Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała blondyneczka Kasia

pytanie do mam, mam

Polecane posty

Gość mała blondyneczka Kasia

Jeśli nie chcecie pisać pod czarnymi nickami to piszcie na pomarańczowo. Chciałabym wiedzieć ile zarabiacie, wy a ile wasi mężowie. Oraz jakie macie wykształcenie. Nie musicie kłamać. Robię ankiete, niech wypowiedzą się tylko te które mieszkają w Polsce. Dziękuje

Gość Ten który
się chwali ma najmniej. Na kafeterii każdy zarabia 10tys.

Gość Jeśli chcesz
pomoc w ankiecie to ja pracuje w US i przyjmowac bede zeznania niedługo więc powiem Ci jaka jest prawda :)

Gość zaleska po praniu
klamać nie musimy ale odpowiadac nie chcemy ankietuj na ulicy, to podobno skuteczna metoda

Gość Ajumeaktmea
Ja zarabiam ok 500 zł w internecie. jestem na urlopie wychowawczym. mąż około 6-8 tys zależnie od miesiąca. ma firmę i jest podwykonawca dużej telewizJi kablowej

Gość kocham ksiazki przerózneee
zarabiam 1200, plus 300zl alimemtów

Gość mazenka z okienka:)
zarabiam ok 2 000, pracuje w sklepie odziezowym, ale dojazdy zabieraja okolo 600zl miesiecznie, mam 2-ke dzieci 2 i 6 lat, maz nie ma stalej pracy , czasem wyjezdza za granice na miesiac lub 2, a w PL ma prace u stolarza na czarno i zarabia ok 2 000 ale dlugo pracuje, czasem nie ma go po 10 godzin dziennie

Gość kmllł
ja wykształcenie wyższe mgr inż. ochrony środowiska - nie pracuje, mąż wykształcenie średnie - prowadzi własną działalność gospodarczą, około 3-4 tys/m-c