Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka4d4

koledzy narzeczonego..

Polecane posty

Gość lolitka4d4

Moj narzeczony powiedzial mi ostatnio żę wszyscy jego koledzy mu mówią ze jestem glupia ;/ czy uwazacie ze to moze byc prawda ? gdy pytam dokladnie go kto zeby chociaz jednego wymienil to mowi ze wszyscy i ze nie bedzie mowil imieniami ze wszyscy to wszyscy . ale dodam ze ja mam bardzo dobry kontak z jego kolegami a nawet jest tak ze oni sie przystawiaja do mnie i caly czas gadają sa wrecz nachalni czasami ze az musze im powiedziec zeby przestali... gdy tylko nie ma mojego faceta obok to potrafia mi takie rzeczy mowic ze szok.. czy on moze mowic prawde??

Gość ivo7er
Może. Niestety na pewno dla Ciebie kolegów nie zmieni, więc jak najprędzej to lepiej wyjaśnij.

Gość drugie dno
On jak on, ale oni myślą e jesteś idiotką łatwą do wybzykania. A jak twój facet odpuści to oni cię przelecą.

Gość wooooooowżehej
Ni no coś ty , na pewno się mylą.. Przecież po całej wypowiedzi widać jakś ty yntelygętna. Ale że IMIENIAMI nie wymienia nawet , że oni tak jak jeden mąż... Może oni maja jeden mózg do dyspozycji na całą swoją grupę? Ale ,że z tobą się nie chcą podzielić to już smutne....

Gość lolitka4d4
zastanawia mnie tylko fat ze jezeli to jest prawda to czemu sa tacy a nie inni ? przeciez gdyby mnie nie lubieli to by ze mna nie rozmawiali albo dali by mi cos do zrozumienia ze nie jestem lubiana..a oni sie zachowuja naprawde fer wobec mnie.. nawet na przewitanie potrafią w rączke pocałować jak nas zobaczą to pierwsze co to lecą do mnie się witac i tylko o kasia jest i lecą jak muchy do lepa.. jak ich o cos poprosze to to robią bez preoblemu itp..

Gość molaa
mam podobne zdnaie co drugie dno

Fajnego masz narzeczonego :D Bardzo kochającego... Ja bym się przy całym towarzystwie zapytała na głos czy prawda to co Ci mówił.

Gość Miliana23
"lubieli" buahhahaahahahahahhaha

Gość lolitka4d4
wypraszam sobbie takie teksty bo wcale nie dam sie im wybzykać ii dobrze o tym widzą ! od razu karze im pazury zabierać .. jeden nawet gdy bolał mnie glupi brzuch tak sie martwił ze pytał do skutku co mi jest i nawet nie pozwolił mi kierować bo powiedział ze sie martwi i ze nie powinnam w takim stanie jezdzic to chyba o czyms swiadczy moj narzeczony nawet tak sie nie martwi..wiec nie rozumiem skad stwierdzenie ze oni mnie nie lubia

Gość idzsielecz
sądzę, że Cie nie okłamuje, bo na pewno jesteś atrakcyjną, nie zbyt oczytaną kobietą, która nawet przecinków nie używa,

Lolitko ile Ty masz lat,że nie umiesz j.polskiego?To aż razi po oczach.. A przechodząc do tematu-mój przedmówca ma rację.Prawdopodobnie jest tak jak powiedział Ci Twój facet a koledzy się do Ciebie przystawiają bo skoro uważają Cię za "inteligentną inaczej" to liczą na łatwe pójście z Tobą do łóżka.

Gość molaa
albo chca zniechecic twojego narzeczonego do ciebie zeby sobie otworzyc droge

Gość lolitka4d4
dodam ze moj narzeczony jest bardzo zazdrosny i wydaje mi sie ze powiedzial to poprostu dlatego ze wie ze jestem osoba o malych nerwach wiec nie bede juz z nimi gadac za zadne skarby i byc moze o to mu poprostu chodzi zeby nie musial sie juz denerwowac ze z nimi rozmawiam

