Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak to ja dziękuję

Przespałam się z żonatym!

Polecane posty

Gość no tak to ja dziękuję
kochana skąd wiesz ile mnie zna?znam go od 2 lat, od pół roku się spotykamy a pierwszy raz kochaliśmy się 7 stycznia:)nie traktuje siebie jako worek na spermę a jeśli nawet to lubię sex i mam prawo kochać się z kim chce, jestem wolna więc mi wolno, nie mam żadnych zobowiązań, nie wymagam żadnych prezentów, upominków, kwiatów, czułych gestów, bo to sobie mogę kupić za własne pieniądze, dobrze zarabiam, bo kończyłam dobre studia:)myślę głową a nie jak połowa tutaj cipą, tylko mądre kobiety nie biorą ślubów z frajerami, którzy je zdradzają i nie rodzą im dzieci:)

Gość BeyonceKnowlessss
jestes wolna ale zero moralnosci w Tobie, bzykasz sie z zonatymi bo nikt by nie chciał Cie za zone, pewnie masz juz opinie puszczalskiej i jedyne co od Ciebie chca to pobzykac, a Ty taka dumna z siebie bo Ty zadnego nie chesz :D dobre, to Ciebie nikt nie chce

Możecie po mnie jechać z waszą "moralnością". Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach ludzie korzystają z seksu, tak jak kiedyś oglądali tv. Rozejrzyjcie się wokół, już dawno upadła teoria o jednym facecie na całe życie. Jeśli sprawia mi to przyjemność, mam takie a nie inne potrzeby, to co? Mam ścianę gryźć? Być sfrustrowana i robić awantury w domu? Wolę się urwać i zrelaksować. Dla jednych to szastanie doopą, dla mnie przyjemność :) A mojego poziomu odbierania świata nie znasz, więc nie krytykuj. Skończyłam studia, jestem główną księgową w jednostce budżetowej - na co dzień poważna i spokojna. Seks to odskocznia i "wyłączenie się" na chwilę z życia, żeby nie zwariować! Poza tym nie ciało gra główną rolę u mnie, a głowa. Bo facetów tak naprawdę kręcą inteligentne, niezależne kobiety, które radzą sobie w życiu. I z którymi można spotkać się na kawie, pogadać, pożartować, poradzić się w różnych sprawach. A że do tego jestem zadbana, potrafię się ubrać i zrobić wrażenie na mężczyznach - to możecie mi tylko pozazdrościć ;) Nie boję się młodszych, bo nie dorastają mi do pięt.

Gość rolek
Skorpionka :*ta jasne a tymczasem sef cie wzywa bys tależe umyla ;p

Gość BeyonceKnowlessss
ja równiez jestem zadbana, ładna, zgrabna faceci nawet smarkacze chca sie ze mna umawiac i tez mogłabym sie pieprzyc z kim bym chciała bo lubie sex, ale ja wole bzykac sie z mężem, czułabym sie jak szmata puszczajac na prawo i lewo. Prawda jest taka ze takie rozwiązłe kobiety to dziwki i tyle i nic tego nie zmieni

Gość Ada_dama
WIEDZ ze zlo wraca, twoj maz w przyszlosci tez ci rogi doprawi!!!

Gość heh skorpionka
ile musiałas obciagac, zeby dostac te robote?

@rolek - pracuję od 7 do 15 i w pracy aktualnie sporządzam bilans i wprowadzam plan finansowy na bieżący rok, a TALERZE w domu myje mi zmywarka :) poza tym serdecznie zachęcam do korzystania ze słownika! @BeyonceKnowlessss - jeżeli wystarcza Ci seks z mężem, to brawo. Jeśli wierzysz, że jesteś jedyna dla swojego męża - tym bardziej. Nie czuję się szmatą, bo nie traktuję swoich przygód jak puszczania. Nikt mi nie płaci za seks. To ja wybieram facetów, z którymi wyląduję w łóżku. I bynajmniej nie są to chłopi oderwani od przysłowiowego pługa, tylko mężczyźni inteligentni, przystojni, i sprawni fizycznie. Mam duże wymagania i duże potrzeby :)

@heh skorpionka - uprzejmie informuję, że na stanowiska urzędnicze przeprowadzany jest jawny konkurs, w którym musisz się okazać uprawnieniami, znajomością aktualnych przepisów, umiejętnością zastosowania ich w konkretnej placówce oraz zaświadczeniem o niekaralności i nieskazitelną opinią :) A komu obciągnę, to tylko ja decyduję. Pod warunkiem, że najpierw dostanę świetną minetkę ;)

