Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiazalamana

alimenty

Polecane posty

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
ZZZ Zniecierpliwiony prędzej wyda na wódkę i dziwki niż na własne dziecko....ojjjjj przepraszam dla niego dziecko= towar za który musi co miesiąc płacić. Biedne dziecko ze ma takiego zjebanego ojca:(

Gość tajemny
co szmato czemu nie piszesz myslales ze jestes najmadrzejszy to sie pomyliles

Gość tajemny
a zeby jego dziwka chchala w plot wsadza bo takiego cienkiego kutasa ma . Mam nadzieje ze jego dziecko nie bedzie taki sam jak on

Gość tajemny
no i prosze pan zniecierpliwiony sie speszyl bo temat teraz o nim jest biedny pewnie gile wyciera z placzu

Gość A czy pani autorka ma rodziców
? Może powinna skorzystać z pomocy babci i zostawić dzieci u niej a sama iść do pracy, co? Wkład własny? A gówno prawda. Pieniądze po równo mają dawać oboje rodzice, nie tylko ojciec.

Gość tajemny
to ojciec tez niech wychowuje dzieci i wtedy bedzie pol na pol

Gość Takotoklak?
a ty tajemny kacibyć kaciubaba? czyli kolicichłop? bo klicimisz klajjstnie paciulisz paścołku klikuty? Tylko nie udawaj że nie zrozumiałeś (czy zrozumiałaś). Bo mi cała noc zeszła na uczeniu się twojego menelskiego języka, żeby zrozumieć coś napisał (czy napisała)

Gość A czy pani autorka ma rodziców
To niech matka dzieci przeciwko ojcu nie nastawia :)

Gość JESZCZE NIE BABCIA
A czy pani autorka ma rodziców ? Może powinna skorzystać z pomocy babci i zostawić dzieci u niej a sama iść do pracy, co? Wkład własny? A gówno prawda. Pieniądze po równo mają dawać oboje rodzice, nie tylko ojciec. JESZCZE NIE JESTEM BABCIĄ ALE JEŚLI NIA ZOSTANĘ TO OWSZEM Z CHECIĄ POMOGĘ (POMOGĘ!!!!) ALE WYCHOWYWAĆ WNUKÓW NIE MAM ZAMIARU. SWOJE DZIECI WYCHOWAŁAM A NA EMERYTURZE MAM ZAMIAR ODPOCZYWAĆ . JUZ NIE TE CZASY BY POŚWIĘCAĆ SIĘ STALE DLA DZIECI. W WYPADKU KIEDY TATUŚ DZIECI UMYŁ RĄCZKI I NIE PŁACI NA SWOJE DZIECI,KIEDY NIE POMAGA W WYCHOWANIU NIECH OPIEKE SPRAWUJA JEGO RODZICE LUB NIECH PŁACĄ. WYCHOWALI DRANIA WIĘC NIECH SIE POCZUWAJĄ DO ODPOWIEDZIALNOŚCI.

Gość ZZZ Zniecierpliwiony
To dlaczego ktoś wiąże się z draniem ? A jak się z nim związał to zapewne miał na nie go jakiś wpływ. I zrobił z niego jeszcze większego drania. Ps. A kto chciał w sądzie dziecko i alimenty?

Gość zniecierpliwiony......
ZZZ Zniecierpliwiony To dlaczego ktoś wiąże się z draniem ? A jak się z nim związał to zapewne miał na nie go jakiś wpływ. I zrobił z niego jeszcze większego drania. Ps. A kto chciał w sądzie dziecko i alimenty? Tys sie też zapewne urodził normalny a teraz co z ciebie zostało. Na przełomie lat z normalnego człowieka może stać się człowiek mało rozumny,chciwy,nieodpowiedzialny,nieczuły,zazdrosny,pedantyczny,złodziej,morderca itp Czynników które maja wpływ na zmianę osobowości,zmianę zachowań jest wiele np alkohol,szybki awans,duze pieniądze,kariera,sytuacje życiowe,utrata zdrowia Dziś jesteś człowiekiem godnym zaufania jutro stajesz się psychopatycznym mordercą lub mniej szkodliwym draniem. Nie uważasz,że ktoś kto ma rozum i kładze sie do łóżka z partnerem ,po czasie zostaje rodzicem i odchodzi zostawiając partnera i dzieci bez opieki,bez srodków do zycia jest człowiekim bezdusznym,bez serca kierującym sie tylko własnym egoizmem? Czy do ciebie dociera że człowiek powinien kierować sie rozumem a nie instynktem zwierzecym?

Gość tak z ciekwosci
Nadal nie odpowiedziałes na pytanie-Jesteś wierzący ?

Gość ło matkoooooooooooooo
ZZZ Zniecierpliwiony weź ty wreszcie poszukaj sobie jakiejś pracy bo siedzisz tu cały dzień i wypisujesz te bzdury. Naprawdę żal mi twoich dzieci ze maja ojca debila.

Gość śmieszny jesteś
tajemny - a kogo to obchodzi że dajesz 2000 zł na dwójkę dzieci. I co, uważasz że dużo dajesz? Haaaaa

Gość do śmieszny jesteś
śmieszny jesteś tajemny - a kogo to obchodzi że dajesz 2000 zł na dwójkę dzieci. I co, uważasz że dużo dajesz? Haaaaa A tobie żal dupe ściska,że nie masz nawet takiej wypłaty jak tajemny daje na swoje dzieci!! To się nazywa ojciec-nie skrobie po sakiewce i nie rzuca ochłapów na swoje dzieci. Za niego tez FA nie płaci. To jest odpowiedzialny facet i ojciec.

Gość śmieszny jesteś
do śmieszny jesteś-żal czego? haaa. Że z dziećmi nie jest na co dzień? Dwa tysiące to Ja weekend wydaję haaa. "To jest odpowiedzialny facet i ojciec." haaa-odpowiedzialny facet, ojciec, mąż nie płaci alimentów tylko jest z rodziną i daje więcej niż te marne 2000 zł haaa. Jest z dziećmi codziennie a nie co w"drugi weekend" lub rzadziej. Alimenty to nie wszystko i po drugie to tylko 1000 zł na dziecko więc żadna rewelacja.