Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 drapieznakocica

Laptop Lenovo - czy warto?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ej to jak z tym serwisem w ko艅cu jest? By艂o 艣rednio i ju偶 jest dobrze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
@go艣膰 jest tak jak m贸wisz. nic nie b贸j jak chcesz co艣 od nich kupowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@go艣膰 no w艂a艣nie czyta艂am w paru miejscach ju偶, ze sie poprawi艂o w tym serwisie i jest dobrze, ale niekt贸rzy narzekaj膮 ca艂y czas (ale to pewnie ci co si臋 rok czy ile艣 tam czasu temu naci臋li). generalnie lepiej si臋 upewni膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja mam por贸wnanie mi臋dzy tym, co rok temu tam mia艂em u nich, a tym co 2 tygodnie temu by艂贸 i r贸偶nica jest mega (zdecydowanie na plus teraz)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli serwis ju偶 nie jest minusem przy lenovo, dobrze rozumiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze rozumiesz. Zupe艂nie normalnie serwis dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej, bylem sceptyczny co do serwisu, ale teraz faktycznie jest ok. musialem ostatnio oddac lapka i juz faktycznie jest ok. wycofuje swoje niepochlebne slowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waxoor
A ja mam pytanie co do https://www.platformafinansowa.pl/ i oferty leasingu konsumenckiego. Chc臋 w艂a艣nie laptopa i zastanawiam si臋 co b臋dzie lepsze leasing czy kredyt? I je艣li juz to dlaczego jedno a nie drugie?

Udost臋pnij ten post

My艣l臋, 偶e do codziennego u偶ytkowania jak najbardziej warto, Lenovo produkuje dobre laptopy, kt贸re radz膮 sobie z podstawowymi zadaniami. Co prawda, o serwisie Lenovo mo偶e wyczyta膰 r贸偶ne opinie, ale zawsze mo偶na kupi膰 u sprawdzonego sprzedawcy, i ew. reklamacj臋 realizowa膰 u niego - https://www.sferis.pl/prom/notebooki-lenovo-ideapad-320-2003

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czes艂awaM
Te偶 si臋 w艂asnie zastanawiam nad Lenovo, ale chc臋 go wzi膮膰 w leasing online. Podobno dobre warunki leasingowe oferuje Platforma Finansowa kto艣 mo偶e korzysta艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Serwis faktycznie ju偶 git. Przetestowane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sprawdzam wlasnie. poki co od 3 dni w serwisie komp siedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daro

Serwis 聽przyjmuje i odsy艂a nie naprawione mam drugie lenovo ale juz ostatnie pierwsze dwie godziny po kupnie wylatywa艂y klawisze 6 miesi臋cy w 聽pseudo serwisie wko艅cu po awanturze wymienili ca艂膮 klawiatur臋 ale uszkodzili dysk po powrocie nie odpali艂 i znowu dwa tygodnie bez lapka ,teraz y540 pi臋rwsze uruchomienie 聽problem z dzwi臋kiem 聽serwis dwukrotnie bez rezultatu natomiast uda艂o si臋 zepsu膰 klawiature par臋 klawiszy nie odbija艂o znowu serwis i tak drugi miesi膮c 聽r臋ce opadaj膮 tak偶e jak serwis to napewno nie lenovo, bo serwis lenovo nie istnieje
og贸lnie firma 偶enada nie liczy si臋 z klientem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daro

Serwis 聽przyjmuje i odsy艂a nie naprawione mam drugie lenovo ale juz ostatnie pierwsze dwie godziny po kupnie wylatywa艂y klawisze 6 miesi臋cy w 聽pseudo serwisie wko艅cu po awanturze wymienili ca艂膮 klawiatur臋 ale uszkodzili dysk po powrocie nie odpali艂 i znowu dwa tygodnie bez lapka ,teraz y540 pi臋rwsze uruchomienie 聽problem z dzwi臋kiem 聽serwis dwukrotnie bez rezultatu natomiast uda艂o si臋 zepsu膰 klawiature par臋 klawiszy nie odbija艂o znowu serwis i tak drugi miesi膮c 聽r臋ce opadaj膮 tak偶e jak serwis to napewno nie lenovo, bo serwis lenovo nie istnieje
og贸lnie firma 偶enada nie liczy si臋 z klientem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alinaaaa

W艂膮艣nie zastanawiam sie nad kupnem lenovo聽Legion Y540-15 i7-9750H lub聽Acer Aspire 7 i5-9300H/16GB/512+1TB/Win10 GTX1650 IPS. Kto艣 mo偶e ma jeden z nich i mo偶e mi doradzi膰? Bo bardziej podoba mi si臋 Lenovo, ale wasze opinie 偶e sie szybko psuje troch臋 mnie odstraszaj膮, a chcia艂abym mie膰 komputer na lata 馃槥聽obecnie mam 6 letniego samsunga kt贸ry moze raz mi si臋 zepsu艂, a naprawd臋 intensywne go u偶ytkowa艂am, i licz臋 na to, 偶e kolejny r贸wnie偶 b臋dzie niezawodny

Udost臋pnij ten post