Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagwostka jaqk cholera jasna

CZY MA KTORAS Z WAS WIECEJ NIZ 25 LAT I WZROSTU WIECEJ NIZ 168???PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Blagam was kochane napiszcie ile wazycie bo ja juz nie rozumiem nic... waze sie na elektronicznej wadze ktora nie klamie i cholera jak wazylam 60 kilo to mialam identyczne wymiary ciala jak teraz kiedy waze 52 kilo a jestem starsza i powinnam na wadze przybierac bo jem tez sporo.. CZEMU WAZE TYLKO 52 KILO NA 170 CM WZROSTU A WYMIARY MAM TAKIE SAME JAK MIALAM JAK WAZYLAM 60 KILO ??wtedy tez nie cwiczylam tak jak teraz nie cwicze. CO JEST GRANE>>? CZY TO PRZEZ BRAK MIESA W DIECIE MI SPADLA MASA CIALA? BO JESTEM WEGETARIANKA ALE JEM JAJKA I NABIAL.. MOJE WYMIARY TO : srodek pupy 92 cm udo najszersze miejsce na stojaco mierzone 54 cm talia 73 cm w najwezszym miejscu PAS PONIZEJ TALII 80 cm WYMIARY ZMIERZONE BARDZO DOKLADNIE

Gość allo allo allo
ha ha ha - co to jest "pas poniżej talii"? :) :) ;)

hhe tak to nazywam to miejsce pod talia szersze wiec nie smiej sie ze mnie:) tam mam wiecej centymetrow niz w talii wiec to tez podalam DODAM ZE MAM ZNACZNA NIEDOWAGE WG LEKARZA JAK PODALAM IM MOJA WAGE I WZROST BO 170 CM I 52 KILO WAGI TO JUZ DLA NIEGO ANOREKSJA I STRASZY ZE W CIAZE NIE ZAJDE.

Gość masz niedowage dziewczyno
zacznij jesc

Gość nieodwaga jak nic niestety
niestety niedowaga