Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyposzczonaaa

czy wy tez robicie jazdy swoim facetom

Polecane posty

Gość wyposzczonaaa

przez tel jak ich dlugo nie widzicie, 2tyg, miesiac? Ja to chyba z nerwow tak bo mi brakuje:)

Gość tak ja tak
po dwoch dniach i chociaz jestesy ze soba krotko i on to niby rozumie,ze to tesknota itd to pewnie mnie zostawi z tej mojej desperacji :D

Gość wyposzczonaaa
hahaha nie no po dwoch dniach rozlaki to sie jeszcze trzymam, ale tak juz tydz to ciezko. Tez sie boje ze mnie zostawi, i tak pewnie ma mnie juz za wariatke:) i te moje podejrzenia o zdrade, o matko co ja mu czasem glupot nagadam

Gość tak ja tak
ja mam to samo - juz taka jestem, pewnie sobie mnie odpusci, niezrownowazona psychicznie kobiete ;)

Gość trele morele30
do autorki: jak mozesz nie widziec sie ze swoim facetem przez miesiac? co to za zwiazek?

Gość tak ja tak
ten to jeszcze swierzak, ale z moim bylym z ktorym bylam 4 lata co on ze mna mial... musial byc na telefonie chociaz nic nie mowilismy do siebie, psulam mu humor bo sama mialam zly- i mnie nie zostawil!! tylko ja glupia odeszlam

Gość Natka.
ja ze swoim mieszkam, wiem co robi, nie mialby mnie kiedy zdradzac pracuje po 12 h, reszte czasu spedza ze mną, kocha mnie bezgranicznie, wiem ze by mnie nie zdradzil a i tak sprawdzam mu tel, jestem nieufna, jestem zazdrosna o jego byłą chociaz nie ma z nią kontaktu, nie mowi o niej, a ja na samo jej wspomnienie wpadam we wscieklosc no szok po prostu, nigdy taka nie bylam, chyba jestem chora psychicznie ;p

Gość wyposzczonaaa
To teraz tak, ze nie widzimy sie juz prawie miesiac. Przyszly swieta i porozjezdzalismy sie po swiecie, on do swojej rodziny ja do swojej, ale jeszcze tylko klka dni:)

Gość tak ja tak
Natka - masz dobrego faceta ja musze sie pilnowac, o wgladzie w tel nigdy nie bedzie mowy :)

Gość butki na złotym obasiku
Potem IDIOTKI się dziwią, że ich faceci zostawiają. Gdyby mnie mój facet kontrolował to byłby już koniec związku. Zastanówcie się co robicie. Nikt nie jest waszą WŁASNOŚCIĄ byście się tak zachowywały. Zaborczość to najgorsza cecha kobiet i mężczyzn!

nigdy nie rozstałam się z facetem na tak długo. Najdłuższa przerwa w jakiej się nie widzieliśmy to były 2 dni i zdarzyło się to tylko raz. Nie chcieliśmy znowu tego przeżywać :P