Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dośśka

KOZIOROŻEC

Polecane posty

Gość z początku stycznia
Coś mi się przypomniało :D:D:D Zobaczcie w dziale horoskop wp.pl że koziorożec ma najwięcej postów ciekawe czemu ;) Potem jest znienawidzony wodnik :P

Gość to tyle ...
Egoisci, zrzedy, pamietliwi; wypominaja do dzisiaj cos co sie zdarzylo 20lat temu, materialisci, sknery, dziwkarze; chca zeby miec do nich zaufanie, a zdradezaja na kazdym "kroku".

Gość to tyle ...
Cech pozytywnych brak!

Gość z początku stycznia
Sorki na wp najbardziej jadą na kozio potem na BLIŹNIAKA :D

Gość bo oni malo kogo lubia
a najbardziej samych siebie

Gość wiedźma ple ple ple
Koziorożec jest ciężkim przypadkiem, ciężki do powaznych rozmów. Ale co do dziwkarza to nie zgodzę się.

Gość to tyle ...
Zauwazylam, ze w horoskopach jedynymi wymienionymi cechami pozytywnymi sa pracowitosc i obowiazkowosc. To jest pozytywne tylko pod tym wzgledem, ze nie ma go przez wieksza czesc dnia w domu i jest swiety spokoj:)

Gość do tyle
na pewno nie jest kooriarzem bo jest cholernie wybredny 🖐️

Gość do to tyle ...
a ciebie zdradzał często?

Gość uparciuszek
ja jestem koziorozcem i nie wiem skad tu tyle krytyki dla tego znaku- fakt ze jestem zamknieta w sobie i powsciagliwa, co moze byc odbierane przez otoczenie jakoby "mam muchy w nosie", ale jest tez wiele pozytywnych aspektow- wiernosc, oddanie, sumiennosc...jak sie otworze na kogos to z calego serca , na dobre i na zle...

Gość to tyle ...
Przy byle okazji, dowiadywalam sie o tym najczesciej od znajomych. Nie maja wstydu.

Gość do to tyle ...
podobno najgorsi są z końca znaku

Gość wiedźma ple ple ple
To ja już wszystko wiem... że też wcześniej nie poczytałam o tym znaku. Mój jest z samej końcówki znaku, wiecznie miałam pretensje, ze nie mówi mi komplementów, nie mówi o uczuciach... A on taki po prostu jest, pokazuje a nie mówi :) Zato cieszę się, że mam jego zaufanie, jako jedna z niewielu w jego szerokim gronie :)

Gość tomiki
oooo, to prawda- okazywanie uczuc to ciezka sprawa- bliskich osob na palcach jedej reki mozna policzyc, nawet mozna powiedziec ze takie osoby sa na granicy "neurotycznosci"

Gość koziorozce nie pokazuą uczuć
nie potrafią :O robią to w inny sposób np coś kupią osobie którą lubią nie są łasi na miłe słówka 🖐️

ja mam ascendent-koziorozec,mysle ze to dla mnie jako waga,jest zbawieniem ,bo mi to pomaga myslec realistycznie i troche materialistycznie,bo bez tego bym zginela.

Gość dona simona
Ale nie ma co - mają w sobie nieodparty urok

Gość simon )
Urok mają gorzej z innymi sprawami. Znam pary koziorożec on i skorpion ona - jest okey, przy czym i tak ustępuje ona.potem kobieta koziorożec , facet byk -ustępuje byk Ogólnie nie polecam osobom nie chcącym iść koziorożcowi na kompromis.

Gość dona simona
Chyba każdy znak ustępuje, waga też :D Chociaż nie zawsze!

Gość najgorszy koziorozec
Egoisci, zrzedy, pamietliwi; wypominaja do dzisiaj cos co sie zdarzylo 20lat temu, materialisci, sknery, dzi**arze; chca zeby miec do nich zaufanie, a zdradezaja na kazdym "kroku". Podpisuje sie pod tym...

Gość gość
Są jeszcze ascendenty i od nich dużo zależy. Ja koziorożec prawdopodobnie mam ascendent w strzelcu. Mam w sobie takie dwa przeciwstawne typy. Potrafię być mocno zdystansowana i chłodna jak koziorożec, ale jak włącza mi się jakiś przełącznik to zachowuję się tak jak w opisie ascendentalnego strzelca czyli bezpośrednio, towarzysko itd. Dziwne to jest, ale jest.

Gość gość
Inteligentni, z ciekawą osobowością, zdystansowani, nieufni, nie podrywają i nie zabiegają, więc księżniczki ich nie lubią. Jak już się koziorożec zakocha, to na amen i jest lojalny bardzo wobec partnerki.

Gość gość
Czy mam jakies szanse u pana koziorozca?? Ja raczek! Znamy sie od paru tygodni. Jest bardzo skryty i zazwyczaj musze z niego wyciagac informacje. Gadam za nas dwoch. Ostatnio wybralismy sie na sympatyczna wycieczke duzo rozmawialismy, byly tez pieszczoty etc. Na nastepny dzien moj pan koziorozecz stwierdzil ze ma niedosyt i chce wiecej. Wiadomo o co chodzi. Ja mu na to powiedzialam ze nie oczekuje zadnych deklaracji ale nie interesuje mnie spotykanie sie z nim tylko w jednym celu. On mi na to ze on teraz nie jest zainteresowany zadnymi zwiazkami i ze jest mu dobrze tak jak jest. Potem juz ze mna nie rozmawial. Ale wiem ze obserwowal moj facebook. Zastanawiam sie czy mam jeszcze jakies szanse u niego. Chodzi mi o normalny zwiazek w przyszlosci, nie tylko seks. I jesli tak to jak to zrobic?? Pomozcie! :)

Gość gość
Jak chłopak nie chce się wiązać to nic nie poradzisz.

Gość Ko. Zy...
Dnia 26.07.2016 o 17:03, Gość najgorszy koziorozec napisał:

Egoisci, zrzedy, pamietliwi; wypominaja do dzisiaj cos co sie zdarzylo 20lat temu, materialisci, sknery, dzi**arze; chca zeby miec do nich zaufanie, a zdradezaja na kazdym "kroku". Podpisuje sie pod tym...

Sama prawda! 

Gość gość

Stiepan Bandera - koziorożec

papież Rodrigo Borgia, Aleksander VI - koziorożec

ten świr z helikopterem na głowie, handlarz kobietami - koziorożec

Do tego wszyscy urodzili się 01.01. 

Mickiewicz, też koziorożec, "wprowadził w dom" inną kobietę, a zonę kazał zamknąć w psychiatryku. 

Znam parę innych ciekawych przypadków psychopatii faceta spod tego znaku. 

Jesli wzdychacie do jakiegoś koziorożca to teraz wywalcie go z głowy i z serca, 

Gość łup

up.

Gość gość

Jak spróbujesz się uwolnić od toksycznego koziorożca, to będzie cię stalkował do końca zycia, a jak znajdziesz sobie innego faceta to twój były koziorożec odłoży wszystkie swoje sprawy i zrobi wszystko, żeby zniszczyć twój związek. 

Gość gość

Jak spróbujesz się uwolnić od toksycznego koziorożca, to będzie cię stalkował do końca zycia, a jak znajdziesz sobie innego faceta to twój były koziorożec odłoży wszystkie swoje sprawy i zrobi wszystko, żeby zniszczyć twój związek.