Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weromag23

kobiety się nie szanują! DLACZEGO?

Polecane posty

Gość szokkkk
faceci sobie bzykają i im się gratuluje że panne zaliczyli, a laska jak chce sie pieprzyć to się z niej kurwę robi. Świat byłby piękny gdyby wszyscy ludzie kochali głęboką miłością a seks uprawiali tylko w celu uzyskania wymarzonego potomstwa :D ale taki nie jest :P

Gość ulala la
I właściwie dlaczego takie postępowanie współczesnych kobiet oznacza schodzenie na psy? Kiedyś kobiety taak nie postepowaly, bo groziły za to kary, do śmierci włącznie. Nie była to więc kwestia wyboru, lecz przymusu. Czy to oznacza, ze powinniśmy wrócić do kamienowania ladacznic, bo wtedy świat znów będzie lepszy?

aj nie sądzę, że dziś gratuluje się staremu koniowi że przeleciał k*rewkę... dziś raczej trzeba gratulować tym, którzy potrafią tworzyć prawdziwie szczere długoletnie związki. Tylko lenistwo jakie ogarnęło świat i dostawanie wszystkiego na tacy doszło już do takich rozmiarów, że nawet coś tak pięknego jak sex niedługo stanie się tak prozaiczne i konieczne jak szczotkowanie zębów. Według filozofii mego szefa "sex dla faceta jest jak szczanie - potrzeba fizjologiczna, którą musi spełnić". Prawda?! Dla niektórych niestety jedyna! :(

Gość Aparat007
@weromag23 Wszyscy kochaja seks czy to kobiety czy mezczyzni. Fakt, ze moim zdaniem po prostu lepiej smakuje w zwiazku z miloscia i tyle. Czysto mechaniczny seks jest malo przyjemny w moim odczuciu. i wermag ma racje, ze lenistwo ogarnelo ludzi i nikomu juz sie nie chce o nic walczyc bo zaraz "cos" nowego sie napatoczy. Ale czy to jest droga do szczescia? Ja wole miec z kims o czym porozmawiac i i miec udany seks i czieszyc sie z bliskosci z druga osoba.

Gość Aparat007
Dla mnie to niedojrzalosc i jakies zaburzenia emocjonalne kieruja ludzmi do takiego postepowania. Bo brzydko mowiac mozna sobie "zwalic konia" dla rozluznienia.

Gość sdsdafsadffads
smzaty!!!! sex za darmo z frajerem i frajerka:-P moda na darmoche

Gość Aparat007
Mi sie przypominaja gowniarskie czasy w stylu "ile wypiles i czego na imprezie". A ja 5 piw a ja 16 a ja obudzilem sie w parku z glowa w psiej kupie, i podobanie teraz z seksem. Cos sie ludziom pierdoi w glowach bez kitu.

Gość lili007
Też mam takiego znajomego, który zalicza co rusz inną laskę, a poza tym ma jeszcze kilka 'stałych' w zanadrzu do wiadomych celów. Też się czasem zastanawiałam co kieruje takimi ludźmi. Żal mi ich, muszą być naprawdę nieszczęśliwi, ale wydaje mi się, że robią to trochę na własne życzenie, bo nie szanują kobiet jeśli są już w związku, a jeśli coś w związku się psuje to zamiast naprawiać, to idą tam gdzie 'łatwiej'. No, ale z drugiej strony, gdyby nie było tych łatwych panienek to może inaczej by to wyglądało. Teraz to już trzynastolatka chwali się, że lubi 'loda robić'...szoook :(

Gość to ty pier**lisz aparat
Seks z poznanym np.tu facetem TEŻ MOŻE BYĆ PIĘKNY!różnica jest kolosalna - dziwka daje nawet, jak jej się nie podoba gość, a mnie musi się podobać - tak całkiem za darmo to nie jest, on wszystko stawia

Gość lili007
gośc jest w miarę przystojny, postawi piwo i już z nim idziesz? No gratulacje

Gość co ty pier**lisz aparat
Taaa piwo tylko gratuluję myślenia

Gość dfdghldsgtklrd
zawsze tak było, moze teraz jest ich wiecej, dupodajki sa teraz na pstrykniecie palcem, ale czy jest sens ryzykowac z takimi scierkami, nie sadze, lepiej poszukajcioe sobbie normalnej dziewczyny, a nie takiej co spala Bog wie z kim;p

Gość lili007
Taaa faktycznie źle napisałam o tym piwie, to zdecydowanie musi być coś więcej, trzeba się w końcu szanować....buhahaha :D :D :D

Gość co ty pier**lisz aparat
to jest dużo więcej i szuka się raz - aż się znajdzie i z nim potem już cały czas a nie z kwiatka na kwiatek

Gość Architekt80ldn
@ co ty pier**lisz aparat "Seks z poznanym np.tu facetem TEŻ MOŻE BYĆ PIĘKNY!różnica jest kolosalna - dzi**a daje nawet, jak jej się nie podoba gość, a mnie musi się podobać - tak całkiem za darmo to nie jest, on wszystko stawia" nie rozumiem czego to sie tyczy za bardzo :/

okeja. dziękuję wszystkim za wypowiedzi mądre i mądrzejsze. dalsza dyskusja widzę, że zmierza w nieodpowiednim kierunku. Pozdrawiam i nie szmaćcie się na złość światu :P