Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ty...........

Piosenka dla wszystkich kafeterianek...

Polecane posty

Gość to ty...........
nie cieszycie sie kobiety?:O

Gość anu$$$$$$$$$$$$$$$$$$
super 😘

Gość to ty...........
slucham jej codziennie i w to wierze ze taka jestem:) cudna piosenka , podnosi samoocene:)

Gość knjsk
Może być?

Gość anu$$$$$$$$$$$$$$$$$$
może 😘

Gość to ty...........
super:) Michael Bolton „Powiedziałem kocham... ale kłamałem Jesteś świecą, miłość płomieniem Ogniem, który płonie podczas wiatru i ulewy Błyszczysz swoim blaskiem na moim sercu Do końca czasu Przyszłaś do mnie jak zorza przez noc Błyszcząc jak słońce W moich snach i w moim życiu Jesteś jedyną, jesteś jedyną refren: Powiedziałem kocham ale kłamałem Bo to wiecej niz miłość którą czuję w sobie Powiedziałem kocham ale się myliłem Bo miłość nigdy nie była tak silna Powiedziałem kocham ale kłamałem Z całej mojej duszy próbowałem na próżno Zrozumieć jak zwykłe słowa mogą wytłumaczyć sercu Że smak nieba jest taki głęboki taki prawdziwy Znalazłem w Tobie Tak dużo powodów tak dużo dróg Moje życie właśnie się rozpoczęło Potrzebuję Cię zawsze, potrzebuję żebyś została Jesteś jedyną, jesteś jedyną Refren: Przyszłaś do mnie jak zorza przez noc W blasku słońca W moich snach i w moim życiu Jesteś jedyną, jesteś jedyną Powiedziałem kocham Bo to wiecej niz miłość którą czuję w sobie Powiedziałem że kocham ale kłamałem

Gość knjsk
Lubię jego piosenki

Gość to ty...........
Bruno Mars - Just the way you are Oh jej oczy, jej oczy sprawiają, że gwiazdy zdają się nie świecić Jej włosy, jej włosy Opadają perfekcyjnie bez układania Jest taka piękna I mówię jej to codziennie Tak, wiem, wiem Kiedy ja prawię jej komplementy, ona mi nie wierzy I to takie smutne, że ona nie widzi tego co ja Ale za każdym razem, kiedy pyta się mnie czy wyglądam ok? ja mówię Kiedy widzę twoją twarz nie ma rzeczy którą bym zmienił bo jesteś fantastyczna taka jaka jesteś a kiedy się uśmiechasz cały świat zatrzymuje się i wpatruje przez chwilę Dziewczyno, bo jesteś fantastyczna Po prostu taka jaka jesteś Jej usta, jej usta mógłbym je całować cały dzień gdyby mi pozwoliła Jej śmiech, jej śmiech ona go nie cierpi, ale ja myślę, że jest seksowny Jest taka piękna i mówię jej to codziennie Wiesz, wiesz, wiesz, że nigdy bym Cię nie poprosił żebyś się zmieniła Jeśli szukasz ideału to zostań taka jaka jesteś Więc nawet nie trudź się i nie pytaj czy wyglądasz dobrze, Wiesz, że powiem Kiedy widzę twoją twarz nie ma rzeczy którą bym zmienił bo jesteś fantastyczna taka jaka jesteś a kiedy się uśmiechasz cały świat zatrzymuje się i wpatruje przez chwilę bo jesteś fantastyczna Po prostu taka jaka jesteś Taka jaka jesteś taka jaka jesteś Dziewczyno jesteś fantastyczna taka jaka jesteś A kiedy widzę twoją twarz nie ma rzeczy którą bym zmienił bo jesteś fantastyczna taka jaka jesteś A kiedy się uśmiechasz cały świat zatrzymuje się i wpatruje się przez chwilę bo jesteś fantastyczna Po prostu taka jaka jesteś