Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podglądacze zza winkla

mam na studiach taką jedna laske co mnie strasznie nie lubi

Polecane posty

Gość podglądacze zza winkla

jak obrażona kotka jak jestem blisko to odwraca sie wręcz na pięcie, ostetnacyjnie mowi do kogos innego itp a wszystki chyba dlatego ze kiedys wzgardzilem jej zalotami, tzn pozniej dopiero sobie uswiadomilem ze to byly zaloty a ja ją traktowalem jak kolezanke jedną z wielu odrzucone laski są śmieszne macie jakies historie w tym klimacie?

Mnie kiedyś taka jedna Klaudi zaczepiała, jak byłem młodszy. Udawałem, że jej nie widzę, kiedy mówiła mi cześć to nie odpowiadałem.

Gość retee
Widzisz BSA jaki byłeś głupi w młodym wieku

Gość pipiiiii
odwraca sie ? może śmierdzisz?

Gość vann zann
pewnie wali ci z ryja

Kurwa!!! Cz w z głupim żeście się macali, że wyjażdrzacie z tym bsa?!!! BSA to jest BSA, a ja jestem DKW!!!!!!! Tak trudno to kurwa pojąć . . . ?!!!!!!

Gość nmmmm
co to jest BSA??????????????????????????????????????????????????

Gość BCR/ABL
To ty jesteś ten psychopatyczny stalker????? Nie dziwię się , że ciebie nie chciała!

Gość BCR/ABL
Też uciekam przed takimi , którzy mnie prześladują! To nie jest sposób na podryw! Szczególnie jak się komuś instaluje szpiega w telefonie!

" 19:24 [zgłoś do usunięcia]BCR/ABL Też uciekam przed takimi , którzy mnie prześladują! To nie jest sposób na podryw! Szczególnie jak się komuś instaluje szpiega w telefonie!" Kiedyś wychodziło takie czasopismo EDW (Elektronika Dla Wszystkich) i tam właśnie były artykuły, jak robić podsłuchy i różne takie . . .

Gość BCR/ABL
Teraz to zbędne , sklepów dedektywistycznycz się namnożyło jak grzybów po deszczu;-)

Gość a jak sie ubiera????????
chodzi np. w skórzanych spodniach?

Gość BCR/ABL
Rozumiem , że pierwszy krok to instalacja spy phona w telefonie? Inwigilacja potencjalnej partnerki , coby nie trafić na mine? Może to trwać nawet nawet dwa lata w celu upewnienia się czy panna się dobrze prowadzi? I to ma trwać tak w nieskończoność??? A kiedy ślub?;-)

Gość BCR/ABL
Śledzenie mojej osoby , nawet wtedy kiedy śpię , już mi się znudziło , szczególnie to zza winkla przy pomocy kamerek noktowizyjnych! To jest już NUDNE!!! Teraz czekam na oświadczyny;-)

Gość BCR/ABL
Ja kupiłam w sklepie dedektywistycznym wykrywacz diodowy kamer i podsłuchów. Włączają się diody , kiedy działa podsłuch lub pracuje kamera , tzn świecą się. Pluskwę dostaje się do tego gratis;-) I już mogę sprawdzić czy natrętny adorator już działa. Dzisiaj np. cały dzień ale ja miałam i tak sjestę , to mi to akurat lotto;-)

Gość I co z tą
koleżanką? Metody z czasów PRL-U zadziałały?

Gość Bella ze Zmierzchu
A ja chciałabym poznać takich stalkerów osobiście;-) Ciekawe czy wtedy też byliby tacy odważni:-)

Gość Dzwoniłam do operatora
, bo też jakaś menda zainstalowała mi szpiega w telefonie, muszę wymienić całe oprogramowanie i to na swój koszt! Może to być nawet kilka stów! Umowy nie mogę zerwać , bo kara za zerwanie umowy to dwa tysiące złotych! Zmiana numeru nic nie da! Żeby usunąć złośliwe oprogramowanie to trzeba wymienić cały program w telefonie! Do tego będę bez telefonu około miesiąc czasu zanim wróci z serwisu z innego miasta . Super po prostu!

, bo też jakaś menda zainstalowała mi szpiega w telefonie, muszę wymienić całe oprogramowanie i to na swój koszt! Może to być nawet kilka stów! Umowy nie mogę zerwać , bo kara za zerwanie umowy to dwa tysiące złotych! Zmiana numeru nic nie da! Żeby usunąć złośliwe oprogramowanie to trzeba wymienić cały program w telefonie! Do tego będę bez telefonu około miesiąc czasu zanim wróci z serwisu z innego miasta . Super po prostu!

Oczywiście mam telefon na gwarancji ale ta gwarancja nie dotyczy szkodliwego działania jakiegoś psychopatycznego hakera!

Gość olka32gg
dzwoniłam do operatora, a po czym się zorientowałaś, ze go masz?

Kupiłam wykrywacz podsłuchów i kamer diodowy w sklepie dedektywistycznym Wrocław ul. Traugutta polecam , bardzo solidnie wyposażony sklep.

Kupiłam wykrywacz podsłuchów i kamer diodowy w sklepie dedektywistycznym Wrocław ul. Traugutta polecam , bardzo solidnie wyposażony sklep.

Oprogramowanie szpiegujące zainstalowane w telefonie ma możliwości sporo. Ktoś może czytać wasze smsy , podsłuchiwać wasze rozmowy telefoniczne i wykorzystać je do swoich chorych celów! Podsłuchuje całe otoczenie w zasiegu telefonu , wie wszystko co dzieje się np. u was w domu , nawet jak telefon jest wyłączony!

Oprogramowanie szpiegujące zainstalowane w telefonie ma możliwości sporo. Ktoś może czytać wasze smsy , podsłuchiwać wasze rozmowy telefoniczne i wykorzystać je do swoich chorych celów! Podsłuchuje całe otoczenie w zasiegu telefonu , wie wszystko co dzieje się np. u was w domu , nawet jak telefon jest wyłączony!

Gość Taki spy phone szpieg
czyli oprogrmowanie szpiegujące ma sporo możliwości . Może ktoś czytać wasze smsy , podsłuchiwać wasze rozmowy telefoniczne , podsłuchiwać co się dzieje w waszym otoczeniu , nawet jak telefon jest wyłączony! Nie muszę dodawać , że te informacje ktoś może sobie wykorzystać do jakiś swoich chorych celów!

Gość Taki spy phone szpieg
czyli oprogrmowanie szpiegujące ma sporo możliwości . Może ktoś czytać wasze smsy , podsłuchiwać wasze rozmowy telefoniczne , podsłuchiwać co się dzieje w waszym otoczeniu , nawet jak telefon jest wyłączony! Nie muszę dodawać , że te informacje ktoś może sobie wykorzystać do jakiś swoich chorych celów!