Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnajot

Chcęz powrotem swój cellulit

Polecane posty

Gość gośćnajot

Mam 25 lat. Jestem szczupla/chuda, ale do 23-ego roku miałam pupe jak Kim Kardashian/JLo. Jadlam wszystko, w duzych ilosciach, miałam cellulit, ale jakoś mi to nie przeszkadzalo. Poprzedni rok byl okropnie stresowy, a pod koniec zaczelam się "zdrowo odzywiac" i chodzić na fitness (byłam moze na 5 zajęciach). Teraz praktycznie wcale nie mam tylka. Chce z powrotem swój cellulit:( Dlaczego tak mi się splaszczyl - przez diete (brak slodyczy), malo ruchu (bo chyba nie przez 5 zajec) czy zmiany zwiazane z "magiczna 25tka"? Wie ktoś?

Gość oj tam,oj tam;-)
Nie wiem-ale szkoda. Sama bym chciała miec wieksza dupe,mam nadzieje że po ciaży kości sie rozejda i z 5 cm zostanie.

Gość mimikanka
ba.lonik też mi porada... Jeśli chcesz by ciało nabrało krągłości to owszem, musisz przybrać na masie, ale da się to zrobić w zdrowy sposób (poczytaj na forach dotyczących kulturystyki co jeść, żeby szło w mięśnie, a nie w tłuszcz) a potem tą masę musisz właściwie ukształtować przez ćwiczenia - przysiady są świetne na zaokrąglenie pupy :) To nie za cellulitisem tęsknisz! Jeśli masz aktywny tryb życia, możesz pozwolić sobie na więcej kalorii, ale wybieraj mądrze - zamiast tłuszczów zwierzęcych - roślinne (są zdrowsze dla serca, szczególnie dobry jest olej rzepakowy), zamiast batonika np. ciastka owsiane itd.