Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak to ja dziękuję

Przespałam się z żonatym!

Polecane posty

Dziś przespałam się z żonatym facetem, to mój pierwszy raz z osobą, która ma żonę i dziecko, powiem szczerze, że to mój najlepszy partner seksualny jakiego kiedykolwiek miałam:)plus zrobił nastrój, bo hotel 5 gwiazdkowy, obsługa chodziła przy nas na palcach:)

pewnie, że jest, bo nie bez powodu napisałam, że spałam z nim w takim hotelu, to karierowicz, dodatkowo jak go żona pilnuje to się w głowie nie mieści, że też baby są takie głupie i ślepe, mi się podobało, bo traktuje mnie jak księżniczkę , dziwką nie jestem, bo to nie był sex za pieniądze, taki mało zobowiązujący numer, ale nie zamierzam rezygnować, spodobało mi się!

dodatkowo żonka napisała mu o 22 smsa, co z Tobą? on odpisał, że ma sprawy do załatwienia i nie wróci na noc, a ona w to uwierzyła:)pewnie gdy my uprawialiśmy sex ona usypiała swojego synka:)

Gość Taka jedna po 30
A przy mnie to on nawet rozmawial z zona i mowil ze ma jeszcze jedna sparwe i zaraz jedzie do domu. Tez mnie to zawsze zastanawia czy te zony sa slepe czy o wszystkich wiedza i robia sie glupie.

Gość ciebie też kiedyś będzie
partner zdradzał. Z taką samą dziwką jak ty. Też się będzie z ciebie śmiała

Gość spoko ... do czasu
Jesli to nie prowo , bo aż kole w oczy ... Spoko, naciesz się tym (?) sukcesem, póki sie da, póki jeszcze Cie to bawi. Nie wiem ile tam masz lat, jakie doświadczenia zyciowe za soba. Tak czy siak, czasu do momentu, kiedy zrozumiesz co jest grane jest coraz mniej. Chyba juz wiesz, że wiecznie tak fajnie nie będzie. A jesli nie rozumiesz, dotknie Cię to wczesniej czy później i zaboli. A najlepsza niespodzianke kiedys tam zrobi Ci Twoje sumienie. Bedzie Cię zjadac po troszeczke. Nie wierzysz w swej naiwności. I dobrze. Tyle Twojego ile tego orgazmu teraz. A potem ..... uaaa !! Jesli to nie prowo ...

Gość miła Juleczka :)
Ale to z nią się ożenił, ją przedstawia jako swoją żone i ona jest kobietą jego dziecka :) ty jesteś workirm na sperme. Pozdrawiam 😘

Gość miła Juleczka :)
* jest matką jego dziecka

Gość Taka jedna po 30
Mnie tam nic nie gryzie . Nawet o tym nie mysle ze to zonaty. Z reszta ogolnie jest takie kurestwo wsrod ludzi ze nawet nie wiecie. Kazdy z kazdym. Podpowiem maz nawet moze cie zdradzac z twoja kolezanka i na odwort. Z kolezanka z pracy no bo gdzie tu kogos znalezc do dupcenie za darmo.

Gość Heidi Klummmmmm
autorka ma pewnie z 16 lat ze sie cieszy ze jest workiem na sperme :D

Za co niby zapłacę?za to, ze zarówno ja i on miał ochotę pójść "na bok"?ogarnijcie się stare kury domowe, jesteście zaniedbane, siedzicie tylko na dupie i nie możecie znieść, że Wasi mężowie was zdradzają, prawda w oczy kole, ja mam to gdzieś, bardzo mi się to podobało, że zrobił ją w konia, ktoś tu napisał, że prowo, jak nie chcesz to się nie udzielaj, możesz myśleć, że bajki piszę mi to i tak zwisa:)jak będę chciała to rozbije mu rodzinę:)bo tak mnie śmieszą te związki "małżeńskie":)zastanówcie się czy Wasi mężowie przypadkiem nie mają nic na sumieniu, ja nic nie stracę, bo nie zamierzam być żoną a tym bardziej matką, i nie mam 16 lat a 26, od zawsze cieszyłam się powodzeniem i tak jest po dziś dzień więc przespanie się z takim czy innym to kwestia kilku dni:)

