy wyglądam jak metalówa nigdy sie to nie zdarza, a wszelkie oznaki uprzejmości z mojej strony są odbierane z niedowierzaniem i podejrzliwością :D co jest dziwne bo znam troche prawdziwych, rasowych Metali i są to kulturalni ludzie, którym nawet do glowy by nie przyszło robić komuś krzywdę, albo odzywać sie po chamsku

Gość a co to metaowcy?
bo nie mam pojęcia? A tak prawdę mówiąc wiszą mi wszelkie subkultury. Dla mnie to biedni ludzie, ktorzy szukają sposobu, żeby ktoś ich zauważył. Pewnie w domu wszyscy ich ignorują więc szukają integracji z kimś innym i chcą być zauważeni. Współczuję, że w domu brak miłości i zrozumienia

Gość karaluszka73489345
Ta strach, i co jeszcze?? Dzieciakom sie tak wydaje, że są niesamowicie groźne, bo założą glany i koszulkę Iron Maiden:D:D Sama mam 30 lat i jestem metalówą i nie zauważyłam żadnych reakcji, bo niby jakie mają być? Identycznie jestem traktowana jak ide do pracy w garsonce i identycznie popołudniami w moich normalnych ciuchach. Już nie przesadzajmy:o

Gość Metalówa666
Metale to zajebiści ludzie zafascynowani muzyką Metalową

Gość spoko loko
Metale jak i reszta ludzi, są rózni. Akrat obracam się w takim środowisku. Ale na pewno krzywdy umyślnie nikomu nie robią, predzej już im. Jakiś czas temu jacyś dresiarze rzucili w stronę moich znajomych metali butelki i poranili jednego. Ale dostali za swoje.:P Poza tym to mili raczej i kulturalni ludzie, otwarci.

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
zboczeńcy, pedofile, nekrofile, psychole

Ten strach napisałam w przenośni, śmieję sie z tego jakbyś nie zauważyła :p...nikt nie ucieka przecież, ale coś musi w tym być że jak stoi osoba wyglądająca jak metal i osoba wyglądająca inaczej babcia z ciężką torbą woli zwrócić sie o pomoc do tej innej osoby...

jezu Kinga, z każdym topem gdzie sie pojawiasz pokazujesz jaka malo rozwinieta mentalnie jestes. to aż głupio czytać:O

chyba tylko wg Ciebie, po to jest forum, by komentowac, a ja może stricte do tematu się nie podłaczylam, ale jednak.

Gość nad niemneeed
Wole metalowcow niz dresiarzy. Ludzie sluchajacy metalu czesciej reprezentuja soba pewien poziom inteligencji niz cwaniaczki sluchajace lubu-dubu.

widze, nie tylko ja mam takie zdanie. taa, nadal zapewne nie wiesz kogo przedstawia popiersie, ale już mnie to nie dziwi, z takim malym orzeszkiem pod kopula masz prawo nie wiedziec;O

nie ma to jak cieta riposta:D:D:D:D nadal nie wie:D no i git, lepiej straszyc w glanach:D

Gość amazing grejs
nie spinajcie sie tak, to grozi wytrzeszczem

Gość Anapeele
ja slucham metalu tzn.fol metalu,gothic,death itp. a nie ubieram sie a metal,porprostu ten styl do mnie nie przemawia,a muzya zacna:P