Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJDJJD88fggg

RYCZE JAK BÓBR!!!WYDAJE MI SIE ZE PRZYTYLAM A WAZE TYLKO 52 KILO...POMOZCIE...

Polecane posty

Gość JJDJJD88fggg

dzis rano waga pokazala mi tylko 52 kilo rano i rycze jak bobr bo od lat chce przytyc i wydaje mi sie ze przytylam....wieksze mam wymiary niz kiedys i spodnie nie wisza juz na mnie i twarz tez okraglejsza i podbrodek drugi a wchodze na wage i tragedia..tylko 52 kilo NA 170 CM WZROSTU 52 KILO..CHYBA UMRE.. a mam juz 30 lat i dalej szkapa :( moje wymiary to: talia 77 cm a nizej w pasie 82 cm srodek pupy 94 cm udo najszersze miejsce 53 cm czemu tak malo waze..? juz nie wiem co robic..

Gość 19nastkaaa
dobre masz wymiary przeciez :o

Gość JJDJJD88fggg
nie wazylam tak malo nawet wtedy jak bylam chudsza... co mi jest ?? czy to rak??albo jakas inna choroba? juz nie mam sily kochani.. waga elektroniczna wiec nie powinna zanizac bo elektroniczna jest dokladna... zyc mi sie nie chce kiedys z tymi samymi wimiarami wazylam 60 kilo..wiec co sie stalo/?nie rozumiem juz nic z tego

Gość 19nastkaaa
miesnie ci spadly jak sie glodzilas

Gość prawictwo pospolite141
normalna waga nic specjalnego

Gość JJDJJD88fggg
DOBRE WYMIARY??? ALE CZEMU WAGA TAKA NISKA JAK JEM SPORO BARDZO I WYDAJE MI SIE ZE JUZ NIE WISI NA MNIE TAK JAK KIEDYS UBRANIE I CIESZYLAM SIE ZE WAZE WIECEJ A JAK WESZLAM NA WAGE TO TRAGEDIA...NIE CHCE MI SIE ZYC JUZ NAWET.... 3O LAT I TAKA NISKA WAGA NA 170 CM WZROSTU. W SZPITALU BY MNIE LEKARZ OPIEPRZYL CO JA TAKA CHUDA BO NIERAZ TO SLYSZE OD LEKARZY ...CALE ZYCIE CHCE PRZYTYC I GOWNO..

Gość JJDJJD88fggg
ALE JA SIE NIE GLODZILAM NIGDY BO CALE ZYCIE JADLAM JAK SWINIA I TERAZ TEZ JEM BARDZO DUZO....WIEC CO JEST GRANE. KTO TO WYTLUMACZY?

Gość mozesz przeciez
bo tyjesz w tluszcz a on jest lekki.wyrob miesnie to bedziesz ciezsza.

Gość rycz, rycz
Masz mięśnie w zaniku. Na ich miejsce zgromadziłaś tłuszcz, dlatego jesteś grubsza, a waga w miejscu. Talia 77? 80 cm u kobiety, to już jst otyłość brzuszna, która jest bardzo niebezpiczna dla zdrowia, brakuje ci tylko 3 cm. Rusz tyłek. Pozdr.

Gość kup nowe baterie po przy
takich wymiarach 77 w pasie to ty na pewno nie ważysz 52kg :D I tyłek 94.. Ja przy 58 w talii i 82 w biodrach ważę 43 i nie ryczę z tego powodu

Gość zaraz zaraz prowo jak nic..
w pasie masz az 82 kg i ważysz tylko 52 kg śmieszne 70kg chyba

Gość JJDJJD88fggg
PRZYSIEGAM ZE WAGA POKAZUJE ZA KAZDYM RAZEM 52 KILO A WYMIARY MAM TAKIE JAKIE PODALAM KILKA LAT TEMU PRZY TYCH SAMYCH WYMIARACH MIALAM WAGE 60 KILO WIEC CO JEST GRANE ?? A TEZ WTEDY NIE CWICZYLAM ANI NIE MIALAM MIESNI..:(BOJE SIE ZE MAM NADCZYNNOSC TARCZYCY WIEC MUSZE ISC DO LEKARZA BO WAGA NIE KLAMIE BO JEST ELEKTRONICZNA

nie mozesz miec wiecej niz 67 cm w tali przy 52 kg .. Na pewno cos ci sie pomyliło

