Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WstydliwaKlaudia

Czy tylko ja taka jestem?

Polecane posty

Gość WstydliwaKlaudia

Czy Wy dziewczyny tez jestescie wstydliwe? Ja jestem bardzo, od niedawna chyba pewien chlopak biega za mna, piszemy na FB, smsujemy a ja hmm nie wiem jak sie zachowac. Jestem cichutka i nie potrafie sie jakos otworzyc:(

nie tylko ty Klaudio :) to nic złego, bądź względem niego miła, życzliwa, a w swoim czasie się otworzysz :)

Gość WstydliwaKlaudia
Nie za bardzo wiem jak sie mam zachowywac. Sama nawet nie dostrzegam w 100% jego starania (kolezanka mi troche uswiadomila).

Gość molaa
ja tez tak mam. zbyt duza uwage chyba przykuwam do tego co ktos moze o mnie pomyslec, ze palne jakies glupstwo

Gość hrabiniazbrunswiku
Ile masz lat? Skad znasz sie z tym facetem czy raczej chlopakiem, jak sadze

Gość WstydliwaKlaudia
18 Poznalismy sie na UW Wstydze sie ciagle, boje sie ze mnie np oleje. Zlozyl mi np zyczenia noworoczne, napisal ze rzyczy mi tego tego i potem dodal : i dobrego ciastka na ktorego Cie zapraszam po powrocie.

Gość WstydliwaKlaudia
nie rzyczy tylko zyczy:) Czy powinnam pisac pierwsza? on napisal 1szy z zyczeniami na swieta, ja mu napisalam pierwsza noworoczne, pare dni popisalismy i juz nie odpisal(w sumie nie dziwie sie bo zakonczylam tekstem :hehe no to ladnie") w ogole nie mial pewnie co na to odpisac

Gość WstydliwaKlaudia
Dodam ze on mi sie calkiem podoba, fajny chlopak z niego, pytalam sie nawet czy spotyka sie z nim, moze tym dalam mu do myslenia?

Gość mozesz byc wstydliwa
skoro masz 18 ... ja tez taka byla a teraz 28 i jestem swiadoma siebie pewna siebie kobietka:) tak wiec nic na sile ;)

Gość WstydliwaKlaudia
zalezy mi ale nie potrafie tego pokazac