Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak to ja dziękuję

Przespałam się z żonatym!

Polecane posty

Gość lubisz sie ze mna pieprzyc
szmata na pokładzie doniose jego żonie yo ci wpieerdoli 😴

Gość lubisz sie ze mna pieprzyc
no tak to ja dziękuję masz przeyebaane 🖐️

Nie rozumiem kobiet które sypiają z żonatymi mężczyznami, a gdyby to Twój mąż sypiał z inną? Jak byś się czuła? pomagasz w wyrządzaniu krzywdy tej kobiecie i temu dziecku, a jakbyś się czuła gdyby Twój ojciec tak postępował? Jak można być taką kobietą ...

Gość GRUDNIOWA SYLWIA
Słuchaj, ja nigdy nie chce nikogo oceniać ale chwalisz się czy żalisz??? Bo gdybyś była taka pewna siebie to nie szukałabyś uznania na forum. Ludzie szkoda więcej pisać na ten temat i marnować na NIĄ klawisze ;D Żaaaal

Mam nadzieję że kiedyś ktoś Ciebie zrani tak mocno jak Ty i ten mężczyzna w tym momencie ranicie tę kobietę i dziecko, ja bym takim babom jak Ty robiła klitoridektomię

Gość GRUDNIOWA SYLWIA
Viccca - ona nie wie co to jest;p

Gość tylko uwazaj...
Vicca - dajesz kobieto :)) Brawo. Ale spojrzmy na druga strone medalu gosc co idzie w tango z pierwsza lepsza to dopiero meska szmata...

Poziom jej wpisów i samego zachowania mówi sam za siebie, więc też jestem skłonna twierdzić że nie wie co to, zaraz pewnie doktor google jej wytłumaczy

Gość buahahahahahahhahaa
"on traktuje mnie jak księżniczkę" co za bzdura. I pomyśleć, że taki kurwiszon myśli że jest wyjątkowa... Otóż to gówno prawda, bo taki mąż ciebie traktuje jak ścierwo i wraca do żony, więc jaką ty jesteś księżniczką? Spermopijką?

Facet tak samo winny jak i ona, takiemu to bym obcieła :D i zaraz by się poprawiła moralność w naszym kraju jakby były stosowane takie kary, wtedy instytucja małżeństwa miałaby większy sens

Gość zgłoś do usunięcia1
To kobiety kobietom zgotowały taki los. :)

Gość Niebieski Motylek 1976
miała bym doła zyjąc ze świadomościa że facet przychodzi do mnie, zabawi sie, spuści i wraca do domu do zony, a taka głupia cipa sie cieszy że jest księżniczka :D

wiele podszywów i jeszcze więcej obelg moim kierunku:)mam to gdzieś co czuje jego dziecko tudzież żona, chyba źle mu z nią skoro przespał się ze mną, to ja dyktuje mu warunki więc dajcie na luz z tym, że traktuje mnie jak szmatę, bo to ja traktuje go jak śmiecia, jestem po prostu atrakcyjna i nic tego nie zmieni:)nowy rok to nowe korzyści z romansowania z żonatymi:)jeszcze bardziej mni to podnieca po Waszych wpisach:)

Gość do no tak to ja dziękuję
Nie wiedziałam, ze sa na swiecie takie prymitywy? Ha ha. Jesteś głupia jak but z lewej nogi i rozgarnieta jak kupa łajna. Tak, tak. Zostawi dla ciebie żonę i dziecko? Wierzysz w bajki napewno skoro nazwałaś sie księżniczka. I powiedział ci to zanim sie z nim przespałas? No proste kurfa, jak budowa cepa, ze chciał tylko cie wydupcyć. I juz napewno go masz? Aha. Jasne, to raczej on cie ma. Na kilka razy, poki sie mu nie znudzisz. Poyebie,poyebie i kopnie w cipsko. Przytocze kilka słow ktore napisałas na 1 str. od zawsze cieszyłam się powodzeniem i tak jest po dziś dzień więc przespanie się z takim czy innym to kwestia kilku dni. NO i ty sie nazywasz ksiezniczka? Ty jestes kawał kuurwiszona i tyle.Niedługo bedziesz miała pisde jak lej po bombie. Pewnie miałas wiecej hooji niz koorwa ja makaronu zjadłam w swoim zyciu. ładne kobiety mogą mieć każdego faceta i ja do tj elity należę Tak? To idz pod jednostke wojskową. Tam kazdy pewnie bedzie chciał cie zerznac. TO SIE TYCZY ROWNIEZ TEJ 30-ESTKI, OBIE JESTESCIE SZMATAMI. I nie badz taka pewna ze cie nie zdradza. Moze poprostu jak widzi ciebie to mu opada?

jestes zabawka do podymania, nie traktujesz go jak smiecia, jest odwrotnie, ma ochote to podyma i wraca do domu a ty zostajesz z niczym, sama, z cipskiem do umycia, wiem prawda boli ale kiedys do ciebie dotrze, byc moze juz dotarła :D

**********NO i ty sie nazywasz ksiezniczka? Ty jestes kawał kuurwiszona i tyle.Niedługo bedziesz miała pisde jak lej po bombie. Pewnie miałas wiecej hooji niz koorwa ja makaronu zjadłam w swoim zyciu."""""" bombowo napisane !! uśmiałam sie jak nie wiem :) trafiłas w 10 ;)

Gość zonaty mąż
powiem wam prawde o kobietach sypiajacych z zonatymi to takie darmowe qrwy robia to z zazdrości i z braku odwagi pracy w burdelach normalnie qrwa idzie pracowac w burdelu dla kasy albo jak lubi sie dymac a te szmaty za darmo albo drobniutki prezencik ida z żonatym niby że kogos maja takiego wirtualnego faceta a ten je dyma i wraca do zony bo zone bo zona najlepsza a te gupie pisdy mysla ze zostawi zone tak sie łudzą glupie pisdy

Gość do no tak to ja dziękuję
żonaty masz rację. Tak sie własnie traktuje dziewczyny, ktore robia to własciweie za darmo. Bo u prostytuty to by musiał zapłacić. A takiej puści bajere zaprosi gdzies do restauracji albo gdzies do kina. Kupi alkohol kwiaty, drobny upominek itp. I pozniej ma dupcenie za darmo praktycznie. A w agencji by musiał wybulic duuzo więcej.

