Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo taka jest prawda

dlaczego robicie sobie dzieci...

Polecane posty

Gość ladymakbett
my zrobilismy bo wiedzielismy że bedzie to milośc bez granic, że będzie to istota która nada naszemu życiu głębszy sens, że odkryjemy uczucia o jakich nie mieliśmy pojęcia. że bedziemy czuć miłość, dumę, szczęście. że ten ktos będzie nam bliski do końca naszego życia.

Ale temat ruszył do przodu:) zadziorna sucz :) Trzymam kciuki,że jednak wszystko się ułoży. W tym przekazie do Dziuni,jak najbardziej Cię rozumiem....mam nadzieję,że jednak będzie dobrze:) Nadziej tracić nie można! Widzę,że i dziunia dołączyła,przeczytałam jej pierwszy post i ok,ale kolejne to już trochę zeszły z toru nie potrzebnie.... eeee te złośliwości...

zadziorna sucz :) --> Przykro mi :( Widzisz, tak jest. Jak ktoś bardzo chce dziecka to nie może a jak nie chce to ma i wywala na śmietnik albo inne rzeczy robi, żeby się Go pozbyć :(

cisza ja i czas- tak to juz jest, ale sie nie zalamuje bo jestem dobrej mysli ze jednak da sie wyleczyc ten drugi jajnik i bedzie szansa ze urodze dziecko. mam dopiero 21 lat jestem mloda- do 30 moze sie jeszcze duzo zmienic :)

Gość o boshe padne
zadziorna suczo, masz dopiero 21 lat a niby jestes ustawiona, jak huj, juz to widze, i jeszcze meza masz, albo ci starzy dali, albo wyszłas za bogatego frajera, albo wygrałas w totka

oh bosze- popierwsze frajera to moze masz ty ! po drugie nie nie mam meza a narzyczonego z ktorym jestem juz dlugo. Nie wyszlam za maz za bogatego sami sie dorobilismy on ma 23 lata jako 20 latek otworzyl restauracje w UK z bratem do ktorej podkreslam OBOJE uzbieralismy pieniadze - odkladalismy ja ze swojej wyplaty on ze swojej ja ze swojej plus kwota brata- dzisiaj restauracja presperuje dobrze z tego zyjemy, plus ja pracuje w dobrej firmie w UK. To ze mam 21 lat nie oznacza ze zmyslam i koloryzuje. w UK jest troszke inne zycie niz w PL. owszem skonczylam szkole srednia planuje isc na studia ale dopiero za rok. w Angli ogolem mieszkam 8 lat wyprowadzialm sie jak bylam dzieckiem plus mam brytyjski paszport co ulatwia mi tutaj bardzo zycie. Od rodzicow nic nie dostalam i zapewnie nic nie dostane- osiagnelismy wszystko wlasnymi silami i nam sie udalo a wiem ze bedzie jescze lepiej :) nie oceniaj ludzi poki nie znasz ich histori do konca- po za tym Ty zaraz bedziesz wyciagac jakies glupie wnioski i bedziesz sie doszukiwac - ale prosze bardzo :)

oh bosze- popierwsze frajera to moze masz ty ! po drugie nie nie mam meza a narzyczonego z ktorym jestem juz dlugo. Nie wyszlam za maz za bogatego sami sie dorobilismy on ma 23 lata jako 20 latek otworzyl restauracje w UK z bratem do ktorej podkreslam OBOJE uzbieralismy pieniadze - odkladalismy ja ze swojej wyplaty on ze swojej ja ze swojej plus kwota brata- dzisiaj restauracja presperuje dobrze z tego zyjemy, plus ja pracuje w dobrej firmie w UK. To ze mam 21 lat nie oznacza ze zmyslam i koloryzuje. w UK jest troszke inne zycie niz w PL. owszem skonczylam szkole srednia planuje isc na studia ale dopiero za rok. w Angli ogolem mieszkam 8 lat wyprowadzialm sie jak bylam dzieckiem plus mam brytyjski paszport co ulatwia mi tutaj bardzo zycie. Od rodzicow nic nie dostalam i zapewnie nic nie dostane- osiagnelismy wszystko wlasnymi silami i nam sie udalo a wiem ze bedzie jescze lepiej :) nie oceniaj ludzi poki nie znasz ich histori do konca- po za tym Ty zaraz bedziesz wyciagac jakies glupie wnioski i bedziesz sie doszukiwac - ale prosze bardzo :)

Gość o boshe padne
jetses pusta i tępa, ile rok czasu pracowałas zanim knajpe otworzyłas,,, to kurwa wytłumacz mi ile mogłas odłożyc 2 tys, przeciez w uk sie zarabia max 7 funtów na godzine, skad ty bierzesz takie historie. matko boska, szok... jakie tu bajki dzieci pisza.