Gość zapytanie o sens zycia
moj były narzeczony mówił to samo o mnie. Radzę ci zerwać zareczyny to dobrze nie wróży. Skoro on już nie stoi po twojej stronie tylko kolegów. Wybór nalezy do ciebie. on - nie skonczył nawet licencjata, rozpowiadał że ma już doktorat, a ja która ukonczyła wszystko celująco, zanim skonczyłam studia zaczelam pracować , on ciagle od rodziców brał kase i nigdy jej nie oddawał, on rozpowiadał że ja nie skonczyłam zadnego kierunku. Wiesz jak się to nazywa zazdrość i nierówność pod względem wiedzy w zwiazku= zawsze bedzie cię poniżał tylko po to by zyskać w oczach innych ludzi

Gość wooooooowżehej
Twój narzeczony się nie martwi o twój "głupii" brzuch ( swoja drogą - nawet brzuch masz głupii? :) ) bo wybzyka cię bez wysiłku i podlizywania się:) Każdy facet wie że cel uswięca środki:)

Gość wooooooowżehej
Małe nerwy masz bo i rozumek niewielki:D

Skoro będąc narzeczoną jesteś dla niego i kolegów ,,głupia" to ciekawe jaka będziesz dla nich po ślubie... Twój narzeczony też nie ma dla Ciebie szacunku, że takie rzeczy Ci mówi. Zawsze się zastanawiałam dlaczego dziewczyny tolerują takie odzywki? Małe poczucie własnej wartości, ślepe zakochanie?

też tego nie mogę pojąć jak byłam głupia to tak długo tolerując - ale jak wybuchłam - to z hukiem wyleciały wpierw walizki a potem on za drzwi :)

Gość ananas z piekla rodem
Wywalilas narzeczonego za takie gadki? Chyba tez przesada... ;) A jakie ty studia skonczylas?? Tak z ciekawosci pytam o dysproporcje...

Tak. Nie miałam wyjścia. Nie będę wypisywać co ukończyłam, bo brakło by tu miejsca. Widzisz, w życiu nie chodzi o to kto jaką wiedzę posiada, tylko o drobiazgi, szczerość i szacunek. On tego nie rozumiał.

Gość Mikolajka 102
ale on powiedzial ze oni uwazaja cie za glupia a nie ze cie nie lubia, ktos moze byc glupi ale mozna go tez lubiec, Ja mysle ze dlatego sa tacy nachalni wobec ciebie bo uwazaja cie za latwą zdobycz, ile masz lat?? jak sie ubierasz tz jaki masz styl?? pewnie taka lolitka

Gość lolitka4d4
22. Ubieram się normalnie wcale nie noszę żadnych wzywających ciuchów ani nic. Makijaż również delikatny żaden mocny . Nie mylcie tego że on powiedział że jego koledzy tak mówią więc i on tak twierdzi. Myślę że gdyby tak uważał to by nie był na tyle głupi żeby się poniżać przed mną i np. płakać za moje błędy nawet. .

Gość wooooooowżehej
bo on biedaczyna już chyba z tej rozpaczy tak płakał.... nie no nie mogę:) cycki opadają jak sie ciebie czyta:)

Gość wooooooowżehej
żadnych wyzywających ciuchów ani nic... nic nie ubierasz na siebie?? przed mną... - błagam litości, przestań kaleczyć język polski i weź słownik mw łapę. Wiesz co to? Następnie czytaj go i ucz się:)

Gość drugie dno
Mam znajomego . A wszyscy mówią że jego żona jest podobna do Matki Boskiej. Więc pytam go kiedyś czy ma fotkę żony. Pokazał mi. No i ja też powiedziałam. O MATKO BOSKA. Lolitko ty też jesteś pewnie jak ta żona mojego znajomego. A teraz do lekcji. Jutro klasówka z matmy. :P

Gość wooooooowżehej
ojej! śtraszne! Nie ciskaj się tak bo ci zyłka w dupie strzeli:) Kolejny raz udowodniłaś sama sobie jaki jest poziom twojej inteligencji- na moje oko nikły. Nie wiem czy wiesz ale tym ,że przez 22 lata swojego zycia nie potrafiłaś nauczyć mówić i pisać poprawnie po polsku- świadczy właśnie o tym ,że jesteś GŁUPIA:) pytałaś o opinię , więc ją dostałaś. Gdyby chociaż twoje wypowiedzi miały jakiś poziom to można by było zaprzeczać....ale się nie da:)