Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulak0130

aborcja farmakologiczna

Polecane posty

Gość kasiulak0130

po jakim okresie czasu po zastosowaniu arthrotecu mozna wykonac test ciazowy, wiem ze najpewniej jest po 3 tyg. bo chormon ciążowy może nadal utrzymywać się we krwi ale czy ktoras z was (dot. os. ktore przeprowadzily aborcje farmakologiczna) robila test wczesniej i wyszedl negatywnie?

Gość Jjjjjjfsashjdsghvbb
Ja robilam kiedys to;( pamietam ze lekarka kazala mi zrobic test rowno po 3 tyg I byl negatywny ale nie pamietam jakie to byly tabletki...

Gość Bo taka jest prawda
Nie rób wcześniej bo wyjdzie pozytywny, nawet po 3 tyg moze być jeszcze pozytywny.

Gość kasiulak0130
a po jakim czasie najlepiej isc do lekarza na usg, czy to niekonieczne? u mnie jutro bedzie tydzien od zabiegu nadal krwawie, troche skrzepów ale nic pozatym temp. w normie zadnych bólów.

Gość kasiulak0130
a po jakim czasie najlepiej isc do lekarza na usg, czy to niekonieczne? u mnie jutro bedzie tydzien od zabiegu nadal krwawie, troche skrzepów ale nic pozatym temp. w normie zadnych bólów.

Gość kokokokoeurospoko123
hej ktora zrobila aborcje farmakologiczna i moze opisac swoj przebieg?

Gość juzPo
ja robiłam dzisija

Gość anianka91@o2.pl
Ja zrobiłam po 3 tygodniach ponad troszkę, wczoraj w sumie i test wyszedl negatywnie, czyli wszystko w jak najlepszym porządku.

Gość gość
Hej dziewczyny pomóżcie mi... Zarzylam arthrotec dopochwowo miałam biegunkę temperaturę dreszcze. Po kilku godzinach dostałam krwawienie i wylatywaly mi skrzepy krwi. Krwawienie obfite trwało przez jeden dzień. Następnego dnia też było krwawienie ale już mniejsze. Po jakim czasie zrobić test ciążowy? Bo ja zrobiłam po dwóch dniach i wyszedł mi pozytywny!!! I tak się zastanawiam czy jest pozytywny bo jeszcze hormony się utrzymują czy po prostu tabletki nie zadziałały i nadal jestem w tej ciąży?!!! Proszę was pomóżcie mi co ja mam teraz robić?! Dodam jeszcze że zrobiłam to w 6 Tc.

Gość gość
Hej dziewczyny pomóżcie mi... Zarzylam arthrotec dopochwowo miałam biegunkę temperaturę dreszcze. Po kilku godzinach dostałam krwawienie i wylatywaly mi skrzepy krwi. Krwawienie obfite trwało przez jeden dzień. Następnego dnia też było krwawienie ale już mniejsze. Po jakim czasie zrobić test ciążowy? Bo ja zrobiłam po dwóch dniach i wyszedł mi pozytywny!!! I tak się zastanawiam czy jest pozytywny bo jeszcze hormony się utrzymują czy po prostu tabletki nie zadziałały i nadal jestem w tej ciąży?!!! Proszę was pomóżcie mi co ja mam teraz robić?! Dodam jeszcze że zrobiłam to w 6 Tc.