Gość o boshe padne
zadziorna sucze, twój nick mowi sam o sobie, jestes głupiutka i bardzo nie mądra, czytam twoje wypowiedzi i mi sie nóz w kieszeni otwiera. jestes pusta i beszczelna. gówniaro

Gość o boshe padne
zadziorna sucze, twój nick mowi sam o sobie, jestes głupiutka i bardzo nie mądra, czytam twoje wypowiedzi i mi sie nóz w kieszeni otwiera. jestes pusta i beszczelna. gówniaro

to chyba jako kelnerka tyle zarabiasz albo sprzatajaca. moj facet jest ochroniazem ma 15 na godzine na czysto a ja pracuje w firme gdzie tez zarabiam wystarczajaco - nie bede mowila ile bo to nikogo nie obchodzi. Pusta to jestes ty nie wiem skad takie informacje uzbieralas - z tego co wiem to nawet w krispy kreme ja w cukierni dziewczyny najwiecej zarabiaja 8,50 na godzine... nie wiem skad pobralas teinformacje ale one sa bledne. tym bardziej ze tak mozna odpozyc przez rok nawet 8 tysiecy jezeli pracuja 2 osoby i dobrze zarabiaja. po za tym nigdy nie powiedzialam ze od poczatku mieszkalam w willi i miala luksusy. aby uzbierac te pieniadze musielismy sie wyrzec wielu przyjemnosci plus mieszkalismy na pokoju- gdzie naszym obowiazkiem bylo tylko oplacic rent i nic wiecej. zylismy na poczatku skromie ale sie oplacilo . i jezeli chcesz kogos wyzywac i komus ublizac- sama zdobadz trafne informacje. Amen

to chyba jako kelnerka tyle zarabiasz albo sprzatajaca. moj facet jest ochroniazem ma 15 na godzine na czysto a ja pracuje w firme gdzie tez zarabiam wystarczajaco - nie bede mowila ile bo to nikogo nie obchodzi. Pusta to jestes ty nie wiem skad takie informacje uzbieralas - z tego co wiem to nawet w krispy kreme ja w cukierni dziewczyny najwiecej zarabiaja 8,50 na godzine... nie wiem skad pobralas teinformacje ale one sa bledne. tym bardziej ze tak mozna odpozyc przez rok nawet 8 tysiecy jezeli pracuja 2 osoby i dobrze zarabiaja. po za tym nigdy nie powiedzialam ze od poczatku mieszkalam w willi i miala luksusy. aby uzbierac te pieniadze musielismy sie wyrzec wielu przyjemnosci plus mieszkalismy na pokoju- gdzie naszym obowiazkiem bylo tylko oplacic rent i nic wiecej. zylismy na poczatku skromie ale sie oplacilo . i jezeli chcesz kogos wyzywac i komus ublizac- sama zdobadz trafne informacje. Amen

zadziorna a ja myslalam, ze ty jakas doswiadczona przez zycie 40-latka, a tu 20-stka :D! smiech na sali. najbardziej mi sie podoba z twojej wypowiedzi "krispy kreme", brytyjko :D!

zadziorna a ja myslalam, ze ty jakas doswiadczona przez zycie 40-latka, a tu 20-stka :D! smiech na sali. najbardziej mi sie podoba z twojej wypowiedzi "krispy kreme", brytyjko :D!

Dziunia- inteligencie kolejny nie wiesz jak sie pisze to sie nie odzywaj XD wpisz sobie w google a dowiesz sie jak sie poprawnie pisze - potem wysmiewaj XD po za tym jestem polka bo mam obywatelstwo i polskie i brytyjskie

Dziunia- inteligencie kolejny nie wiesz jak sie pisze to sie nie odzywaj XD wpisz sobie w google a dowiesz sie jak sie poprawnie pisze - potem wysmiewaj XD po za tym jestem polka bo mam obywatelstwo i polskie i brytyjskie

ohh smiesza mnie osoby ktore oceniaja po okladne - jak bym miala patrzec na nicki innych osob to dziunia kojarzy mi sie z dziwka - a zapewnie nia nie jest wiec Boshe - nie kompromituj siebie. Dziunia ty z siebie tez robisz posmiewisko - z jakiej racji wysmialas naswe''krispy kreme'' ? tak sie pisze niedouczona pindo. to ze jestem mloda nie oznacza ze gowno wiem - zapewne wiem owiele wiecej niz ty

Gość o boshe padne
zadziorna suczo, jestes gorzej pojebana niz mi sie wydawało. jestes zerem smieciem, juz widziałam jak sie osmieszyłas ostatnio na forum. z tym mieszkaniem w angli,,, pierdolisz takie głupoty jak pojebana. jesli juz chcesz komus doradzac to rób to dobrze. na łeb ci padło ze mnie poprawiasz siebie zreszta tez, jak dziecko. juz widziałam jak w tamtym temacie wyzywałas kobiete bo zaszła w ciaze a nie ma pracy, tylko na benefity liczy. a tu tak duzo mała dziwko miałas do powiedzenia, jestes zwykłym smieciem. zerem... a i ci twoji honorowi rodzice....cie tego nauczyli pewnie tak cie wychowali.

Gość o boshe padne
nie kompromituj sie angielko za dyche

hahah a to pewnie jestes buhahah czy ktoras z tamtych co chciala mi dogadac - ie osmieszaj sie . nie nie wyzywalam jej - czytaj ze zrozumieniem albo od poczatku do konca. zaproronowalam jej ze pojade z nia do lekarza i ze bede jej tlumaczem za darmo nic nie chcialam za to - powiedzialam jej rowniez ze jak pojdzie do lekarza to moze porposic o tlumacza. potem bylo ze nie ma lekarza to powiedzialam jeje aby poszla do walk in centre - to ona zaczela mnie wyzywac od suk i roznych innych. A ja mam taki charakter ze nie pozostaje dluzna a jeszcze lubie odgrysc sie z nawiazka. Co ja zrobie. zreszta to jest inny topic a autorka doszlam juz do zrozumienia. a ty mozesz z znikac bo znow bedziesz piepszyc 3 po 3 i brac mnie za slowka.