Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAXAX

NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY

Polecane posty

WITAM,CZY MOZNA MIEC NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY MIMO ZE WYNIKI SA W NORMIE ? MAM WSZYTSKIE OBJAWY - SENNOSC,UCZUCIE ZIMNA,TYCIE,SUCHA SKORA ITD. MOJA BABCIA JEST CHOORA NA TARCZYCE,I MOJEJ RODZINIE PRABABCIA ZMARLA NA RAKA TARCZYCY,+ NIE WIEM CZY TO MA JAKIES WIEKSZE ZNACZENIE ALE PRZEZ OSTATNIE DWA MIESIACE CIAGLE CHORUJE ! PRZEZ CALY ROK TYLE NIE CHOROWAALAM CO PRZEZ OSTATNI CZAS -,- LEDWO JEDNA CHOROBA SIE SKONCZY ZARAZ ZACZYNA SIE KOLEJNA..TERAZ JESTEM NA ANTYBIOTYKU NA WEZLY CHLONNE ,CO PODOBNO TEZ MOZE BYC PRZYCZYNA ;X POMOCY ! WIE KTOS MOZE WIECEJ O TEJ CHOROBIE ?

moment musze poszukac xx ale robilam dwa razy raz widzial je lekarz i stwierdzil ze nawet nie jest podwyzszone a za drugim razem juz nie szlam do lekarza ,mam sprawdzila w necie lol;d

Lekarz pierwszego kontaktu czy endokrynolog? Jeśli TSH masz blisko górnej granicy normy to możesz mieć niedoczynność. Ale to nie musi być też koniecznie tarczyca, idź do lekarza i niech szuka przyczyny.

Wątpię by żaden paramatr nie sugerował niedoczynności :( zrób usg jeśli chcesz mieć pewność

lekarz pierwszego kontaktu ..wlasnie mowila lekarka ze to nawet nie jest gornej granicy ...

Gość Betowenka
przy nadczynności -objawy są podobne więc najpierw idż do lekarza .

wlasnie czytalam objawy przy nadczynnosci i nie sa poodobne do niedoczynnosci tarczycy ;o

hahahaha jak mnie lekarka znowu zobaczy to sie lewą reką przeżegna ;d w ostatnim czasie zbyt czesto u nich bywam w przychodni;c

niestety nie moge znalezc wynikow ..no cóż ...trudno;c

to tylko zwykły niedobur witaminy b zacznij jesc warzywa i owoce na surowo