Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorosłamałolata

jak się postarzeć?

Polecane posty

mam 32lata,jestem drobna i szczupła,wszyscy mi dają 17 lat,może myślą że to fajne,ale ja bym chciała żebym wyglądała na starszą,gdziekolwiek nie pójde od razu walą mi na "ty",córke mam w gimnazjum,ale jak bym była u niej na korytarzu w czasie przerwy...to bym zniknęła pośród nich:( ściąć włosy? przefarbować? co robić???

Gość Prawiczek29laaa
Jeżeli nie kokietujesz,tzn lubisz to u siebie tylko chcesz się pochwalić.To jest sposób zadziałał u mnie, mam 28 lat jestem facetem i rok temu wyglądałem jak chłopiec co u mężczyzn jest nie wskazane,więc prze rok sypiałem po 4 godziny na dobę po 3 miesiącach zaczęły mi się pory rozszerzać (dziurki na twarzy) a skóra zaczęła się marszczyć,ponad to zacząłem trenować system walki, wpadałem w złość i się wyżywałem na treningach, teraz wyglądam bardzie męsko.

Gość starość sama nadejdzie
nawet się nie spostrzeżesz :-) Najgłupsze pytanie, jakie słyszałam - jak się postarzeć. :-O

Gość Prawiczek29laaa
Dlatego napisałem "..jeżeli nie..",przecież nie wiem kto się kryje za literkami na monitorze.Rozważ moją rade bo to dobry sposób,skóra regeneruje się w godzinach porannych podczas snu,jak nie będziesz się wysypiała to skóra zacznie się wysuszacz a pory rozszerzać , czyli starzec. Do tego stres na treningach też niszczy skórę,przecież układ nerwowy jest silnie zintegrowany ze skórą.A jak zaczniesz prace w korporacji to masz to jak w banku.

Gość mama 13 letniego drania
tez wyglądam młodziutko ,no może nie jak nastka ,ale mało kto wierzy że mam 13 letnie dziecko ,a jeśli juz to myślą że wpadłam jako 14 latka :D , ale ja mam to gdzieś i ty też to olej , ja ubieram się na luzie bo tak lubię ,ale ty może zacznij nosić się elegancko.

Gość ubierz moherowy beret :P
jakieś niemodne ciuchy a ciucholandu ,nie wymaluj się i bedziesz ryczącą starszą panią :P