Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna23

Jestem biedna, w tym tygodniu odlączą mi chyba internet

Polecane posty

Gość Biedna23

bede musiala korzystac z tego w telefonie na ulicy z jakiegos wifi nie zapłacilam wlascicielce mieszkania za wynajem, wywali mnie 15stego albo wczesniej, nie mam z czego zaplacic , mam dlugi

Gość Biedna23
gdzie szukac pracy ? dorabiam roznaszącac ulotki, czasami jako hostessa ;/

Gość erd2re2q
jakie wojewodzstwo ?

Gość Biedna23
chcialam sie zatrudnic jako sprzątaczka i nic nie mają, jakbym miala grupe inwalidzką to co innego :( pytałam w dwoch restauracjach czy szukają kelnerki ale nie chcieli nikogo poki co, wzieli nr telefonu i cv. w trzeciej chca kogos z doswiadczeniem i angielskim lub niemieckim

Gość brunetow nie ma
@biedna23 a mnie oprocz internetu odlacza jeszcze telefon, prad . Nie place tez czynszu. A komornik przyjdze w przyszlym tygodniu, zeby zabrac mi mieszkanie. Zakolegujemy sie? (Chyba mamy wspolne tematy....) Lubisz kawe? :)

Gość cammembert
własne,dlaczego chcą tylko z grupą inwalidzką osób do sprzatania ? tez szukałam i bez grupy nie chcą :o

Gość Biedna23
nie wiem dlaczego, moze chodzi o składki albo ulgu z PFRON ? jestem z pomorza

Gość istitka
Ponieważ swiat jest tak skonstruowany, że pracodawca zatrudniając pracownika z grupą inwalidzką dostaje za niego sporo pieniążków. czesc tych pieniazków bierze i placi temu pracownikowi. Wiec nie placi za niego z wlasnej kieszeni.

Gość Biedna23
wiec gdzie tu mozna normalną prace znalezc? nawet przy sortowaniu odpadów stołki są zajęte :/ pracowalam w telemarketingu ale to bylo okropne, krzyki, zmuszanie do wciskania kitu, oszukiwanie naiwnych ludzi najczesciej starszych by brali cos czego nie chcą, wyzwiska ludzi, hałas w biurze, wytrzymac sie nie da :(

Gość ddrrrrrrr
Widziała ogłoszenie o naborze na ochroniarza osoby z grupą inwalidzką w jednym z dużych warszawskich sklepów... masakra...

Gość hjkl
zarób na tyłku co za problem ja tak dorabiam,wyrywam gosci w knajpie ,oczywiscie nie małolatów z kieszkonkowym od taty ,ale takiech po 30 te

Gość hjkl
zarób na tyłku co za problem ja tak dorabiam,wyrywam gosci w knajpie ,oczywiscie nie małolatów z kieszkonkowym od taty ,ale takiech po 30 te

Gość moja mama była sprzątaczką
kazali jej załatwić tą grupę, załatwiła. Ale o dzień za późno. Przyszła do pracy, a tam już inna pani sprzątała. A pracodawca nic jej nie powiedział. Na darmo jechała :(

pomijając że to prowo (bo żadna biedna osoba nei rozpacza że bedzie miałą dostep do neta tylko przez komórkę) to jak ktoś jets w sytuacji że wylatuje na bruk tzn że nie ma od kogo pożyczyć

już ma długi, więc na przetrwanie kolejnego miesiąca pewnie nie ma od kogo pożyczyć, bo wszyscy będą się bali, ze to pożyczka bezzwrotna ale na wyjazd do UK czy DE może by się udało

Gość kom si kom sa
Tak bo Ty myślisz, że na kelnerke wezmą kogoś z ulicy, no chyba że do smażalni ryb bo do restauracji niestety trzeba mieć kwalifikacje.

Gość opouiui
taaa z grupą, najlpeij I albo II i brak przeciwskazan do dźwigania, widzialam takie ogloszenia :D

Gość znartrwieonnanaaa
albo sosbe do sprzatnia- 1 lub 2 grupa inwalidzka. WYmagania-DOBRY STAN ZDROWIA. JAK TO Moliwe ze osoba z grupa ma miec dobry stan zdrowia???

Gość mala smutna krolewna
pytałam w dwoch restauracjach ja pitole ja tez szukam pracy i codziennie kilkanascie CV rozsyłam przez neta a odezwaly sie zaledwie trzy osoby. troche wysilku!!!!!

Gość izzzzzi meeen
Chyba, że na zmywak. Kelner w dobrej restauracji jest po szkole gastronomicznej, ewentualnie kursach barmansko kelnerskich II i I stopnia. Język angielski podstawa a najlepiej jeszcze niemiecki. Więc może warto zacząć od szkolenia?

Gość cincirdia
możesz sprzatac w prywatnym domu dobrze płacą..lub im gotować; bawić dziecko