Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;;;;P

Licytacja na allegro-pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość ;;;;P

Jak mam licytować towar, jak za każdym razem oferta zostaje przeebita? Czy program snajper jest do tego dobry? Pomóżcie błagam.

Gość resseta
to znaczy ze ktos zalicytował duza kwota a ty podajesz niższa kwote....to z automatu cie przebija i nie potrzeba do tego programu...

Gość to ty...........
ile jest teraz? podaj cene jaka max mozesz wydac na te rzecz i podaj ja .

Licytuje się dopiero gdy aukcja się kończy. Licytując wcześniej podbijasz cenę. Ja tam bez snajpera wygrywam większość aukcji, które chce wygrać, jeśli tylko jestem gotowa zapłacić rozsądną cenę za produkt. I to, że ktoś Cię przebija nie znaczy, że używa snajpera tylko, że wcześniej zaoferował wyższą cenę niż Ty i dopóki nie zaoferujesz wyższej ceny to jego oferta będzie Cię zawsze przebijać i jego oferta zawsze będzie o niewielką kwotę wyższa niż Twoja (np. o 50groszy lub złotówkę).

Gość ;;;;P
ni, ja podałam wyższą cenę, bo była aktualna 47,50 a ja podałam 50 i od razu wyskoczyło że cena została przebita na 51

Gość ;;;;P
aha ok, już rozumiem, dzięki wielkie. do końca zostało mi jeszcze 4 dni, więc na razie dam sobie spokój

Gość to ty...........
no to podaj 60 ale juz pod koniec licytacji, jesli oczywiscie chcesz ja wygrac.

Gość to ty...........
a ha no to w takim razie czekaj te 4 dni i juz nie podbijaj ceny.

Zazwyczaj licytujesz dopiero pod koniec aukcji, im bliżej końca tym lepiej. Czasem też zdarza sie że ktoś od razu wpisze kwotę najwyższą jaką jest skłonny dać za daną rzecz i wtedy sprawdzasz juz tylko czy ktoś Cię przelicytował czy wygrałaś aukcję...ale to dla ludzi, którzy chcą kupić uczciwie a nie łakomią sie na okazję