Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo taka jest prawda

dlaczego robicie sobie dzieci...

Polecane posty

E tam przesadzacie z tą almą. Wszędzie można trafić na bucowatego chama. I w almie, i w kauflandzie i kupującego paczkę zapałek w kiosku osiedlowym. To kwestia kultury a nie pieniędzy.

Gość Bo taka jest prawda
Zadziorna suczo już dlaczego jesteś taka wredny, i plujesz jadem. Po prostu nie możesz mieć dzieci. Współczuje, mam nadzieje ze kiedyś ci sie uda:)

bo taka jest prawda- nie wcale nie pluje jadem bo nie moge miec dzieci autorko. wcale nie jezdzialm po tobie przez to jescze tobie gratulowalam i zyczylam szczesliwego porodu. chodzilo mi o sam fakt tego ze nie wolno dzieci rozpieszczac. trzeba je nauczyc zycia. nigdy nie wiesz jak skonczy twoje dziecko a ciebie kiedys zabraknie. wakacje 2 razy w roku nie sa zadnym przymusem ani dawamnie pieniedzy na kazda zachcianke dziecka. nie wiesz z jakiego powodu nie moge miec dzieci... twoj komentarz wlasnie pokazal jak jestes wychowana i kulturalna heheh .... i kazdy ale to kazdy nawet dziunia jest ponad toba- jak i polowa kafeteri. szkoda mi ciebie bo jests guputka i tak jak powiedzialam wczesniej oczy masz oklejone banknotami. A ty sie tutaj dowartosciowujesz jak polowa bogaczy na forum. Nie wiesz dlaczego nie mam dzieci nie komentuj.

i bardziej zabolalo mnie to co napisalas teraz niz to ze masz dzieci- bo dzieci sie nie zazdrosci nikomu - ja to sie tylko moge cieszyc twoim szczesciem ze je masz i aby sie chowaly dobrze. Ale musze z przykroscia stwierdzic ze jestes beszczelna Suka---> bo nie wazne jak na kogos bys nie byla zla nie przytaczaj takiego argumentu bo nie blaznisz

Gość Bo taka jest prawda
To nie miało być chamskie, naprawdę jest mi bardzo przykro, przepraszam. I bardzo ci współczuje.

moze nie mialo ale bylo. zreszta nie wazne - mysle ze powiedzialysmy sobie co mialysmy powiedziec. ja caly czas komentowalam twoje poprzednie argumenty co do pieniedzy. zycze szczescia.

Gość Bo taka jest prawda
Naprawdę nie o to mi chodziło, znowu idiotę z siebie zrobiłam. Przykro mi. Zle to napisałam. Przepraszam jeszcze raz. Wiem ze masz w dupie to Ze cię przepraszam, ale nie bierz tego do serca.

nie gniewam sie - ale wlasnie dlatego tez tak nalegalam na milosc i jak najwiecej spedzanie czasu z dziecmi - bo masz cos czego niektorzy nie moga miec. tym bardziej ciesz sie ze sa zdrowe. dzieci trzeba wychowywac z glowa- zawsze to powtarzalam.

Gość Bo taka jest prawda
A mogę wiedzieć dlaczego nie możesz mieć dzieci, badalas sie? Medycyna idzie do przodu.

badalam- i mialam zlosliwego torbiela na lewym jajniku musialam wyciac :/ a prawy jajnik tez mi choruje - chodze na wizyty kontrolne co 3 miesiace ale bez poprawy niestety :/

Gość Bo taka jest prawda
Nie za bardzo sie orientuje w tych sprawach, a lekarze dają jakieś szanse?

Gość Bo taka jest prawda
A nie myślałas o adopcji?

autorko, a za co ty zadziorna przepraszasz? za to, ze napisalas, ze ci przykro, czy za to, ze zyczysz jej, aby kiedys jej sie udalo? no uwielbiam po prostu jak osoby, ktore nie moga miec dzieci, lansuja sie na meczennikow. to juz nic takiemu powiedziec nie wolno, bo los go pokaral bezplodnoscia? swieta krowa normalnie, bo dzieci miec nie moze. grrrrr.

Dziunia ty to jednak nie normalna jestes.... W którym momencie zadziorna robi z siebie męczennicę?

Widać dziunia że malo inteligenta jesteś. Ją nie łapie nikogo na to i się nad sobą nie uzalam. Ładnie z autorki strony że przeprosiła. A przeprosiła za to że to wogóle jako argumentu użyła i chamstwo to zabrzmiało mimo tego że nie miało. Idź dźwignią lepiej kasę liczyć.

Autorko myślałam nad aborcja ale trzeba długo czekać a po za tym nie wiem jak moj partner na to zareaguje. Mamy jeszcze nadzieję że nam się uda

Gość Bo taka jest prawda
Dziunia poprostu. Przeprosilam, bo tak mnie wychowali, bo napisałam nie to co chciałam. Nie to miałam myśli, a ty jesteś bardzo nie przyjemna:(

Gość Bo taka jest prawda
W takim razie Życzę powodzenia, i idę z tego wątku. Bo zaś coś namieszam. Chyba hormony mi buzuja:(

Możliwe że to autorko nie białas na mysli jednak jak się pisze to nie dokonań można zinterpretować intencj drugie osoby. Tak samo ty w wielu momentach nie nie zrozumiałas. Ale długo by tu rozpisywac. Dźwignią nie ma taktu ani klasy.

to jakis tani telefon masz (juz czekam na komentarze, ze jestem materialistka, hit me, hit me :D)!

może dla ciebie mam. Samsung galaxy III ... nie umiem wyłączyć. Wiesz nie znam zawartości twojego portfela iphone 5 może być dla ciebie tanim tel.