Gość Heidi Klummmmmm
kretynka z ciebie, to kobieta która posiada moralnosc jest kura domowa czy zaniedbana?? Chcesz sie pieprzyc to pieprz z kim chcesz, dla 90% ludzi jestes zwykłą zdzira dziwka itp zapewniam Cie ze zycie ci dojebie i nie musisz byc zona czy matka, zrobi to w inny sposób. Jestes puszczalska i faceci to wyczuwają, stąd twoje "powodzenie" , kobieta z klasa nigdy nie dotknie zonatego faceta

uważaj, bo jak będę zła to i Twojego dotknę:) widzę, że "tkliwy" temat poruszyłam, tak to jest jak głupie kobiety wychodzą za mąż tylko po to by mieć kogoś na łańcuchu, ładne kobiety mogą mieć każdego faceta i ja do tj elity należę:)

Gość Heidi Klummmmmm
na moim mężu takie zdziry wrazenia nie robia :) widzisz ja mam od 16 lat męża(wiernego) , mam super dzieciaki, jestem super blonynka na która leci mnóstwo facetów :) ale ja ich nie chce bo kocham mojego męża i własnie on i dzieci daja mi szczescie :) Ty jestes tylko panienka do posuwania, nikt cie nie chce i stad desperackie ruchanie z zonatymi, szczerze ci współczuje serio

ale wczoraj mi mój "kochanek"napisał, że może zostawić dla mnie żonę i dziecko, a do tego rano już dzwonił, że było super:)kilka smsów jaka to jestem super w łóżku i już go mam:)na pewno jesteś super blondyną i masz super dzieciaczki, figura tż super?:)haha

a to powiedział mi zanim się z nim przespałam więc mam nad nim władzę:)

Gość już widze ta super blondyne
z wiadrem pomiedzy nogami, po porodach :D:D:D:D

Gość Heidi a macica ci już wypada
po porodach? :D:D popuszczasz mocz? :D

Gość byczycaaaaa
Tu juz nawet nie chodzi o to ze zonaty, ale ze zajety. To zwykle kurestwo. Mam chlopaka i tez by mnie bolala jego zdrada. Moze autorka ma problem ze znalezieniem partnera, moze jest brzydka zakompleskiona i bierze sie takich ktorzy akurat maja jakis maly kryzys w zwiazku i korzystaja ze jakas nadstawia im szpary. Ja bym sie nawet wstydzila pisac o czyms takim. Nic dla niego nie znaczysz, nie ma sie czym chwalic.

Gość wino i chleb
spoko, jego żona na pewno też mu nie raz przywaliła w rogi, takie stare żonate pryki to już dośc miekkie waki mają a kobiety po 30ce mają ciągle ochotę więc rzucaja się na znacznie młodszych chłopaków

Gość Heidi Klummmmmm
zwisa mi co myśla inni, nie beda niczego udowadniac :) ja jestem szczesliwa i to sie liczy i współczuje takim co sa dumne z tego ze pieprza sie na lewo i prawo, ze sa zwykłymi scierami i nawet one same nie maja do siebie szacunku.

Gość Taka jedna po 30
Aj tam aj tam to ze jestes zina atakcyjna bladynka nie znaczy ze woj maz cie nie zdradza. Od mojego zona tez jest pewna 100 % ze jej nie zdradza. Bo nie daje tego po sobie poznac .On kocha swoja zone jest dla niej mily czuly , ale jest erotomanem i busi podupcyc na boku. I tyle w temacie.

Gość cdefwfcwe
a jak to ejst wy kurwy byc ta druga?? jak to jest brac do papy chuja ktory byl pare chwil wczesniej w zonki picie?? albo o zgrozo w dupie

Gość hazo
5/10

Gość Heidi Klummmmmm
widzisz ja jestem pewna na 500% że mój mąż mnie nie zdradził :) wiem, wiem to niepojęte w dzisiejszych czasach ze mozna byc z kims 17 lat i nie zdradzić, ale sa takie małżeństwa na szczescie :)

Gość Taka jedna po 30
Fajnie sie czuje , bo o wszytskim wiem . A jak wy sie czujecie ze on bym w mojej dupie a potem w waszej?

Gość hahahha krzycząca 40-stka
:D:D:D:D:D

Gość Gabi31
Żonaci faceci mają włosy w nosach, uszach i czasami pod pachami. :)

Gość Taka jedna po 30
Moj maz tez mnie nie zdradza, ma slaby temperament.