Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w zaparte

cukier, słodzik stewia czy miód?

Polecane posty

Gość w zaparte

Dziewczyny czym najlepiej słodzić żeby było mniej kalorycznie i zdrowiej?

Gość ja tam ---:P)
tylko ze on gorzki jest jak cholera

Gość ja tam ---:P)
ale stevia suszona ponoc nie ejst gorzka albo ta swieza ale nie wiem bo nie probowalam

Gość w zaparte
a miód? czy jest aż tak zły?

Ja czasami używam słodzika bez aspartamu, syropu z agawy, miałam też ksylitol, szkoda, że taki drogi. No i stewię używałam, ale niestety nie mogłam znieść smaku.

Gość karinia 24
miod tez nie jest az taki dobry dzis było w tv na temat słodzenia w dzien dobry tvn moze na necie znajdzisz to byl temat o cukrze

Gość karinia 24
ale to jutro na neta dodadza

Gość wojtasek105
Hmm, myślę, że najlepszy będzie miód. Dlaczego? Bo miód ma najwięcej wartości odżywczych a nie tylko słodycz jak cukier. Najlepszy miód jest Polski jak każdy wie :) Jeśli taki chcecie to polecam http://blog.miody-huzar.pl/ , najlepsza jakość jaką do tej pory spotkałem.

Gość gość
Huzar handluje chińskim miodem. Omijać szerokim łukiem.

Gość gość
Nie wiem skąd wytrzasnałes to o chinskim miodzie, ja kupuje miody od Huzara od lat i bardzo dobrze je sprawdziłam bo zależy mi na jakości i to dobry miód z polskich pasiek. Bez jakiś domieszek

Gość gość
najlepiej kupować miód z lokalnej pasieki, wtedy jest 100% pewności. warto poszukać w swojej okolicy

Gość gość
a co do słodzików to ja kupiłam w Stokrotce stwvię w płynie ( biała buteleczka, zielone dodatki ) i dodaję ja do placków albo do jogurtu naturalnego, smak ma znośny. A z niewymienionych polecam ksylitol albo erytrytol - ok, cena nie jest niska ale to dodatkowa motywacja do ograniczenia słodzenia :-D

Gość gość
Podczas odchudzania nie stosowałam cukru w żadnej postaci. Chciałam wyeliminować całkowicie cukier, a słodziki też są nie zdrowe. Pije cały czas wodę, bez żadnych dodatków słodkich, obecnie Veroni Hydration. Ma zbliżone pH do pH krwi a wiec dobrze odżywia organizm.

Gość ao33
Ja cukru nie używam pod żadną postacią ;) jak trzeba to trochę miodu i wystarczy odchudzam się więc to dla mnie bardzo ważne;) jem regularnie przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i wiem że słodkości są nie wskazane;)