Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Patrzcie, jak w niektórych krajach są traktowane źle prowadzące się kobiety

Polecane posty

Ja nie popieram semitów w biciu i poniżaniu kobiet. To akurat robią faryzeusze. Chcę tylko zmusić do pewnej refleksji tutejsze panie, że powinny docenić wolność, która jest im dana i jaj nie nadużywać . . .

Jak to dziwne? Życie pokazuje wiele takich przypadków. Np. alkoholizm . . . Korzystanie z usług prostytutek . . . To są właśnie przypadki nadużywania wolności Poownajcie sobie tamtejsze realia do tutejszych . . .

no ale nie nazywaj tego naduzywaniem wolnosci..... jesli dla Ciebie alkoholizm czy tez korzystanie z uslug prostytutek jest naduzywaniem wolnosci, to wytlumacz mi prosze jakie wg. Ciebie sa "ramy wolnosci" o ile sa....

Gość boooooonia
kocham cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woność jest dobrym darem, ale w niewłaściwych rękach może prowadzić do destrukcji (autodestrukcji) jednostki, albo jednostka może nie osiągnąć poziomu intelektualnego, aby z niej korzystać. W takich przypadkach powinna zostać ukrucona . . . Pan Erich Fromm napisał kiedyś taką księżkę: "Ucieczka od Wolności".

masz skrajnie radykale poglady :O aby nie napisac chore....

Ja skrajnie radykalne, albo chore? Nie napisałem że popieram faryzeusy w ich traktowaniu kobiet, tylko podałem przykład tego, jakie są realia tam gdzie rządzą zasady ustanowione przez faryzeuszy . . .

Woność jest dobrym darem, ale w niewłaściwych rękach może prowadzić do destrukcji (autodestrukcji) jednostki, albo jednostka może nie osiągnąć poziomu intelektualnego, aby z niej korzystać. W takich przypadkach powinna zostać ukrucona . . . dla mnie to jest niepokojace, wiesz? nie wiem czy to Twoje osobiste przemyslenia czy tez jestes pod wplywem przeczytanej ksiazki, ale warto zastanowic sie czasami nad soba... to jak w tym dowcipie- polujemy na cyganow ale zabijac nie wolno jesli grzebia w smietniku- bo przy pasiece nie ma odstrzalu.... :O

niewolnictwo a wyparcie "rasy" to dwa rozne aspekty....

Ja tam uważam że to nie jest głupie, ale powinno działać sprawiedliwie w dwie strony :) Małżonek który zdradzi, obojętnie czy mąż czy żona, powinien być wyrzucany na bruk, pozbawiany calego majątku na rzecz zdradzonego małżonka, wywalany z pracy i piętnowany przez całe społeczeństwo jako świnia :) Od razu każdy by sie zastanowił - raz zanim sie ożeni, a drugi raz zanim zrdadzi

Gość vhjVbjAK
a kto Nam tę wolnośc łaskawie daje co? Może szanowni mężczyźni co? I mamy im dziekować za to, że nasnie katuja tak? Ty chyba jestes kompletnie porabany. Faceci nie decydują o wolności kobiet!!

ale bardzo, bardzo chcieliby- dlatego ten topik zalozyl mezczyzna :D

"Co ty pie**olisz? Jak ktoś chce pić, to niech sobie pije, jak ktoś chce chodzić na dzi**i, to niech sobie chodzi. Zawsze te czynności prowadzą do konsekwencji. Jak ty będziesz obojętny wobec murzynów czy arabów, bo nie będzie ci się chcieć z nimi walczyć bo będziesz wolał pić, to tak samo musisz się liczyć z tym że będziesz przez nich poniżany, okradany i zabijany a do tego zbiorą ci kobiety. Bo w wolności to za swoje czyny sam bierzesz odpowiedzialność i konsekwencje, ten dziadek nie chciał walczyć z multikulturą i teraz musi za ten swój grzech cierpieć:" Chyba zapomniałeś, że jednym z głównych założeń Narodowego Socjalizmu, było wyzbycie się części wolności. Niemcy wyzbyli się, w dużej mierze, wolności, na rzecz silnej i zdecydowanej władzy.

my kaffe-damy? eh, dlaczego tak ostro od razu.... :O czytalam twoje wczesniejsze tematy... i coz...moge jedynie stwierdzic ze z jakis bardzo przykrych osobistych pobudek wrzuciles wszystkie baby do jednego worka... mialam nadzieje na interesujaca rozmowe a Ty juz na pierwszej stronie ujawniles swoje poglady a animozje....szkoda :D

10:32 [zgłoś do usunięcia] volk boona- To jest to samo, żydzi wyparli rasę Aryjską z ich ziem i ich zniewolili, kiedy Aryjczycy wystąpili przeciwko rasie żydowskiej, podjeli walkę i ją wygrywali, to role się odwróciły. Zawsze jest tak że zwycięstwa dyktuje warunki mozesz mi podac fakty historyczne? Od razu powiem ze nie powazam Twoich slow, ale tez nie chce mi sie szperac w historii :D

to role się odwróciły. xxx pytam bo tego nie rozumiem.... :O

to ja chyba mialam inna historie... albo cos zle zinterpretowalam.... bo pierwsze slysze o Zydach z USA pompujacych kase z zbrojenie ZSRR....ale ok, masz zapewne racje, historia to nie moj konik

Gość asdfghjklyui
chory jesteś jesteś ciapaty?

Poza tym Aryjczycy to narody posiadająca haplogrupę R1A1, powszechną wśród bałto-słowian. Germanie natomiast reprzentują haplogrupę I1. Czyli są Ariami w dużomniejszymstopniu niż słowianie. Badania genetyczne mówią same za siebie . . .

10:41 [zgłoś do usunięcia] Dampfkraftwagen Banialuki piszesz volk. Żydzi ani nikogo nie wyparli, ani nie zniewolili. Ani Aryjczycy nie podjeli walki przeciw żydom, chyba, że piszesz o tych swoich pseudoaryjczykach. Ale oni dzięki tej walce pokończyli tak: http://www.voila.pl/053/q0us3/index.php?get=1 &f=1 ale nalezy pamietac jak wygladal proces- bo nikt mi nie powie ze karuzela sie nadal nie kreci, ze po procesach i tak w dalszym ciagu jest tealizowany plan Hitlera szumnie nazywany dzisiaj Unia Europejska.... to moje osobiste zdanie

Kolejny :o Co ty masz niby do żydów ? To zwykli ludzie. A zakładanie takiego tematu to jakiś idiotyzm. Co ty niby chcesz pokazać ? że kobieta ma dziękować komuś za wolność ? Głupi jesteś :o Cześć boona :)