Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dośśka

KOZIOROŻEC

Polecane posty

Gość dośśka

jeśli już powstał taki temat to zapytam jak dogodzić, jak dogadać się z "Koziorożcem" ?

Gość nie dogadasz się
zawsze musi być jak on chce. inaczej cię nie polubi :O

Gość cvbcb
Ciężkie przypadki, trzeba mieć cierpliwość.

Gość Aniołek na złotówki
nie próbowałam :D

Gość Iwoccia
Dokladnie tak,zAwsze musi byc tak jak on chce,przy tym jest niesamowitym egoista po czasie,dobry z niego aktor,lepiej uciekaj

Gość Koziorożec ====
Strasznie ciezki znak-chyba jeden z nagorszych...kobiety materialistki leca na kase, lubia lubia zamoznych i za biedaka nigdy nie wyjda. ozieble na co dzien, suki, tylko po alkoholu ruchaja sie jak dziwki, bez niego nigdy nie powiedza nic milego.

Gość nie dogadasz się
gorszy jest jeszcze wodnik i skorpiony,

Gość dośśka
ja też jestem upartą, stawiającą na swoim rybką, jak na razie w miarę dogadujemy się, ale obawiam się że to szybko minie, chciałabym żeby to było na stałe więc jak postarać się o to u koziorożca? to ON wyszedł z inicjatywą poznania się, ale nie jestem pewna czy jest stały w uczuciach

zgadzam się w 100 %. z moim koziorożcem cięzko się dogadać i muszę ustępować...

Gość nie dogadasz się
do tego obrażalscy i zazdrośni

Gość dośśka
że zazdrośni to już się przekonałam więc uważacie że taki związek na dłuższą metę nie ma szans? ja też nie lubię ustępować... to już na prawdę jest ostateczność

Gość z kozami jest
męka jak nie ustąpicie , do tego są zaborczy jak mało kto , .

Gość cherycoke
wierzycie że znak zodiaku mówi kto jakim jest człowiekiem. jestem kobietą i wyobraźcie sobie nie jestem materialistka. mam mężczyznę i chodzę na kompromisy, dla niego dużo robię. Rozmawiamy ze sobą i krytykę przyjmuję ze spokojem i staram się zmienić.a nie się obrażam. to zależy od charakteru, wychowania, i poglądu na życie i wartości a nie od znaku zodiaku. mówię ja KOZIOROŻEC opis znaku mało zgadza się z moją osobą, prócz tego że jestem nie ufna i twardo stąpam po ziemi.

Gość do cherycoke
zalezy z jakiego jestes dnia i miesiaca

Gość vnvn
Na pierwsze wrażenie są zdystansowani i oschli, ale jak się ich lepiej pozna, to potrafią zaskoczyć. Znam paru Koziorożców, którzy są świetnymi ludźmi, ale trzeba do nich najpierw dotrzeć i zdobyć ich przyjaźń.

Gość dośśka
właśnie mam wrażenie już dotarłam, i takową przyjaźń zdobyłam, więc co dalej, jak tego nie stracić

Gość kom si kom sa
Więc tak: wady: -uparty, miewający humorki, zamknięty w sobie, lubiący mieć kontrolę nad innymi, ma zapędy "kierownicze",cięzki do przepraszania, zalety: - kiedy już zdobędzie sie jego zaufanie - oddany, zawsze pomoże w potrzebie, dla rodziny zrobi wszystko, odpowiedzialny, spontaniczny, ambitny To na podstawie jednego Koziorozca z baaardzo cięzkim charakterkiem :)

Gość dośśka
kurde, jest problem :D naprawdę lubię go bardzo, przy nim humor poprawia mi się maksymalnie ;) ale boję się, nie chcę się angażować i jednocześnie nie chcę stracić przyjaźni i jego, a dwa że już kiedyś próbowaliśmy i nie wyszło.. a przecież nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki

Gość fdsdf
Jak próbowaliście i nie wyszło to ten Koziorożec może już nie chcieć do tego wracać.

Gość dośśka
no tamto skończyliśmy już jakieś 3 lata temu, ja zapomniałam i byłam przekonana że on też już z wszystkim się pogodził, no ale teraz znów, i to wyszło z jego inicjatywy

Gość to najciezszy znak zodiaku
zgadza sie eh

Gość kom si kom sa
a najgorsze połączenie z wagą :P

Gość kgbk
Jestem koziorożcem. Jestem uparta,czasami zazdrosna przecież to normalne ale ludzie mnie lubią

Gość z moich obserwacji
kobiety -- zgadz asie z kasa, uwielbiaja bogatych facetow :D

Gość ob.ok
Poznałam blisko trzech facetów koziorożców - że też nie potrafiłam uczyć się na błędach :p Wszyscy trzej to dziwkarze, zapatrzeni w siebie egoiści, obrażalscy, lubiący dominować.Może miałam pecha, może akurat takie felerne egzemplarze przyciągam, a może...coś w tym horoskopie jest ;) Wszyscy trzej byli urodzeni w dniach sąsiadujących ze sobą (początek znaku)! Poznałam też jeden wyjątek - mąż koleżanki, zupełne przeciwieństwo. Ale też urodzony pod koniec koziorożcowego okresu ;)

Gość weghd
bie

Gość dośśka
up

Gość ynele
koziorozec dobrze dogaduje sie z panna i bykiem. z cala reszta jest trudno, choc zalezy to tez troche od ascendentu

Gość z początku stycznia
KOZIOROŻEC jest nie do życia na co dzień :D:D:D:D ktoś pisał że po alko jest zupełnie inny:D:D to prawda :P jest na pewno dobrym przyjacielem aczkolwiek nie ma ich wielu, można powiedzieć że nie ma prawie żadnego, ma wielu przeciwników, to typ którego albo się kocha albo nienawidzi :D:D:D Lubi dobra materialne i kiedy nie ma pieniędzy wpada w depresję, slaby psychicznie i skłonność do nałogów.

fascynujacy męzczyzni najbardziej Ci ze stycznia...trudni ale jak ktoś nie lubi łatwizny...:P