Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz Szwagier

Dziwne zachowania kobiet

Polecane posty

Gość Janusz Szwagier

Droga czytelnio żeńską oraz męska jak to jest,że kobiety ubrane tylko w bieliznę tzw osobistą wstydzą się.Przykład,jestem u szwagra przyjechałem niezapowiedziany,nagle z łazienki wychodzi szwagierka brała kąpiel,wyszła tylko w majtkach i staniku,jak mnie zobaczyła prawie pod ziemię się zapadła robiąc krok w tył okryła się ręcznikiem i dopiero wyszła.Pytam jej ,a Ty co taka wstydliwa ona mi na to,przecież nie będę przy tobie w gaciach chodzić,a nad morzem paradowala w stringach i nawet bez stanika i wtedy to jej nie przeszkadzało?Szwagier się usmiał ja też,a ona oburzona poszła na górę do innego pokoju.Niech ktoś mi wytłumaczy to zachowanie bo ni ogarniam.

Gość iumyntbv
Też tego nie rozumiem. Ja się wstydzę pokazywać w bieliźnie, ale w bikini tak samo, tylko udaję, że nie. ;)

Gość Janusz Szwagier
Zrozumiał bym jakby była nago,albo w czymś tzw firankowatym

Gość DFGHJK
wakacje sie skonczyly, wracamy na dywanik:)

Gość Janusz Szwagier
Nie raz wwidzialem ją w majtkach(na wakacjach) i jakoś nie było takich sytuacji znamy się od lat

Gość 55 gary
ameryki nie odkryles a niektóre baby takie są

Gość 55 gary
dobrze że cię od świni nie wyzwala dla mnie to taki typ ptasimożdzka

Bo na plazy to mozna legalnie biegać w stroju przed kim sie chce. Ale jak sie we własnym domu paraduje przy gosciach w koronkowej bieliźnie, to mozna byc posadzonym o kokietowanie :)

Gość Janusz Szwagier
Teraz jak tam jadę to dzwonię,a szwagier do szwagierki kochanie jachu przyjeżdża nie wychodz z łazienki:)

u mnie w pracy w damskiej szatni niektóre się wstydzą zmienić ciuchy na uniform (spodnie plus tshirt i ewentualnie rozpinana koszulka), lecą do toalety się przebrać bo gaci i stanika nie pokażą, a na plazy paradują w wyciętym bikini

Gość Janusz Szwagier
Nie chodzi o to,że ona ma biegać przedemną w gaciach bo ja mam to w nosie,ale sama ta sytuacja wyglądała tak groteskowo,że nic tylko ryczeć że śmiechu

Gość lemon just
zdarza się

Gość Ballada_o_Januszku
wystarczy że z mamusia sie dobrze rozumiesz :classic_cool:

Gość acordeon
takich sytuacji jest bardzo dużo,czasami nawet faceci tak reagują

Gość ty go nie
bo bikini to ubranie na plaże czyli wyjściowe. A bielizna jest osobista więc sytuacja inna.

a może niektóre wcale nie są wstydliwe ale dla niepoznaki udają skromność :classic_cool:

Gość ty go nie
facet na plażę idzie w kąpielówkach, a nie w majtkach, które zazwyczaj wkłada pod spodnie.

Gość Janusz Szwagier
A co za różnica majtki,czy majtki od stroju,a wogóle to ja ją naście razy w majtkach widziałem jak wynajmowaliśmy domki na wakacjach to nie raz siedzieliśmy i drinkowaliśmy w samych gaciach

Gość acordeon
widocznie miała zły dzień

Ja się będę upierać, że to nie strój ma znaczenie, ale okolicznośc w której sie go ubiera/rozbiera :) Gdybym chciała w pracy przebrac bluzke, to zamkne sie w toalecie na 4 spusty. Na plazy będe chodzic bez bluzki :)

no w pracy to co poniektórzy mogą też nie mieć bielizny :) w takim przypadku nie dziwota, że sie kryją :)

Gość acordeon
foxy taka wstydliwa jesteś

Gość acordeon
w sumie masz rację,że to okolicznośc tak zadziałała

To nie chodzi o wstydliwość, ale praca to nie miejsce na prezentacje wdzieków:) Poza tym raz ubrałam krótka spódnicę do pracy i ciagle odklejałam wzrok facetów z tyłka i nóg, nawet baby nie dawały mi zyć :)

Gość acordeon
ale jak kobieta przed kobietą w szatni damskiej wstydzi się przebrac nie mówię ,o nagości to chyba coś nie halo

Gość byczycaaaaa
Dziwne by bylo jakby wyszla z tej lazienki w majtkach i staniku i jak gdyby nigdy nic z usmiechem sie z toba przywitala. Wtedy bys sobie pomyslal "ale brat ma bezwstydna zonke, a moze ona na mnie leci?"