Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioewhghe

ile placicie za koncowki do szczoteczki elektrycznej?

Polecane posty

Gość ioewhghe

bo 2 do mojej kosztuja 50 zl:o okropnie duzo ale szczoteczka kosztowala 90

Gość fdfsdfdsd
ja kupuje za grosze na allegro oral-b nei wiem czy orginal czy zamiennik ale mam to gdizes wazne ze dorbze czysci i nie iwdze roznicy jak mialam nowa oryginalna i ta teraz

Gość a ja mowie
ja teraz tez kupuje te na allegro za male pieniadze , a jak jestem w de to kupuje w tym sklepie w ktorym kupilam szczoteczke za 4 koncowki place 7 euro czyli jakies 28 zl

Gość ioewhghe
a ja mam braun oral B vitality i 4 koncowki to uwaga-70 pare zlotych:o na allegro 1 kosztuje 15 zl a w sklepie 25

Gość a ja mowie
czyli masz ta sama szczoteczke co ja

Gość ioewhghe
mowicie ze te tanie z allegro beda pasowac? nic sie nie zniszczy ani nie odpadnie w trakcie mycia?

Gość condi66666666
ja widziałam na gruponie:)

Gość gfdgdf
mis sie nie zniszczylo nic ani nie odpadło :-)

Gość a ja mowie
nic sie nie stanie , od roku mam koncowki z all i wszystko w porzadku

Gość gfdgdf
no to zoabcz ile rodzaji koncowek do niej pasuje pisze ci tam na dole wybierz sobie najtańsza i juz zamow wyprobuj-sama sie przekonasz

Gość ioewhghe
no sporo pasuje ale gdzies czytalam ze takie moga wpasc do gardla podczas mycia i czlowiek moze sie udusic i ze lepiej oryginaly kupowac:o

Gość gfdgdfgfdgfd
o matko ale brednie

Gość a ja mowie
to nie prawda....jak zalozysz ta gumeczke co masz do szczoteczki to nie ma prawa wyleciec

Gość gfdgdfgfdgfd
a słyszalas o takim przypadku zeby si ktos udusil koncowka od szczoteczki? bo ja nie zobacz ile osob kupuje po 40 na 1 aukcji

Gość ioewhghe
a ta szczoteczka widze fajniejsza moja nie pika po 2 minutach;/ a drozsza i ze sklepu

Gość na allegro po 1 zł
podróbki oral b

Gość ja kupuje na rynku
oryginalne oralb 5 sztuk za 25zł

Gość OralBeeee
Ja chciałem sobie zaoszczędzić i kupiłem na allegro precision clean połowe taniej i mogę Was ZAPEWNIĆ!..że to marne podróbki!...Nie wiem gdzie je robią ale po 8śmiu dniach się rozlatują-główka dostaje luzów że zamiast się obracać to drży na boki!Wywaliłem 100zł w błoto,a miałbym paczkę oryginalnych ze sklepu-KTO tanio kupuje DWA razy kupuje! Sprzedawca to- Slasher7 i pewnie reszta gdzie ceny poniżej 10zł. Szukajcie nie długo na YouTube -Oral-Beee- Kupiłeś PodruBeee?

Gość gość
no patrzcie, jacy w tej Polsce bogaci ludzie! ja w Anglii za trzy końcówki do oralB płacę 3,5 funta w każdym markecie!

Gość gość
Istotniejsza jest tutaj pasta, optymalnie jeśli będzie to pasta w żelu. Przy normalnych, gęstych pastach, szczoteczka nigdy nie wejdzie na pełne obroty. Tym samym nie ma też szans, żeby efekty były zadowalające.

Gość agneskass
Pasta w koncentracie, a nie w żelu. Która pasta jest w żelu? W koncentracie jest ajona i patrząc na moje zęby faktycznie dała zmianę. Szkoda tylko że nikt przy szczoteczkach elektrycznych nie pisze jak duże znaczenie ma dobór odpowiedniej pasty ;/

Gość kamilakazik
Te końcówki nie mają aż takiego znaczenia, ważniejsza jest technika mycia - to czy docieracie w każde miejsce, czy faktycznie nie docieracie, jak długo myjecie te zęby. Jedynie w takich wypadkach efekty są zadowalające.

Gość agneskass
Ludzie mają różne zdanie na ten temat ;-) Słyszałam również takie opinie, że końcówki mają jakieś tam znaczenie, ale ja miałam różne i różnicy nie było. Różnica była dopiero wtedy, gdy wprowadziłam ajone.

Gość _Gutek_
Witam zakupiłem szczoteczkę elektyczną firmy Oral B na allegro. Wygląda identycznie jak Vitality z tym że nie ma napisu Oral B Vitality a jedynie Oral-B i napis Timer przy przycisku ur******ającym. Niestety przed nabyciem nowych końcówek wyrzuciłem opakowanie od szczoteczki. Końcówki Vitality Precision Clean nie pasują do niej, czy wiecie może jakie końcówki wchodziłby jeszcze w grę ??