Gość heh skorpionka
ile musiałas obciagac, zeby dostac te robote? Strasznie musisz byc zgorzchniała skoro az tak zalezy ci na rozwaleniu tego małzenstwa. I po co? Napisałas mam prawo kochać się z kim chce, jestem wolna więc mi wolno, nie mam żadnych zobowiązań. A on? On nie jest wolny i ma dziecko. Postaw sie w sytuacji tego dziecka. Zabierzesz mu tate. Czy cos ci dziecko zawiniło? Dla dziecka rodzic nie wazne jaki by był jest wazna osoba. Chyba jestes sfrustrowana mocno skoro chcesz miec go dla siebie. myślę głową a nie jak połowa tutaj cipą, tylko mądre kobiety nie biorą ślubów z frajerami, którzy je zdradzają i nie rodzą im dzieci. Tak myslisz głowa. Dla mnie myslisz ty pisda nie głowa. To własnie kobiety ktore maja mezow i jakis szacunek do siebie maja łeb na karku, a nie na wysokosci ptaszka. I powiem tylko jeszcze skoro uwazasz sie za taka madra, to po co wybierasz frajera? Sama go tak nazwałas. Bo sie ozenił i ma dziecko, wiec jest frajerem? Nie ty jestes frajerka, to ty dajesz sie wykorzystywac nie on. On ciupcia ciebie a z zona sie kocha. Idiotko.

Gość Nfjfbdj cn
Aurorka ma kompleksy stad temat!!

Gość heh skorpionka
to wyzej było do autorki

Nie czytalam watku, jedynie pierwszy temat Ale wiesz, prawda jest taka ze moze za kase i nie spalas ale dzifffka to Ty jestes a poza tym to powinnam przemyslec to troche. Pewnie jestes mloda i zycia nie znasz, ale z czasem dorosniesz i zrozumiesz

Gość BeyonceKnowlessss
i co z tego ze Ty wybierasz tych facetów, co za znaczenie kim sa i co robia, żadne, mozesz sypiac chocby z samym prezydentem USA a i tak nazwa dla Ciebie jest jedna_ dziwk*a

Gość to czasem ciekawe
Zrozumiałym jest faktem że kobiety meżatki są oburzone że mąż ma kochankę obrzucają je wyzwiskami itp.. ale kochanki po prostu prowadzą taki styl życia Same nie chcą meża i dzieci ...często są śliczne zadbane i bardziej pociągające niż żonki i męża bardziej podnieca kochanka niż żona ale to wcale nie znaczy że odejdzie od żony ..bo raczje mężowie nie odchodzą od żon ,....

Gość krwawa jollka
a ty jesteś niepełnosprawna że obsługa musiała przy tobie chodzić?

Gość Izabellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziwki robia teraz z siebie kobiety wyzwolone, zyjące pełnia zycia hahah smiechu warte, dziwki zostana dziwkami i niewazne jakie maja pobudki pieprząc sie z czyims mężem

Gość gdgfdgfdgfd
izabela ulzylas sobie? a co cie to gowno obchodzi? nie zagladaj innym pod koldre i lepiej swoje grzechy wyliczaj a nie cudze! teraz bedzie kogos od dziwek wyzywac a w niedziele poleci do kosciola raczki skladac. a co ty jestes sumieniem narodu czy co? zajmij sie lepiej swoim starym!

Czy ja mówię, że chcę aby ów "mąż" odchodził dla mnie od swojej żony??? Boże broń! Nie chcę faceta, znosić jego fochów i prać skarpetek. Potrzebuję seksu. Poza tym mam dla kogo żyć. Spędzam świetnie czas z moją córunią :)

Gość lklklkokok
izabela przez takie pizdy-żony jak ty, mężowie zdradzają, bo nie umieją wytrzymać z takim pruderyjnymi mocherami co tylko trują

tak sie składa ze mam meza od 17 lat :) i jest z tych porzadnych i nigdy mnie nie zdradził, gardzi dziwami rozbijajacymi rodziny, dla niego licze sie ja i nasze dzieci, nie obawiam sie dziwek, ale znam kilka małżęństw które rozleciały sie przez takie dziwy i gardze nimi. I na marginesie, do koscioła nie chodze

tak jestem taka pewna

Gość sajonara
a kto ci zrobił dziecko? znasz go przynajmniej?

@sajonara Oczywiście, że znam. To jedyny facet, któremu kiedyś zaufałam. Mój błąd. Po ośmiu latach dowiedziałam się, że nie jestem jedyną kobietą w jego życiu. W nagrodę za "podzielność uwagi" buli mi teraz niezłe alimenty :-P

żaden błąd, zyje z tym człowiekiem ponad 18 lat i znam go na wylot, on nie jest zdolny do zdrady