Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiałasia

Dzisiaj o mało nie przejechał mnie jakiś buc z warszawki

Polecane posty

Gość ale jaja jak berety
BUC z Warszawy???? szkoda że Ci po doopie tępa krowo nie pojechał:) może jakby cię tak stuknął ogłady trochę byś nabrała...bo słoma z butów wyłazi..aż dziwne ,żę tam u ciebie internet zasięg łapie...

Gość ogpokfgopddfgpoddfgpo
jezdnia jest dla pojazdow, chodnik dla pieszych. Jezeli pieszy chce przejsc przez jezdnie, to ma sie upewnic, ze nie naraza siebie i innych (takze kierowcow). Kierowca ma przestrzegac ograniczenia predkosci, aby moc zareagowac na zasygnalizowany zamiar pieszego, ze chce wejsc na jezdnie i zwalniajac (nie gwaltownie hamujac) moc mu to umozliwic. Policja powinna kontrolowac przestrzegania tych zasad dla bezpieczenstwa wszystkich, a nie dla bezczelnego skasowania kierowcow - tyle do zbioru zyczen, ktore od poczatku do konca sa w Polsce (ale takze i w innych krajach) nierealne. Sam jestem zawodowym kierowca z 40-letnim stazem

Gość Nowicjusz2013
Pewnie jestem malo inteligentny i dlatego nie nadazam za logika Pana kierowcy z 40 letnim stazem. Prosze przeczytac posty Obserwatora1946, a w szczegolnosci ten ostatni na temat wypadkowosci w Polsce w porownaniu z innymi krajami europejskimi.

Gość Kasiałasia
No cóż Wam powiem. Ci co mnie obrazaja niech dalej to robią bo pewnie to ich jedyna rozrywka. Zawsze przed wejściem na przejscie sie rozglądam bo życie mi jest jeszcze mile. Nie mieszkam na wsi, tylko w mieście powiatowym. Zresztą nie widzę powodu aby obrazac czy naśmiewać sie z mieszkańców wsi. Miastowi są nie raz gorsi.

Gość obserwator1946
Z dzisiejszej prasy: "Odbierane bedzie prawo jazdy za podwojne przekroczenie predkosci w terenie zabudowanym"..."Co piaty zabity w wypadku drogowym w Unii Europejskiej, to Polak". Szok!

Gość Kasiałasia
A wiesz od kiedy mają wejść te przepisy? Czy to tylko przymiarki? Dzięki za odświeżanie tematu :-)

Gość obserwator1946
Dzisiaj odbyla sie konferencja ministra transportu Slawomira Nowackiego i szefa MSW Jacka Cichockiego. Ogloszono projekt Narodowego Programu Poprawy Bezpieczenstwa Ruchu Drogowego. A wiec jak narazie jest to tylko projekt. A wszystko to w zwiazku z alarmujaca wypadkowoscia w Polsce. - Bardzo mi ten problem lezy na sercu poniewaz w roku ubieglym cudem uniknalem uderzenia przez rozpedzony samochod w Warszawie. Mialo to miejsce na pasach dla pieszych i przy zielonym swietle dla pieszych.

Gość DDDDDDDDDDDD---------
W ogóle dlaczego ją wyzywacie??? Bo ośmieliła się przeżyć mówiąc czarnym humorem.

Gość obserwator1946
Ministrem Transportu jest Slawomir Nowak. Przepraszam za pomylke.

Gość Kasiałasia
Jeśli to jest dopiero projekt to kiedy możemy sie spodziewac wejścia go w życie? Od 2014 roku? Dzięki obronczynie :-)