Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie honor kultura maniery

czy wy tez nie lubicie dzisiejszych czasow i uwazacie ludzi za chamow

Polecane posty

Gość gdzie honor kultura maniery

40 lat temu,taki 14 latek dostalby w 'pysk' i po sprawie a tak mamy popokulture i 80% otaczajacyvh nas nastlatkow to pryszczate chamiska wychowywane przez chamow

Gość Kasiałasia
Niestety ludzie są bardzo aroganccy i chamscy.

Gość ZGR ul Odrowąża
niektórych owszem :classic_cool:

Gość janekrys niezalogowany
Niestety ale to sa czasy wspaniale jedynie dla ludzi pieknych albo bogatych albo jeedno i drugie. Trzeba sue wmieszac w tlum i dossac do jakiegos scierwa, korzystajac jednoczesnie z niego. Ja doddalem się do jednego bogatego kumpla i coagne od niego kase, na dodatelk sprowadza on dziewczyny fajne na chate i jakies spady zawsze mi się trafia. Niestety ale taka jest prawda, to sa plastykowe czasy dla tepych pustakow ktorzy nie maja nic oprocz urody luyb kasy. Ja już się z tym pogodzilem choc przyzbam na poczatku nie było latwo. Studiuje medycyne i tu zawsze się cos dzieje , dziewczyny daja na lewo i prawo ale tylko przystojniakom ktorzy pod akademik lub dziekanat podjezdzaja audi q7. A takich jest tu sporo. Odnalazlem się w tym swiecie mino iż nie mam kasy ani nie jestem przystojniakiem.

Gość opsalala
Co to znaczy odnalazłeś się w tym świecie? Też dajesz dupala za podwózke zorienowanym na przeciwny biegun?

Gość opsalala
czyli do plastikowych czasów dla tępych pustaków z kasą i tepych blachar z urodą dodałeś jeszcze tępego ścierwojada z kompleksami? No to wzbogaciłeś nieco tamtejsze przewidywalne życie towarzyskie...Nie ma co. No ale nie miałeś wyjścia. Medycyna to wymagający kierunek przecież:D

Nie daje nikomu "dupala" bo to raczej ja korzystam. Mam kolege ktorego ojciec jest lekarzem onkologiem i zarabia pewnie gdzies z 50 tys na miesiac bo jest ordynatorem w szpitalu wojewodzkim. Facet jezdzi porshe a jego syn ma co pol roku nowy samochod za 200 tys. Kiedys na iprezie przelewal mi kase na konto za jedna rzecz ktora mu sprzedalem to mial na koncie dostepne srodki 420 tys zl. Czaisz? 21 letni chlopak dysponuje sobie taka kasa. Czasem sprowadza dziewczyny na chate (raczej palac) i ja też korzystam bo jestem jego kumplem i często przesiadujemy razem. Mam to wszystko za darmo. Dziewczyny, zarcie w jakis restauracjach, taksowy (wystarczy że powiem stary nie chcę mi się jechac tramwajem i on mi zamawia taksowe). Mam wszystko. Koles jest do tego przystojny. Korzystam z tego

Gość opsalala
Ja pierdole...Współczuje:O

Gość opsalala
Chociaż pewnie taki plankton jak Ty też tam jest potrzebny. A nie pomyslałeś żeby się zając nauką skoro już se wydziobałeś drogę na medycynę?

Gość opsalala
NO bo chyba nie dawałeś komuś w łape ostatnich pieniedzy żeby Cie przyjęli do tej cudownej society? I co chcesz mi wmówić, że wszyscy tam jeżdżą porshakami i dymają napalone piździska?

Gość opsalala
I właśnie tak bym skończył ja Ty gdybym pewnego pięknego dnia nie pierdolną nauki w liceum

Nie daje nikomu "dupala" bo to raczej ja korzystam. Mam kolege ktorego ojciec jest lekarzem onkologiem i zarabia pewnie gdzies z 50 tys na miesiac bo jest ordynatorem w szpitalu wojewodzkim. Facet jezdzi porshe a jego syn ma co pol roku nowy samochod za 200 tys. Kiedys na iprezie przelewal mi kase na konto za jedna rzecz ktora mu sprzedalem to mial na koncie dostepne srodki 420 tys zl. Czaisz? 21 letni chlopak dysponuje sobie taka kasa. Czasem sprowadza dziewczyny na chate (raczej palac) i ja też korzystam bo jestem jego kumplem i często przesiadujemy razem. Mam to wszystko za darmo. Dziewczyny, zarcie w jakis restauracjach, taksowy (wystarczy że powiem stary nie chcę mi się jechac tramwajem i on mi zamawia taksowe). Mam wszystko. Koles jest do tego przystojny. Korzystam z tego

