Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzala w serce

MEZCZYZNA ZE ZNAKU PANNY

Polecane posty

Gość facet panna
długo go znasz?

Gość strzała w serce
jakis rok ale na stopie kolezenskiej tylko...jest niesmialy

nie znam, albo sobie nie przypominam, ale mogę wypisać Ci kilka cech kobiety-Panny: -wredna, -złośliwa, -egoistka, -manipulantka, -arogantka, -niestała w uczuciach, -nerwowa, -wyniosła. także jeśli wierzysz w te bzdury omijaj wszystkie zodiakalne panny z daleka :classic_cool: 🖐️

tako rzecze wróżka z onetu: Cechuje ich znaczna różnica charakteru. Panna częściej bywa zainteresowana bardziej fantazjami niż samym seksem, czego Waga nie jest w stanie zrozumieć. Romans - wątpliwy, małżeństwo - niezwykle trudne.

Gość facet panna
to tak jak ja, i jeśli ja jestem Twoim targetem to zapomnij o mnie bo nie warto

Gość facet panna
że nieśmiały jestem

Gość strzała w serce
to nie Ty...moj jest obcokrajowcem kobiety panny zadnej nie znam nie ma przeszkod nie do pokonania

Gość facet panna
to mogę być ja, bo ja nie mam swojego kraju

Gość strzała w serce
no ale on nie jest Polakiem

Gość facet panna
ja też nie

Gość strzała w serce
aha polski masz piekny...a jakiej narodowosci niby jestes ?

Gość facet panna
cygańskiej

Gość strzała w serce
fajnie...:)

Gość facet panna
dlaczego fajnie?

Gość strzała w serce
bo to nie Ty :)

Gość dddddamn
Słodki facet, dobry w nawijaniu, ale jednocześnie ostrożny, pragmatyk, inteligentny i ambitny. Dobra, dobra, przyznaje, poniosło mnie...ale co innego mogę napisać? Moja pierwsza miłość

Gość ja waga
Mialam kiedys do czynienia z takim osobnikiem i powiem krotko zgadzajac sie z facetem panna, ze NIE WARTO...nie wiem, na ile jestes uczciwy w swoich ocenach siebie, ale to fakt, to duze dzieci, chlopcy, ktorzy nigdy nie dorastaja. Mysle, ze duuuzy wplyw na charakter ogolnie ma srodowisko z ktorego pochodzi , dziecinstwo, wiec nie mozna wrzucac do jednej beczki wszystkich.Generalnie uwazam, ze sa cholernie zazdrosni-wg mnie to rodzaj psychozy, sa niedowartosciowani, egoistyczni, manipulanci, dosc pracowici , pedanci w kazdym calu, baaardzo drobiazgowi, nie potrafia uzewnetrznic uczuc, bardzo agresywni, nerwowi a jednoczesnie milusinscy i do rany przyloz, taki mix, taki up and down, tylko ja, jako WAGA w pelni tego slowa znaczeniu i znaniu swojej wartosci jako czlowieka i kobiety, matki, zony i kochanki NIE MOGLAM ZNIESC i strawic, tej jego BEZDUSZNOSCI ...zewnetrznie bardzo urokliwi, maja wianuszek kobiet dookola, bardzo dobrzy sluchacze, raczej pomocni i raczej mozna na nich polegac...baaardzo niesmiali, choc nigdy do tego sie nie przyznaja. Sugeruje MOCNO zastanowic sie nad wejsciem w takie bagienko...choc zaskoczona jestem samoocena faceta panny- uczciwy choc w tym...aha...lubia miec kilka kobiet na raz...czyli zdrada to norma,czesto mowia o zaufaniu:)smieszne i zalosne...osobiscie NIE RADZE, chyba ze chcesz sie potem leczyc psychiatrycznie, bo wmowi ci wszystko co robilas i nie...

Gość ja wagusia
Mialam kiedys do czynienia z takim osobnikiem i powiem krotko zgadzajac sie z facetem panna, ze NIE WARTO...nie wiem, na ile jestes uczciwy w swoich ocenach siebie, ale to fakt, to duze dzieci, chlopcy, ktorzy nigdy nie dorastaja. Mysle, ze duuuzy wplyw na charakter ogolnie ma srodowisko z ktorego pochodzi , dziecinstwo, wiec nie mozna wrzucac do jednej beczki wszystkich.Generalnie uwazam, ze sa cholernie zazdrosni-wg mnie to rodzaj psychozy, sa niedowartosciowani, egoistyczni, manipulanci, dosc pracowici , pedanci w kazdym calu, baaardzo drobiazgowi, nie potrafia uzewnetrznic uczuc, bardzo agresywni, nerwowi a jednoczesnie milusinscy i do rany przyloz, taki mix, taki up and down, tylko ja, jako WAGA w pelni tego slowa znaczeniu i znaniu swojej wartosci jako czlowieka i kobiety, matki, zony i kochanki NIE MOGLAM ZNIESC i strawic, tej jego BEZDUSZNOSCI ...zewnetrznie bardzo urokliwi, maja wianuszek kobiet dookola, bardzo dobrzy sluchacze, raczej pomocni i raczej mozna na nich polegac...baaardzo niesmiali, choc nigdy do tego sie nie przyznaja. Sugeruje MOCNO zastanowic sie nad wejsciem w takie bagienko...choc zaskoczona jestem samoocena faceta panny- uczciwy choc w tym...aha...lubia miec kilka kobiet na raz...czyli zdrada to norma,czesto mowia o zaufaniu:)smieszne i zalosne...osobiscie NIE RADZE, chyba ze chcesz sie potem leczyc psychiatrycznie, bo wmowi ci wszystko co robilas i nie...

Gość gość
Wy naprawdę wierzycie, że data urodzenia wpływa na osobowość?? Nie załamujcie mnie

Gość gość
przewaznie piiiiizda i c***a niestety do tego w swojej Kobiecie doszukuje sie wlasnej matki

Gość Drabina3320
Ja lubię facetów spod tego znaku :) są OK - zabawni, błyskotliwi, fajnie pożartują. Ale nigdy nie byłam w związku z Panną choć podobam się facetom spod tego znaku, a jeden kocha się we mnie ;) Ale jestem w związku z Lwem :)

Gość gość
Pedantycznie skąpi i upierdliwi, zazdrosnicy, despoci

Gość gość
opisujecie wszystkie znaki bo taki jest kazdy facet