Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmfeme

Moi rodzice nie zyją, facet mnie bił. Jestem sama jak palec

Polecane posty

Gość dmfeme

Leze w lozku i łzy lecą mi po policzku ;( naprawde...nie mam z kim pogadac, czuje sie samotna, mam mysli samobojcze niemal codziennie. Mieszkam w obcym miescie, w pracy kazdy ma swoje sprawy, czesto juz rodziny. Nie widze dobrze swojej przyszlosci, z niczym sobie nie radze ;( na widok pary trzymajacej sie za reke czesto placze eh chcialabym kogos za reke potrzymac, przytulic :( swieta spedzilam w samotnosci,sylwestra tez, calą wigilie plakalam a potem sie upiłam nawet nie pamietam jak i kiedy, jestem beznadziejna

Gość samotny biały żagiel
jest wybór i konsekwencja wyboru

Gość itensen
Napisz do mnie - nie będzie sama. Nie idziesz jeszcze spać ?

Gość itensen
Gdzieś mi "sz" odeszło sobie :-) Naprawdę nie mam aż takich problemów z ortografią... Masz ten gorszy moment w życiu - pomyśl, że może być lepiej...

Gość tega.a.tjpj
wiem ze to kazdy pisze ale moze warto wybrac sie do psychologa? Mi bardzo pomogl bo śmierci meza, rok po slubie. Inaczej sie zamęczysz

Gość dmfeme
Skad jestes zdolowana koleznako ?

Gość Minodues
@dmfeme skad jestes zdolowana kolezanko. P.S wybacz nie tu wpisalem, chyba juz czas na mnie. :)

Gość :) pogodny
Wiem jak to jest doskonale... ale każdego kolejnego dnia mam nadzieje na lepsze jutro ,może kiedyś sie doczekamy chwili gdzie spotkamy na swej drodze szczęście :) A Twoje samopoczucie dziś ? wszystko oki ?