Gość opsalala
O ok już się uspokój. Będzie dobrze:DD Skończysz medycyne pierdolniesz jakąś specjalizacje na czasie spłodzisz jakiegoś ajtka i zanim wyślesz go na studia to kupisz mu porsze galaxy a Wtedy będziesz mógł odejść w spokoju z poczuciem życiowego spełnienia:) NIe martw się bo martwiakiem zostaniesz;)

Sorry za repeat. Cos. Mi nawala w telefonie. Tak moze bys i skonczyl jak ja. Ale ja pisze że się odnalazlem i mi to juiz pasuje a na poczatku się buntowalem i nie noglem się z tym pogodzis a teraz mi to kolo fajfusa lata. Nie przeskoczysz pewnych rzeczy, takie zycie.

Hehe nbie no spoko. Dzięki. Ale ja się nie przejmuje bo mam darmowe dziewczyny i wogole dobrze mi się zyje, tyle że jestemn zawsze w cieniu innych. Szczegolnie w cieniu kumpla, tak jakby wyjadam resztki po nim. Szczerze mowiac poniza mnie to ale jak narazie daje rade

Gość opsalala
Na łożu śmierci zawezwiesz syna ,który właśnie przyszedł prosić Cię onowy lepszy car i zbolały głosem powiesz: " Syyynu...Dałem Ci to czegom ja nie zaznał w życiu...Cierpiałem dla Ciebie i Twojej matki kurwy kktórej własnoręcznie robiłem lifting. Teraz moge umrzeć...be: I umrzesz

Gość opsalala
Dobra nie spoufalaj sie. Ide bo mi na rzyganie zbiera jak Cie czytam Pozdrawiam

Szczerze nowiac dzisiejszy swiat jest zbyt "dysocjacyjny" tzn jedni maja zbyt wiele i wszuscy wchodza im w doope a inni nie maja nic i sa ponizani. I dlatego nigdy nie bedzie zgody. Bo jak tylko nadarzy się okazja to ja tego skurwiela zniszcze.

Gość opsalala
Tak...miejmy nadzieje, że będzie miał zawał serca i odda się w ręce najbliższego przyjaciela ze studiów kardiochirurga

Gość opsalala
Takze planuj specjalizacje juz na tym etapie pod kątem zemsty. Moze ja z niego taki ruchacz to na jakąś wenerka zapadnie? Wtedy jako urolog uchlastasz mu utasa;)

Gość uśmiech :)
Kiedyś nie było multi kulti i globalizacji.

Gość opsalala
Jakduzo chla to moze mieć problemy z wątrobą...Z kolei zamiłowanie do szybkich samochodów przemawiałoby za chirurgią. Najlepiej zrób wszystkie specjalizacje i niech zemsta będzie Twoim przewodnikiem:)P

Gość opsalala
A co ma do tego globalizacja tzw, tórą Uśmiechu rozumiesz zapewne zupełnie odwrotnie niz ja?

Gość opsalala
Tak...bardzo ciekawe. Zastanawiam się do ustaleniaa czego służą tylko:)

Jak to do czego? Przecież masz podany tytuł choćby pierwszego testu a po jego rozwiązaniu POZNASZ ODPOWIEDŹ NA to pytanie.

oj pustaku niezalogowany..prowadzisz poprostu pasożytniczy tryb życia i to ci odpowiada.ok. Toż ty sobą nic niereprezentujesz.ty piszesz że w tym świecie sie odnalazłeś? Już nasiąkłeś pasożytem.nawet jeśli zostaniesz jakimś tam podrzędnym felczerem to i tak będziesz kombinował kasę.nieważne jak.aby była. I tu zadaj sobie pytanie. Czym ty się różnisz od menela z pod sklepu o 6ej rano proszącego o parę groszy na piwo. Ot i nam rośnie yntelegencja.ja pierdziu.jak to czesio mawia.

Gość opsalala
Prosze nie obrażać meneli. Wszystkiemu wam menele kurwa winni.

Gość opsalala
Może weź sie za tych co Ci codziennie na legalu ase zapierdalają z portfela albo jeszcze zanim tam dotrze. Ale po co ryzykować? Lepiej pierdolnąć menelem i jest git

Gość opsalala
Ty arecki od dawna mnie drażnisz. Wygłaszasz takie frazesy, że az sie zastanawiam dlaczego te posty są takie długie. Jesteś mistrzem poezji frazesowej normalnie:P