Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczyny ktora z was rodzila w bielsku na wyspaianskiego....polecacie czy odradzacie ten szpital

Moje trzy koleżanki ostatnio opowiadały wspomnienia z tego szpitala, dwie bardzo polecają, jedna by się wahała, a te wspomnienia to: - ciepła i serdeczna obsługa - nacisk na poród SN i karmienie piersią - bardzo fajne panie z poradni laktacyjnej - dużo pacjentek i odwiedzających - profesjonalne zaplecze sprzętowe i wszyscy specjaliści na miejscu - raczej brak szans na znieczulenie i małe szanse na cesarskie cięcie

ja rodziłam w wojewódzkim bo na wyspianskiego mnie nie przyjęli pomimo, że miałam skierowanie właśnie tam, akcja porodowa już się rozpoczęła a dziecko było źle ułożone i miałam mieć cesarkę.. a oni mnie odesłali do wojewódzkiego :/ ale za to na wojewódzki nie narzekam. Podczas drugiego porodu od razu pojechałam do wojewódzkiego. Ale swoją drogą to słyszałam dużo dobrego o tamtym szpitalu.

ej to mnie teraz zalamalyscie z tym znieczuleniem ja o wojewodzkim znowu slyszalam same zle opinie

no to ode mnie właśnie słyszysz dobrą opinię o wojewódzkim :-)

Ja rodziłam w wojewódzkim. Nie mogę narzekać. Fajna poradnia laktacyjna, położne w większości ok. dbali o mnie nie mogę powiedzieć.

Gość a nasza
ja urodziłam 28 listopada na wyspiańskiego, miałam nieplanowaną cesarkę (spadek tętna dzidziusia), szpitalem i personelem jestem zadowolona, troszkę denerwujące było, że bardzo wcześnie rano rozpoczynało się sprzątanie sal ( ok 6 rano) więc wpadające sprzątaczki i zapalające ostre światło nie były przyjemne.

ja rodziłam w 2009 na wyspianskiego wszystko było w porządku poród naturalny wspominam bardzo bobrze bez znieczulenia i bez zamowionej położnej lekarze i personel super teraz II ciąza leżalam w 10 tc 10 dni w szpitalu wszystko w porzadku a jedzenie prze pyszne teraz tez mam nadzieję tam będę rodzić