Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaaaaa45566

błagam pomozcie ! Ciąza?

Polecane posty

Gość ulaaaaaa45566

Witam. Brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawilam 4 grudnia, 7 wspolzylam z chlopakiem lecz byla prezerwatywa ktora nie pekla + stosunek przerywany. Dzis mam 38 dc, miesiaczki dalej brak, sluzu malo, czasem pobolewa mnie brzuch jak na okresale wciaz mam wrazenie jakby tam mi sie cos lalo, piersi nie bola, a zazwyczaj (jak nie bralam tabletek bolaly) no i mam nudnosci non stop. Myslicie ze to ciaza czy wahania hormonale i po rzuceniu tabletek tak moze byc? :( blagam o pomoc !

Gość Iskra16
ale skoro prezerwatywa nie pekla to raczej nie mozliwe . ostatnio tez tak mialam . ale okazalo sie ze lekko mi sie jajniki przeziebily . posiedzialam w goracej wodzie moze z 20 min i nastepnego dnia dostalam okres . sprobuj tego :)

Gość Iskra16
jak pomoze to odpisz ;)

Gość ulaaaaaa45566
dzieki za rade :)

Gość Perw mobilna
Skutek odstawienia tabletek.

Gość ulaaaaaa45566
czyli po odstawieniu to wszystko moze troche inaczej przebiegac niz przed zazywaniem tabsow?

Gość Iskra16
mozliwe ze po odstawieniu tabletek . mi chlopak wytlumaczyl ze plemniki to nie cyborgi :D ale gdy prezerwatywa cala to nie ma takiej opcji :) przepraszam za pytanie jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale ile masz lat ?

Gość ulaaaaaa45566
20 :)