Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie honor kultura maniery

czy wy tez nie lubicie dzisiejszych czasow i uwazacie ludzi za chamow

Polecane posty

Gość uśmiech :)
oppsala- a czy ja cokolwiek pisałam do ciebie? Odpowiedziałam tylko na pytanie, czy też nie lubimy dzisiejszych czasów, uzasadniając, dlaczego ich nie lubię.

Gość opsalala
ogranicz sie do menele do gazu, żydzi do gaziu i łks do gazu bo i tak nie masz nic wiecej do powiedzenia

meneli przepraszam bo oni kasy niemają z urodą też sprawa wątpliwa a i tak jakoś paradoksalnie w tym świecie się odnajdują

Gość uśmiech :)
opsalala * nick mi się skojarzył z Uppsalą.

Gość opsalala
Przepraszam uśmieszku:) Sorki od rana jestem w stanie pobudzenia emocjonalnego zapewne z powodu zmarnowanego wzwodu bo dziewczyna w innym miescie mieszka:(

Gość opsalala
Bo taki był :) Ale nie dość że mnie banują po Ip to jeszcze mi kradną nicki. Aż się dziwie że dzisiaj żadnego jeszcze nie zachachmęcili. Cienko z formą od rana:P

dó opsalala.powiem ci że wali mnie to czy to co piszę podoba mi się czy nie.a jeśli uważasz że niemam nic więcej do powiedzenia poza..menele żydzi do gazu...to dodam jeszcze - taka yntelencja do gazu..bo to oni głównie zbajerowani zieloną wyspą i oddając swoje głosy udupili nas w dlugach na pokolenia.