Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula...0712

czy mogę znów być w ciąży?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość kasiula...0712

Witam...dokładnie trzy miesiące temu urodziłam córeczkę. Karmiłam piersią tylko miesiąc. Zaraz po odstawieniu od piersi tj 17 listopada dostałam pierwszą miesiączkę. Potem dostałam 7 grudnia. Według moich obliczeń dziś powinnam dostać miesiączkę, zawsze maiałam silne objawy przed, a teraz nie czuje nic... Jak mogłam byc tak głupia...kochałam sie z mężem i on doszedl - ale nie we mnie oczywiście. I za pare godzin zrobiliśmy to znowu...niestety bez zabezpieczenia:/ boje sie ze znów jestem w ciąży...jakby tak troche pobolewają mnie piersi, brzuch ale to tak minimalnie. I do tego mam takie silne białawe ciągnące upławy.... Miała któraś z was taka sytuację?? Wiem że trochę to trwa zanim organizm się ureguluje po porodzie i mogę mieć nieregularne miesiączki ale od paru dni nie mogę normalnie funkcjonować - tak się boję ponownej ciąży. Tylko proszę nie oceniajcie mnie...wiem że jestem głupia:/ Do tego od ostatniej miesiączki mam w kółko ochotę na seks...a gdy jestem mocno podniecona to boli mnie brzuch - czy to normalne??

Ja miałam przez kilka mieś. nieregularne miesiączki, więc spokojnie :) jeśli masz jakieś wątpliwości zawsze możesz zrobić test ciążowy, może to Cię uspokoi.

Gość chinskikot
jeszcze Ci się zapewne dobrze polog nie skończył a ty juz sie jebiesz;/ nieodpowiedzialna dziewuchaaaa;/

Mogłabym na to odpowiedzieć nawet bez czytania tego co napisałaś :) jeśli był seks zawsze mozesz być w ciaży, no chyba że juz jesteś wtedy tylko królik może drugi raz ;)

Gość kasiula...0712
do chinskiego kota... tak sie składa że czekałam z seksem prawie dwa miechy bo strasznie zle mi sie goiła rana... mam nadzieje ze nie jestem w ciazy bo chyba bym tego psychicznioe nie wytrzymala chociaz moja malutka jest bardzo grzeczna i kochana:)

Gość kasiula...0712
ogolnie jakbym znow bula w ciazy to jakos musialabym to przezyc, nigdy bym nie usunela... najgorzej boje sie tego ze nie dam rady w ciazy przy dziecku... w pierwszej ciazy przytylam 25kg, mialam ogromny brzuch i mialam trudnosci z poruszaniem i nie wyobrazam sb nosic dziecko...moja corcia ma juz 6,5kg....a ma 3 miesiace.... to mnie najgorzej przeraza....a jestem w kolko sama...maz ciagle w pracy a w mojej miejscowosci nie mieszka nikt z mojej rodziny...

Ja mam córkę ze stycznia a zaszłam w ciążę w kwietniu. O pierwszą ciążę staraliśmy się przeszło dwa lata więc nigdy nie pomyślałabym, że tak zaliczę wpadkę. A jednak. Między moimi dzieciakami jest 12,5 miesiąca różnicy;) Zrób test.

Gość zxzx
Test zrób.

Gość kasiula...0712
ja o pierwszą ciążę starałam sie ponad rok...kurde chyba faktyczenie napisze mężowi zeby kupił mi dziś test i wszystko bd jasne...aż boję sie go zrobić....:/

Gość kasiula...0712
a jak sobie poradziłas z dwójką tak małych dzieci?? Ciężko jest??

Gość kasiula...0712
No i zrobiłam test...wyszedł negatywny... jestem ciut spokojniejsza:) jak w ciągu tyg nie dostane miesiączki to zrobie test jeszcze raz:)

Gość zxzx
A kiedy był ten niezabezpieczony seks?

Gość kasiula...0712
hmm no tak dokładnie to ja nie moge tego stwierdzić , bo nie pamiętam...ale gdzies ponad dwa tyg temu...a co??

Gość kasiula...0712
dzięki:)) napewno się przyda zanim organizm wróci do siebie po porodzie. Bo ogolnie zawsze mialam bardzo regularne miesiączki i radziłam sobie metodą kalendarzyka. A