Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama samotna20....

Czy mojego faceta poj*bało?

Polecane posty

Gość sama samotna20....

Wczoraj byłam na 18-nasce siostry mojego faceta, to była impreza dla rodziny. Podczas mojej nie uwagi mój facet przejrzał wszystkie moje sms-y i połączenia. Zauważył, że dzwonił do mnie parę razy taki chłopak, którego nie zna osobiście, ale go nie lubi, bo ma nie za ciekawą opinie. A dzisiaj dał mi do zrozumienia, że jak nie zmienię numeru to się rostaniemy. Nigdy bym go nie zdradziła, kocham go bardzo, nie mam wpływu na to kto do mnie dzwoni, przecież nie odbieram nawet od innych chłopaków. A numeru nie chcę zmieniać, bo mam go 7 lat, obecnie szukam pracy i zanosiłam cv w różne miejsca, oczywiście z moim aktualnym numerem! Jak zmienię numer, to nawet rodzina nie będzie mogła się ze mną skontaktować! Nie wiem co mam zrobić, nie chcę go stracić...

Gość wtf?!**
skoro te nr znalazl w nieodebranych to o co sie piekli?

Gość Hhhhhhh
Zalezy mu na Tobie.moze niepotrzebnie odrazu tak ostro ale slusznie.chce zapobiec tymbardziej ze gaha nie trawi.

Według mnie Twój facet jest niedojrzały.Co to za ultimatum?

Gość sama samotna20....
Właśnie też tego nie rozumiem. Może tym bardziej się wkurzył, bo w sobotę byłam z nim i zadzwonił tamten gość, tylko z innego numeru, ale jak tylko się przedstawił rozłączyłam się. Wczoraj dopiero powiedziałam, że to on wtedy przy nim dzwonił. Jestem szczera i lojalna wobec niego, a on i tak mi nie ufa. Napisał wcześniej jak nie podejmę decyzji to nie mamy o czym rozmawiać i się okaże czy numer jest dla mnie ważniejszy od niego. Napisał też, że mnie kocha i zawsze będzie miał w serduszku. Dlaczego on tak samolubnie się zachowuje?

Gość 123444444444444444444444444444
Matkobosko, powiedz swojemu facetowi dokładnie to co tutaj napisałaś. Nie ma sensu, w XXI wieku, zmieniać numeru telefonu tylko dlatego, że zadzwonił do Ciebie niechciany chłopak. Mam nadzieję, że ten Twój chłopak powiedział tak tylko w nerwach, blefując. W przeciwnym razie byłby zwykłym idiotą :|

Gość Aparat007
a potem bedzie koljeny temat autorki : 1.broni sie przed romansem...ale niestety sie puscilam 2. szukam porzadnego faceta do konca zycia jest w 9 mc ciazy 3. depresja i mysli samobojcze