Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

royal with cheese

ciało po drugiej ciąży

Polecane posty

czy po drugiej ciąży Wasze ciała się jakoś dodatkowo zmasakrowały? czy po prostu zniszczenia dokonują się po pierwszej i druga nie ma już takiego wpływu?

mam poki co jedno dziecko ale wydaje mi sie ze juz bardziej zniszczone byc nie moze bo mam rozstep za rozstepem szramy na nogach brzuchu :(

Gość rokoko1185
U mnie przy piewszej ciąży pojawiło sie kilka małych roztępów na biodrach, a przy drugiej niemiałam ani jednego, z biusstem też nie widzę radykalnej zmiany. Napewno zmienił się trochę po dwójce dzieci to nanturalne ale jeszcze jest niczego sobie. Teraz jesem rok po drugim porodzie i waże tylko dwa kilo więcej niż przed moimi ciążami. Myślę,że to dobre geny ;-)

u mnie nie jest jakoś tragicznie ale niewątpliwie się postarzałam, ciało stracilo jędrność. Nie miałam czasu trenować a kiedyś byłam wysportowana. teraz jestem w drugiej ciąży. Gdzieś czytałam,że stan skóry już raz rozciągniętej nie pogarsza się tak bardzo w kolejnych ciążach. Jak było u Was?

każda ma inaczej mam sąsiadkę urodziła 6 dzieci a ciało ma jędrne ,na brzuchu ani jednego rozstępu ja po pierwszej ciąży mam rozstępy na brzuchu , po drugiej ani jednego nowego :)

Gość zxzx
Nie zauważyłam nowych zmian po drugiej ciąży -a to juz rok.

Gość moja inka 90
gosiaczek, jak mozna przytyc 32 kg ? Co Tys zarla? :(

Gość dfdsfdsfdsfd
jestem aktualnie w drugiej ciąży (III trymestr) i jak na razie przytyłam 9 kg...mam nadzieję, ze szybko wrócę do formy...po pierwszej ciaży (12 kg na +) zrzuciłam 16 kg w 4 miesiace...obym po tej ciąży równie szybko odzyskała figure...

ja w pierwszej ciąży, dosyć sporo przytyłam bo 20 kg dodatkowo doszły małe rozstępy na udać i piersiach. W drugie ciąży przytyłam mniej, nie ma dodatkowych rozstępów. Za to moja figura hmmmm, z brzucha zrobił się flap , nie mam talii , tyłek jakby zwisa buuuuu. Jestem dwa miesiące po porodzie , zaczęłam chodzić na tbc oraz łyżwy. Zobaczymy czy coś to zmieni ...

moja inka 90- przyznam że wszystko i za bardzo pofolgowałam sobie :) na szczęście w pół roku zrzuciłam wszystko w drugiej ciąży po stopce widac że blikzniaczej przytyłam tylko 16 kg, i też juz zrzuciłam tak że ok :)

Gość gosiaczek to
u ciebie pewnie skora wisi jak na marysi.

Gość gosiaczek to
czemu sie tak dotuczacie bedac w ciazy? a potem kaZda placze , ze wyglada jak krowsko!

Gość onabezogona29
Ja przytyłam w 1 ciązy 13 a w drugiej 15 kg.. po pierwszej ciązy żadnego rozstepu .. nic... A teraz..rozstęp na rozstępie a skóra na brzuchu bleeeee

gosiaczek to- nie ma sie co oszukiwać że mam ciało takie jak przed , ale może sie zdziwisz nic mi nie wisi :p waga 53 kg.

Gość po dwóch ciążach
ja jestem po dwóch porodach. ani jednego, nawet najmniejszego rozstępu, ale uważam że to geny , nie wierzę w żadne kremy. ja osobiście raz na kilka dni sie balsamowałam zwykłym balsamem, takim jak zwykle. brzuch miałam duży ale skóra sie obkurczyła do zera. brzuch wygląda jakbym nie rodziła nigdy. jedyna "masakrą" jaką zrobiły mi ciąże to zupełny brak jędroności moich piersi i ich zmniejszenie o jeden numer. nie było by problemu gdy nie fakt że ja miałam mała miseczke B, więc teraz to mam mała A.

w pierwszej przytyłam 18 kg i mega rozstępy na brzuchu(tendencja po mamie) w drugiej przytyłam 22 kg,rozstępy już się nie pojawiły,piersi bez zmian w sumie bo miałam mały rozmiar od zawsze i po ciąży różnicy nie ma.Jędrność chyba traci się z wiekiem(bez sportu),lenistwo swoje robi.Ciężej mi było wrócić po drugiej ciąży do wagi sprzed.Jest już dobrze, chociaż 2 kolo za dużo:)

gosiaczek ma rację. Nietrzeba żreć tyle.moja żona urodziła czworo i niejedna nastka chciałaby na plaży tak wyglądać