Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrddddddddd

Uczulenie na prezerwatywy ?

Polecane posty

Gość hrddddddddd

Nie wiem co o tym myśleć, jak używamy prezerwatyw, to czasem po kilku minutach zaczyna mnie boleć.. Potem jest takie chodzby swędzenie czy pieczenie.. Trwa to kilka dni.. Myślałąm że to infekcja i stosowałam 2 razy gynalgin.. potem kochalismy sie bez i wszystko bylo ok.. a wczoraj to samo ;/ co sadzicie ? wczesniej nie mialam takich objawow a wspolzyje juz 3 lata. czasem po sexie nawet nie moge jej dotknac, czy umyc bo to strasznie boli.. i nie boli moze w srodku tylko na zewnatrz

Gość Kurka bez pazurka
Też to mam:) Może być uczulenie na środek nawilżający bądź na lateks. Ale na rynku są dostępne prezerwatywy bezlateksowe- wypróbuj:)

a wczesniej tez tak mialas czy dopiero teraz stosujecie gumki? a moze zmieniliscie na inne? z jakims srodkiem nawilzajacym albo plemnikobójczym? bo uczulenie jak najbardziej jest możliwe, zarówno na lateks jak i na srodki nawilzające czy plemnikobójcze no ale najwazniejsze to wykluczyc infekcje

Gość hffdsaaa
wczesniej tego nie mialam, a tez je stosowalismy.. ;/ zmieniamy, nie uzywamy caly czas takich samych.. nie wiem co o tym myslec, te dolegliwosci nie sa za fajne

Gość Kurka bez pazurka
a bezlateksowych używałaś? bo ja odczułam dużą poprawę

Gość aaaaanaa
spróbuj bezlateksowych a po stosunku może jakiś łagodzący płyn? ja od jakiegos czasu po kapieli smrauje się na noc provag żelem i nawt jak mam jakies otarcia czy podraznienia to ładnie wszystko wraca do normy.

Gość froziarozia28
Prezerwatywy z polouretanu

Gość cardiolka
Ja używam unique, są żywiczne. Jest zdecydowanie lepiej

Gość cnbcncb
Żywiczne ochornią przed ciążą równie skutecznie jak lateksowe ale nie uchronią przed grobnoustrojami, chorobami i grzybicą . Tak powiedziała mi moja ginekolog.