Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz Szwagier

Dziwne zachowania kobiet

Polecane posty

Gość byczycaaaaa
albo gorzej "ale bym poruchal" albo "co za kurwa, w dodaku ma celulit"

No to jest już dziwny kraj, że nagości nie można się wstydzić kiedy ma się ochotę. Chryste.

Gość do janka szwagra
ja kiedyś byłam tak zamyślona,że wyszłam z łazienki nago prosto na mojego teścia i to on był bardziej zestresowany niż ja

Gość lumpka wina
ja na wakacjach poszlam z moim facetem do meskich lazienek bo mielismy jedno mydlo. zajelismy 2 kabiny obok siebie, byly eleganckie zaslonki, rozebralam sie i ubralam juz pod prysznicem i wychodze a jakis facet, ktory tez wychodzil z kabiny tyle, ze na golasa (zreszta widzialam tylko kawalek tylka a w ogole to gucio mnie to obchodzilo). wydarl na mnie morde ze to meska lazienka i mam natychmiast wypierd... itd. niby zrozumiale ale z drugiej strony bez przesady, nie byly to lazienki gdzie nie mozna sie bylo swobodnie owinac recznikiem, zreszta kazdy inny facet wychodzil w ubraniu juz przynajmniej czesciowym. co o tym sadzicie?

Gość acordeon
ja kiedyś na wakacjach byłem w takim domu gdzie były prysznice i umywalki wychodząc spod prysznica nago natknąlem się na dziewczyne robiącą małą przepierkę ale tylko uśmiechnęliśmy sie do siebie i to wszystko

Gość acordeon
zresztą czego tu się wstydzic nagosc powinna byc czyms normalnym,a nie tematem tabu wpajanym w krew od najmłodszych lat

a no właśnie powinna , ale nie jest , ja też wstydziocha jestem i w bieliźnie po domu nie biegam przy obcych ludziach , a teraz to już wogóle nie biegam , bo nie mieszkamy sami :(

Gość acordeon
wiadomo,że jak przychodzą goscie to chyba nikt nie biega w gaciach,ale w niektórych sytuacjach ludzie przesadzają

Gość london boys
Ja zawsze otwieram nago dzwi wszystkim jechowym,akwizytorom i tak ich prosto spławiam