Gość JJDJJD88fggg
WIEDZIALAM ZE NIE UWIERZYCIE I JA TEZ NIE WIEM CO JEST ZE MNA.. WAGA JEST OKEY BO CHLOPAK WAZY SIE NA NIEJ I JEMU DOBRZE POKAZUJE :( WIEC JUZ NIE WIEM CO ROBIC ZEBY WAGA BYLA WIEKSZA BO NIE CHCE SCHUDNAC JESZCZE BARDZIEJ....:(

Gość zaraz zaraz prowo jak nic..
nie chcesz schudnać bardziej ?? haha to zart? masz duzo w pasie...nie nie pisanie nie mam sensu, albo laska blondynka, albo zacofana, zreszta laska używa caps Lock-bez komentarza

lepiej wazyc 50 kg niz 80 kg

Gość JJDJJD88fggg
JEZUS MARIA CZEMU NIE WIERZYCIE JESTEM CHUDA I TO BARDZO ALE TAKIE MAM WYMIARY POPROSTU JESTEM WASKA W PASIE ALE MOZE MAM WYPIETY W PRZOD BRZUCH I STAD TAKI WYMIAR....LUDZIE..OPANUJCIE SIE BO MNIE NIE WIDZICIE..WYGLADAM BARDZO SZCZUPLO MIMO ZE WYMIARY NIE WSKAZUJA

Gość pierdolenie o szopenieeee
jak ja bym miała 77 w pasie też bym ryczała Mam 5 kilo nadwagi, w pasie 70 i uważam że to o wiele za dużo A ty jeszcze chcesz przytyć, nie kumam

Gość coś nie bardzo to wygląda
Uprawiasz jakis sport czy tylko egzystujesz ? Mięśnie ważą więcej niz tłuszczyk i ścięgna. Poza tym naoprawde waga ma znaczenie dla Ciebie ? Czy bardziej harmonijność kształtów ? Zastanów się !

Gość JJDJJD88fggg
JEZU MUSZE PRZYTYC ZEBY WAGA BYLA NORMALNA BO MAM NIEDOWAGE SPORA. LEKARZ KAZAL MI PRZYTYC JAK ZOBACZYL JAK MALO WAZE....POWIEDZIAL ZE MAM NIEDOWAGI PRZYNAJMNIEJ 8 KILO NA MOJ WZROST

Gość JJDJJD88fggg
WAGA MA ZNACZENIE BO KILKA LAT TEMU WAZYLAM 60 KILO PRZY IDENTYCZNYCH WYMIARACH A TEZ NIE CWICZYLAM WIEC CO SIE STALO NAGLE ? A DO TEGO LEKARZE MNIE STRASZA ZE MAM NIEDOWAGE I MUSZE PRZYTYC ZA KAZDYM RAZEM JAK MNIE WAZA GDZIES TO ZALAMUJA RECE...:(

Gość zegda
spadaj egzaltowana idiotko

Gość LASKA MA WIELKA NIEDOWAGE
LUDZIE LASKA MA NIEDOWAGE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MA 30 LAT I 170 CM WZROST I WAZY TYLKO 52 KILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK JA WAZYLAM 55 PRZY 168 W TYM WIEKU TO MNIE LEKARZE STRASZYLI ZE W CIAZE NIE ZAJDE A CO DOPIERO 52 KILOSY???????????????????????????????????????? CZY WY ROZUMIECIE TO CZY DALEJ BEDZIECIE PISAC BZDETY?????????????????

Gość apartowa
Ja też mam wzrost 170 i ważę 53 kg trochę to dużo ale co zrobić;)

Gość MASZ niedowage zna zznna
niedowaga jak byk

Może waga jest dobra, jednak pewnie źle zmierzyłaś obwód w talii. Przy takim wymiarze miałabyś chudziutkie nóżki i rączki i brzuchala jak w ciąży. Coś ala głodne dziecko z afryki Talię mierzy się poniżej żeber w najwęższym miejscu (tam gdzie jest wcięcie) Jeżeli faktycznie masz aż 77cm w talii to radzę udać się do lekarza ponieważ to nie jest normalne żeby przy takiej wadze mieć aż tak duży obwód. Możesz mieć jakieś problemy z narządami wewnętrznymi i również stąd może brać się niedowaga i problem z przybieraniem na wadze.

Gość kfkf88ggggh
w talii mam jednak 73 w najwezszym miejscu wiec dzieki azura za wyjasnienie gdzie mierzyc

Gość nie umiesz sie ważyć albo
mierzyć,albo jednego ani drugiego nie potrafisz robić

Gość eheheheheheheehr
dlaczego sama sobie piszesz, komentarze, ze masz niedowage? : D