Gość Aaliyah Dana Haughton
panienki do bzykania skoro chodzi wam tylko o sex to dlaczego cieszycie sie ze facet zdradza z wami zone?? wiecie ze jestescie tylko chwilowa zabawka , to was tak boli ze niszczycie zycie innym :o

Nie zastanawiam się, kogo to boli, a nawet, czy w ogóle. Lubię się seksić i to facet ma mi sprawić przyjemność. Nie czuję się "po" bzyknięta i opuszczona :) Jeśli macie zasady, żeby trzymać własny tyłek w domowym zaciszu i męczyć się z jednym chłopem - to ja nie obrażam i życzę powodzenia. Ja korzystam z życia na swój sposób...

Gość do Skorpionka :*
Ja tez korzystam z zycia, ale to wcale nie oznacza, ze szastam dopa na lewo i prawo. Jesli dla was sypianie z roznymi facetami oznacza jednoznacznie korzysanie z zycia no to gratuluje. I kto powiedział, ze meczymy si z jednym chłopem? Ty tak uwazasz. Ja jestem z jednym od 10 lat i jakos sie nie mecze. Tez lubie sie seksic, dlatego nie dopuszczam by było nudno i rutynowo. Zawsze cos nowego, dzieki temu oboje jestesmy zadowoleni. Widac ty porzebujesz silnych bodźców skoro czesto zmieniasz. Ale pamietaj. Kiedys ci to moze minie i znajdziesz faceta w ktorym sie zakochasz, ciekawe tylko jak on bedzie chciał tak korzystac z zycia to jakie bedziesz miała podejscie? Nie bedziesz juz podlotkiem i swiezym mieskiem tylko zruchana szmata.

jak dla mnie to to jest najgorsze, wstretne i powiem ci ,ze robiac to swiadomie kiedys to do ciebie powroci....poza tym to twoje korzystanie z zycia ....wierz jest tyle innych sposobow aby z zycia korzystac, zalezy co komu potrzebne, jesli twoim wyznacznikiem korzystania z zycia jest przespanie sie z zonatym facetem to coz twoj poziom odbierania swiat mnie zaskakuje.....a taki rodzaj kobiet na starosc zostaja same....i bardzo samotne, bo cialo sie starzeje i z roku na rok przybywa mlodszych i bardziej atrakcyjnych od ciebie......

Gość jestem difką
jestem dziwką i puszczalską szmatą. mam 24 lata i przeorałam z 20 facetów. lubie seks i mnie to jara, ale nigdy nie dotknę swiadomie żonatego. nie ma chuja...

twoje wpisy o spaniu z zonatym sugeruje ze masz niski poziom moralny

Gość jestem difką
nawet zajętego nie tkne

Gość 145644654646
a jesli chodzi tylko o sex to co za roznica czy zonaty????

Gość azjatka1990
ja rowniez mialam romans z zonatym kolega dj-em wspolne imprezy potem wspolne noce ale po pewnym czasie doszlam do wniosku ze to byla najglupsza rzecz jaka w zyciu zrobilam,teraz jak patrze na swojego chlopaka i mysle o tym to jest mi tak cholernie wstyd,nigdy mu o tym nie powiem bo wiem ze by mnie znienawidzil.jestem pewna ze nigdy wiecej nie zdradze swojego chlopaka,z kolega dj-em nie utrzymuje juz zadnych seksualnych relacjii tym bardziej ze spodziewa sie drugiego dziecka......

Gość jeeeeeeeeeeeesssssssssstemmm
no tak to ja dziękuję pewnie, że jest, bo nie bez powodu napisałam, że spałam z nim w takim hotelu, to karierowicz, dodatkowo jak go żona pilnuje to się w głowie nie mieści, że też baby są takie głupie i ślepe, mi się podobało, bo traktuje mnie jak księżniczkę , dziwką nie jestem, bo to nie był sex za pieniądze, taki mało zobowiązujący numer, ale nie zamierzam rezygnować, spodobało mi się! - seks za pieniądze uprawia prostytutka. To jej zawód i szanuję ją. Ty jesteś pospolitą dziwką 🖐️

mi to odpowiada, bardzo mi się spodobało, będę nadal z nim sypiała, aż doprowadzę do rozpadu małżeństwa, nawet jeśli z nią zostanie to jej to powiem:)wiem gdzie mieszkają i wiem jak wygląda więc no problem:)takie mam postanowienie noworoczne:)więc mam to głęboko w dupie czy komuś się to podoba czy nie:)

Gość BeyonceKnowlessss
korzystanie z zycia to teraz pieprzenie sie z kim popadnie :D dobre, dobre bycie dziwka to korzystanie z zycia :D Autorko jestem pewna na 100% że jak na powaznie poprosisz tego kolesia żeby zostawił zone, to w 10 sekund o Tobie zapomni :D wciska Ci ciemnote zeby pobzykac, a jak postawisz go pod ściana to ucieknie jak 90% facetów majacych kochanki. Poza tym on Cie ledwo zna i obiecuje Ci cuda ,to najlepiej swiadczy o tym ze jestes tylko do bzykania.